Barba: Για fredo και ηπειρώτικες πίτες στο Χαλάνδρι

Και εγένετο στο Χαλάνδρι ένα από τα πιο καινοτόμα και πρωτότυπα concept στο χώρο της εστίασης. Προτείνει ο Ανδρέας Λαγός.

 
15127428_10210462277140415_772701013_o

Ο σεφ Γιάννης Διαλυνάς και οι συνεργάτες του δημιούργησαν ένα από τα πιο ιδιαίτερα και ωραία concept στην πόλη, το delivery – take away «Barba», στην καρδιά του Χαλανδρίου.

Η αγάπη τους για το γευστικό, ποιοτικό και υγιεινό φαγητό, καθώς και η πλούσια εμπειρία τους, ώθησαν τον σεφ Γιάννη Διαλυνά και τους συνεταίρους του να δημιουργήσουν ένα από τα πιο ιδιαίτερα και «εντυπωσιακά» concept στην πόλη, το delivery – take away «Barba», στην καρδιά του Χαλανδρίου.

Ιδανική επιλογή για καλό σπιτικό φαγητό, στο μενού θα βρείτε από νωρίς το πρωί παραδοσιακές πίτες και τάρτες, με χειροποίητο φύλλο, βασισμένες στην ηπειρώτικη κουζίνα, όπως κολοκυθόπιτα, κοτόπιτα, κιμαδόπιτα.

Σε ό,τι αφορά το μυστικό της επιτυχίας; Ο σεφ Γιάννης Διαλυνάς παραδέχεται ότι είναι το παρθένο ελαιόλαδο και οι φρέσκες πρώτες ύλες, οι οποίες επιλέγονται καθημερινά.
14051756_1103137073112394_1602783639202785587_n

Στο Barba μπορείς να βρεις από σάντουιτς και φρέσκες πίτες έως μαγειρευτά ελληνικά πιάτα και παραδοσιακά γλυκά.

Οι αλμυροί συνδυασμοί δημιουργούν ένα κατάλογο δέκα πιάτων, που ανανεώνεται καθημερινά, με πρωταγωνιστές τα μαγειρευτά, τα λαδερά, το φρέσκο ψάρι και το κρέας από μικρούς παραγωγούς.

Σε ό,τι αφορά το μυστικό της επιτυχίας; Ο ταλαντούχος σεφ παραδέχεται ότι είναι το παρθένο ελαιόλαδο και οι φρέσκες πρώτες ύλες, οι οποίες επιλέγονται καθημερινά. Οι επιλογές ολοκληρώνονται με τα θεϊκά γλυκά, όπως σιμιγδαλένιο χαλβά και μους σοκολάτας χωρίς ζάχαρη.

Τα σπιτικά φαγητά καταφτάνουν στο σπίτι σας ή και στη δουλειά, με συνέπεια, από ανθρώπους του μαγαζιού, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν οι προσιτές τιμές. Μην παραλείψετε να ζητήσετε να σας μαγειρέψουν ό,τι επιθυμείτε, αφού κατόπιν παραγγελίας συμβαίνει και αυτό.

 

//«Barba», Αριστοφάνους 28Α Χαλάνδρι, τηλ: 2106842004.

 

Διαβάστε ακόμα: Barrio – Επιτέλους, μια παραφωνία της προκοπής στην Τεχνόπολη

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ο δημιουργός της Βασίλισσας, Δημήτρης Λίτινας παρουσιάζει φέτος στο νησί της Αίγινας ένα ξεχωριστό εστιατόριο – μπαρ με έμφαση στα ψαρικά και τα θαλασσινά, αλλά και με εκλεκτές δόσεις από αλκοόλ στο bar του μαγαζιού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μπήκαμε πρώτοι στο νέο «παιδί» του pastry chef Κρίτωνα Πουλή, το Bon Bon στον Πειραιά. Ένα πρότυπο κατάστημα, εργαστήρι και χώρο παραγωγής ιδεών. Συγκρατήστε το όνομα του Κρίτωνα, θα πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια στην εγχώρια ζαχαροπλαστική.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία του εμπορικού τριγώνου, το ατμοσφαιρικό «42 barstronomy» έχει γράψει -και συνεχίζει να γράφει- τη δική του ιστορία. Είναι το κατάλληλο μέρος για να πιεις τον εκλεκτό Taf καφέ σου. Συναντήσαμε τον δημιουργό του, Σπύρο Κερκύρα, για τη νέα στήλη «The Taficionados».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κοντά στις γραμμές του τραμ, στον Νέο Κόσμο, το καινούργιο μαγαζί των Φώτη Φωτεινόγλου και Θοδωρή Κασσαβέτη δεν έχει συμπληρώσει καλά καλά δύο βδομάδες ζωής, αλλά είναι ήδη talk of the town.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro