Barba: Για fredo και ηπειρώτικες πίτες στο Χαλάνδρι

Και εγένετο στο Χαλάνδρι ένα από τα πιο καινοτόμα και πρωτότυπα concept στο χώρο της εστίασης. Προτείνει ο Ανδρέας Λαγός.

 
15127428_10210462277140415_772701013_o

Ο σεφ Γιάννης Διαλυνάς και οι συνεργάτες του δημιούργησαν ένα από τα πιο ιδιαίτερα και ωραία concept στην πόλη, το delivery – take away «Barba», στην καρδιά του Χαλανδρίου.

Η αγάπη τους για το γευστικό, ποιοτικό και υγιεινό φαγητό, καθώς και η πλούσια εμπειρία τους, ώθησαν τον σεφ Γιάννη Διαλυνά και τους συνεταίρους του να δημιουργήσουν ένα από τα πιο ιδιαίτερα και «εντυπωσιακά» concept στην πόλη, το delivery – take away «Barba», στην καρδιά του Χαλανδρίου.

Ιδανική επιλογή για καλό σπιτικό φαγητό, στο μενού θα βρείτε από νωρίς το πρωί παραδοσιακές πίτες και τάρτες, με χειροποίητο φύλλο, βασισμένες στην ηπειρώτικη κουζίνα, όπως κολοκυθόπιτα, κοτόπιτα, κιμαδόπιτα.

Σε ό,τι αφορά το μυστικό της επιτυχίας; Ο σεφ Γιάννης Διαλυνάς παραδέχεται ότι είναι το παρθένο ελαιόλαδο και οι φρέσκες πρώτες ύλες, οι οποίες επιλέγονται καθημερινά.
14051756_1103137073112394_1602783639202785587_n

Στο Barba μπορείς να βρεις από σάντουιτς και φρέσκες πίτες έως μαγειρευτά ελληνικά πιάτα και παραδοσιακά γλυκά.

Οι αλμυροί συνδυασμοί δημιουργούν ένα κατάλογο δέκα πιάτων, που ανανεώνεται καθημερινά, με πρωταγωνιστές τα μαγειρευτά, τα λαδερά, το φρέσκο ψάρι και το κρέας από μικρούς παραγωγούς.

Σε ό,τι αφορά το μυστικό της επιτυχίας; Ο ταλαντούχος σεφ παραδέχεται ότι είναι το παρθένο ελαιόλαδο και οι φρέσκες πρώτες ύλες, οι οποίες επιλέγονται καθημερινά. Οι επιλογές ολοκληρώνονται με τα θεϊκά γλυκά, όπως σιμιγδαλένιο χαλβά και μους σοκολάτας χωρίς ζάχαρη.

Τα σπιτικά φαγητά καταφτάνουν στο σπίτι σας ή και στη δουλειά, με συνέπεια, από ανθρώπους του μαγαζιού, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν οι προσιτές τιμές. Μην παραλείψετε να ζητήσετε να σας μαγειρέψουν ό,τι επιθυμείτε, αφού κατόπιν παραγγελίας συμβαίνει και αυτό.

 

//«Barba», Αριστοφάνους 28Α Χαλάνδρι, τηλ: 2106842004.

 

Διαβάστε ακόμα: Barrio – Επιτέλους, μια παραφωνία της προκοπής στην Τεχνόπολη

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή του μήνα

Περισσότερο καλό κρέας στην πόλη: Το πιο ενδιαφέρον νέο στέκι του Κορυδαλλού αυτή τη φορά, έχει τα φόντα να γίνει υπερτοπικό σουξέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η οινολόγος και οινογράφος Μαρία Νέτσικα εξηγεί γιατί το Syrah έχει εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα των οινόφιλων και επιλέγει πέντε σπουδαίες φιάλες από τον ελληνικό αμπελώνα – μαζί με τις ιδανικές τους αρμονίες στο τραπέζι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το μαγαζί, που από το 2010 έως το 2014 ψηφίστηκε 4 φορές ως το Καλύτερο Εστιατόριο του Κόσμου από το περιοδικό Restaurant, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, κρατώντας ένα τραπέζι της βραδιάς εγκαινίων του για δύο τυχερούς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Όταν τα ψάρια πιάνουν στεριά, πηγαίνουν για ποτά στο The Clumsies. Και ο Βασίλης Δημαράς βγαίνει για ψάρεμα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro