kylix

Κρασιά BARBA I VASARI OLD VINES Montepulciano D’Abruzzo, σοκολάτες Valrhona ABINAO 85%, τσόχινη εφημεριδοθήκη, συνολικής αξίας 75 ευρώ.

Είναι αυτή η περίοδος του χρόνου που στέλνεις επαγγελματικά αλλά και προσωπικά δώρα στους φίλους της «καλής ζωής» και το εκλεκτό κρασί ή ένα ιδιαίτερο ουίσκι φαντάζουν έξυπνες επιλογές. Όμως κάπου εκεί αρχίζουν τα προβλήματα. Πρέπει να κατέβεις στο κέντρο για να διαλέξεις, άρα να βρεις να παρκάρεις και να χαζεύεις αμήχανα τα στολισμένα ράφια με τις ετικέτες που ζαλίζουν. Αν δεν θέλεις να φύγεις φορτωμένος με ένα βαρύ πακέτο, η παράδοση μπορεί να σου κοστίσει παραπάνω, και δύσκολα θα γίνει αυθημερόν. Το χειρότερο: Συνήθως καταλήγεις με ένα κακόγουστο καλάθι που κρύβει δύο μπουκάλια ανάμεσα σε ψεύτικο χιόνι, ασημένια κουκουνάρια και φτηνά σοκολατάκια. Τυλιγμένα με ανοικονόμητη κόκκινη ζελατίνα. Οκ, υπερβάλλουμε. Αλλά όχι πολύ. Κάτι ανάλογο δεν ισχύει και στα ανθοπωλεία;

Αυτό που μας γυάλισε στα δώρα του Kylix είναι ότι δεν συμβαίνει τίποτα από τα παραπάνω. Αν δεν θέλεις να επισκεφθείς την όμορφη κάβα στο Κολωνάκι και να σε συμβουλεύσει ο Σωτήρης Γεωργίου για τα ξινόμαυρα μεγάλης παλαίωσης ή για τα Ιαπωνικά pure malt ουίσκι, μπαίνεις στο καινούριο τους eshop kylix.gr. Το interface, όπως και τα «πακέτα» των δώρων που προτείνει, είναι στιλάτο και «καθαρό» σχεδιαστικά, χωρίς επιτήδευση και φλυαρία.

Στην ενότητα των δώρων ξεχωρίσαμε λεπτομέρειες όπως δίσκους Alessi, πλατό για sushi ή πρωτότυπες τσόχινες εφημεριδοθήκες (αντί για καλάθια). Όπως και ορισμένα deli που συνοδεύουν τις επιλογές του Maitre Caviste, σε κρασί και αλκοόλ, σαν τις εκλεκτές σοκολάτες Valhrona, πλάι σε ψαγμένο ρούμι.

Οι τιμές ξεκινούν από 27ευρώ +ΦΠΑ και η διανομή είναι δωρεάν άνω των 60 ευρώ αυθημερόν για το κέντρο, ή την επομένη για την υπόλοιπη Αττική.

Λεπτομέρεια: Ο Kylix προτείνει και μια επιπλέον σειρά από κουτιά συσκευασίας, στα οποία υπάρχει η δυνατότητα να τυπωθεί το λογότυπο της εταιρείας σας. Τσεκάρετέ τα online εδώ.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top