Το success story του αυγοτάραχου

Ο Ζαφείρης Τρικαλινός διηγείται πώς έβαλε το αυγοτάραχο από τη λιμνοθάλασσα του Αιτωλικού στα γαστρονομικά σαλόνια του πλανήτη. Καθιερώνοντάς το ως ένα από τα 30 καλύτερα τρόφιμα του κόσμου, σύμφωνα με τον θρυλικό σεφ Φεράν Αντριά.

Σκηνοθεσία :
Κωνσταντίνος Πιλάβιος
Παραγωγή:
Andro TV

Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro