Barba: Για fredo και ηπειρώτικες πίτες στο Χαλάνδρι

Και εγένετο στο Χαλάνδρι ένα από τα πιο καινοτόμα και πρωτότυπα concept στο χώρο της εστίασης. Προτείνει ο Ανδρέας Λαγός.

 
15127428_10210462277140415_772701013_o

Ο σεφ Γιάννης Διαλυνάς και οι συνεργάτες του δημιούργησαν ένα από τα πιο ιδιαίτερα και ωραία concept στην πόλη, το delivery – take away «Barba», στην καρδιά του Χαλανδρίου.

Η αγάπη τους για το γευστικό, ποιοτικό και υγιεινό φαγητό, καθώς και η πλούσια εμπειρία τους, ώθησαν τον σεφ Γιάννη Διαλυνά και τους συνεταίρους του να δημιουργήσουν ένα από τα πιο ιδιαίτερα και «εντυπωσιακά» concept στην πόλη, το delivery – take away «Barba», στην καρδιά του Χαλανδρίου.

Ιδανική επιλογή για καλό σπιτικό φαγητό, στο μενού θα βρείτε από νωρίς το πρωί παραδοσιακές πίτες και τάρτες, με χειροποίητο φύλλο, βασισμένες στην ηπειρώτικη κουζίνα, όπως κολοκυθόπιτα, κοτόπιτα, κιμαδόπιτα.

Σε ό,τι αφορά το μυστικό της επιτυχίας; Ο σεφ Γιάννης Διαλυνάς παραδέχεται ότι είναι το παρθένο ελαιόλαδο και οι φρέσκες πρώτες ύλες, οι οποίες επιλέγονται καθημερινά.
14051756_1103137073112394_1602783639202785587_n

Στο Barba μπορείς να βρεις από σάντουιτς και φρέσκες πίτες έως μαγειρευτά ελληνικά πιάτα και παραδοσιακά γλυκά.

Οι αλμυροί συνδυασμοί δημιουργούν ένα κατάλογο δέκα πιάτων, που ανανεώνεται καθημερινά, με πρωταγωνιστές τα μαγειρευτά, τα λαδερά, το φρέσκο ψάρι και το κρέας από μικρούς παραγωγούς.

Σε ό,τι αφορά το μυστικό της επιτυχίας; Ο ταλαντούχος σεφ παραδέχεται ότι είναι το παρθένο ελαιόλαδο και οι φρέσκες πρώτες ύλες, οι οποίες επιλέγονται καθημερινά. Οι επιλογές ολοκληρώνονται με τα θεϊκά γλυκά, όπως σιμιγδαλένιο χαλβά και μους σοκολάτας χωρίς ζάχαρη.

Τα σπιτικά φαγητά καταφτάνουν στο σπίτι σας ή και στη δουλειά, με συνέπεια, από ανθρώπους του μαγαζιού, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν οι προσιτές τιμές. Μην παραλείψετε να ζητήσετε να σας μαγειρέψουν ό,τι επιθυμείτε, αφού κατόπιν παραγγελίας συμβαίνει και αυτό.

 

//«Barba», Αριστοφάνους 28Α Χαλάνδρι, τηλ: 2106842004.

 

Διαβάστε ακόμα: Barrio – Επιτέλους, μια παραφωνία της προκοπής στην Τεχνόπολη

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή του μήνα

Ο αρθρογράφος του Andro και δημιουργός του πετυχημένου Λονδρέζικου εστιατορίου «The Life Goddess» Νίκος Νυφούδης μας πάει βόλτα προς τα Βόρεια και μας εξηγεί γιατί «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένα παγωτατζίδικο - κρεπερί που θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται στο Marais στο Παρίσι, μόλις άνοιξε στα Κύθηρα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Θεμιστοκλής Νικολετόπουλος βρέθηκε στη μεγάλη γιορτή κρασιού της Νεμέας, εντυπωσιάστηκε από την πλούσια ποικιλία των ετικετών, αλλά απογοητεύτηκε από την προσέλευση του κόσμου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

4 πυρετώδεις ημέρες, 56 παγκόσμιας κλάσης bartenders, αναρίθμητα ποτά, μια νικήτρια: Το World Class 2017 είναι πλέον παρελθόν και έχει γεύση από Μεξικό και Καναδά. Ο Βασίλης Δημαράς ήταν ο μόνος Έλληνας δημοσιογράφος που συνόδευσε την Ελληνική αποστολή και μεταδίδει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro