learjet

…Κάπως έτσι εισήλθε στο δημόσιο διάλογο και ο όρος “LearJet”.
Φωτό: flickr.com/pseudopolis

Συγκινητική ήταν η αστραπιαία αντίδραση των κυβερνητικών –δηλαδή του Αντώνη Σαμαρά, δια χειρός/δελτίου τύπου Γιάννη Στουρνάρα– στην δημοσίευση της χαρωπής φωτό του Στέλιου Σταυρίδη, μνήμης Piscines Ideales και Λέσχης Επιχειρηματικότητας, μαζί με την αεροσυνοδό του LearJet του Δημήτρη Mελισσανίδη, πρωθυπουργικού φίλου (δυσάρεστη η ιδιότητα, πλην έτσι είναι) και σπόνσορα της Παναγίας Σουμελά πλην της ΑΕΚ, φρέσκου από τον θρίαμβο της ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ.
Συγκινητική και η επικοινωνιακή έμφαση στην εικόνα Σταυρίδη, όταν νωπή είναι ακόμη η μνήμη της περίφημης φωτογραφίας της «τριπλέτας της επιτυχίας», με Στουρνάρα-Σταυρίδη-Μελισσανίδη τη στιγμή της υπογραφής ΤΑΙΠΕΔ/ΕΜΜΑ DELTA για τον ΟΠΑΠ. Με παραδίπλα τον Κώστα Λουρόπουλο του ΟΠΑΠ, του οποίου οι καταγγελίες για απειλές δημοσιεύτηκαν στους Financial Times, όχι σε εφημερίδα της Κεφαλλονιάς! Με τον Μελισσανίδη να είναι βεβαίως πρόεδρος ομάδας –της ένδοξης και πρόσφατα ταπεινωμένης ΑΕΚ– που προσδοκά να μετέχει στο Στοίχημα… Και «αντικαθιστά» τον γιο του (αυτός είναι ο μέτοχος μειοψηφίας της ΕΜΜΑ DELTA δίπλα στους Τσέχους/Ρώσους/Σλοβάκους) στην αναμνηστική φωτογραφία της ΟΠΑΠικής υπογραφής.

Πρωθυπουργική επιλογή το κάζο Σταυρίδη. Πρωθυπουργική επιλογή η φιλία με Μελισσανίδη. Πρωθυπουργικό στοίχημα η διαμορφούμενη πολιτική έκφραση Γιάννη Στουρνάρα

Αφήνουμε κατά μέρος τα περί πρωθυπουργικού φίλου, αν και εδώ βρισκόταν εξαρχής η ουσία.
Λοιπόν: πρωθυπουργική επιλογή το κάζο Σταυρίδη και η επικοινωνιακή λογική του. Πρωθυπουργική επιλογή οι φιλίες με Μελισσανίδη. Πρωθυπουργικό στοίχημα η διαμορφούμενη πολιτική έκφραση Γιάννη Στουρνάρα.
Έτσι, για να γνωριζόμαστε όσο αποχαιρετούμε τον Στέλιο Σταυρίδη…

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top