Η Astir Beach αλλάζει

Φεύγει το -αταίριαστο ομολογουμένως- TGI Friday’s, έρχονται το σούσι στην ξαπλώστρα και η γιόγκα το ηλιοβασίλεμα.

 

Το Oasis sushi combo με 28 sushi rolls & nigiri που σερβίρεται σε bento box, μια από τις εκπλήξεις του Nice n Easy Seaside.

Ήταν το 1959, όταν η χρυσαφένια παραλία, με τα πεύκα και με γαλάζια νερά που «έλουζε» κατά μήκος την οδό Απόλλωνος στη Βουλιαγμένη, θα αποκτήσει όνομα: Astir Beach. Με τον διάσημο αρχιτέκτονα Κώστα Βουτσινά να αναλαμβάνει το σχεδιασμό της παραλίας, η Astir Beach θα καταφέρει από το ξεκίνημά της να ξεχωρίσει, με τις πολύχρωμες ομπρέλες θαλάσσης και τον κοσμοπολίτικο αέρα του, προσελκύοντας όλη την ελίτ της Αθήνας.

Ωστόσο έπρεπε να έρθει το 1966 -και το άνοιγμα της περίφημης σχολής σκι- ώστε να μεταμορφωθεί σε στέκι των διασημοτήτων που έρχονταν στη χώρα μας. Η Χριστίνα Ωνάση, η Joan Collins, η Brigitte Bardot επισκέφτηκαν συχνά την Astir Beach, ενώ εφοπλιστές. επιχειρηματίες, πολιτικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές την έκαναν  αγαπημένους προορισμό.

H διασκέδαση πλέον θα συνεχίζεται και το βράδυ, με fine dining, signature cocktails και parties στο bar του Nice n Easy Seaside, που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του μέσα στο επόμενο διάστημα.

Από τότε βέβαια έχουν περάσει δεκαετίες. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει, αλλά η Astir Beach συνεχίζει να αποτελεί προορισμό της εγχώριας και διεθνούς «ελίτ του Instagram» που αναζητά την λευκότερη καλοκαιρινή απόδραση στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Και τώρα ήρθε η στιγμή της ανανέωσης – μια ανανέωση που δεν αλλοιώνει τα κλασσικά χαρακτηριστικά της, αλλά της χαρίζει μια νότα φρεσκάδας.

Φέτος, η Astir Beach υποδέχεται το Nice n Easy Seaside, ένα νέο all day προορισμό που προσφέρει ένα δημιουργικό μενού Μεσογειακής κουζίνας, που έχει επιμεληθεί ο σεφ Χρήστος Αθανασιάδης.

Φέτος, η Astir Beach υποδέχεται το Nice n Easy Seaside, ένα νέο all day προορισμό απόλαυσης που προσφέρει ένα δημιουργικό μενού Μεσογειακής κουζίνας με βιολογικές πρώτες ύλες, που έχει επιμεληθεί ο σεφ Χρήστος Αθανασιάδης.

Εκτός από τα δημοφιλή πιάτα των Nice n Easy, το μενού περιλαμβάνει και νέες γεύσεις και προτάσεις. Ανάμεσα στα πιάτα ξεχωρίζουν το λαβράκι καρπάτσιο, η ψητή κολοκύθα με χούμους και γύρη, το tomahawk stake για 2 άτομα με ψητά λαχανικά, το αρνίσιο χεράκι με σαλάτα από μαυρομάτικα φασόλια και η  σούπα λευκής σοκολάτας με gluten free σοκολατένια brownies.

Εκτός από τα δημοφιλή organic πιάτα των Nice n Easy, το μενού περιλαμβάνει και νέες γεύσεις και προτάσεις.

Για όσους δεν μπορούν να αποχωριστούν την ξαπλώστρα τους, επιλεγμένες γεύσεις από το ειδικά σχεδιασμένο μενού του Nice n Easy Seaside είναι διαθέσιμες με το πάτημα ενός κουμπιού. Ξεχωρίζουμε το Oasis sushi combo με 28 sushi rolls & nigiri που σερβίρεται σε bento box.

Ενώ η διασκέδαση πλέον θα συνεχίζεται και το βράδυ, με fine dining, signature cocktails και parties στο bar του Nice n Easy Seaside, που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του μέσα στο επόμενο διάστημα.

 

Αν θέλετε, σημειώστε στην ατζέντα σας δύο «εκπλήξεις» που έρχονται προσεχώς στην Astir Beach:
– Sunset Sound Sessions:  πάρτι που φιλοδοξούν να «ντύσουν» μουσικά τα ζεστά ηλιοβασιλέματα της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Η αρχή θα γίνει με τον DJ Valeron τον Ιούλιο.
– Δωρεάν μαθήματα Sunset Sup Yoga στα νερά της Astir Beach, αποκλειστικά για τους επισκέπτες της παραλίας.

 

Διαβάστε ακόμα: Τα Μυστικά του Artisan Bartender – Η τέλεια μαργαρίτα, από τον Πάνο Κανατσούλη

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Εχθές έγιναν τα εγκαίνια, με τη Γούπι Γκόλντμπεργκ και τον Παναγιώτη Γιαννάκη μεταξύ των προσκεκλημένων. Σύντομα, ο δαιμόνιος φαρμακοποιός / entrepreneur και οι συνεταίροι του ελπίζουν ότι όλη η ψαγμένη Νέα Υόρκη εδώ θα ψωνίζει λάδι, θα πίνει "γκρικ φρέντο" και θα απολαμβάνει μπουγάτσα σε αποδόμηση μέσα σε... ποτήρι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

To ταξίδι ξεκίνησε στη Ρώμη το 1905, από τον ιδρυτή Alfredo Danesi, και συνεχίζεται μέχρι σήμερα από την 4η γενιά της ίδιας οικογένειας. Στη χώρα μας, ο καφές Danesi ήρθε το 1993 από τον Γιάννη Ταλούμη και επί 25 χρόνια γεμίζει κάθε γωνιά της Ελλάδας με άρωμα εκλεκτού καφέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έτσι αποδεικνύει το πολύ μοδάτο αυτό λευκό σταφύλι τα θαυμαστά αποτελέσματα του εγκλιματισμού του από την κοιλάδα του Ροδανού στην Ελλάδα. Η οινολόγος και οινογράφος Μαρία Νέτσικα επιλέγει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αδύνατον να διαπράξει τέτοιο έγκλημα όποιος αγαπά πραγματικά τον καφέ, αυτός που ξέρει τι είναι καφές, που δεν τον πίνει μηχανικά μόνο και μόνο για να ανοίξει το μάτι του και να πάει σκουντουφλώντας στη δουλειά. Διαβάστε γιατί.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro