Barba: Για fredo και ηπειρώτικες πίτες στο Χαλάνδρι

Και εγένετο στο Χαλάνδρι ένα από τα πιο καινοτόμα και πρωτότυπα concept στο χώρο της εστίασης. Προτείνει ο Ανδρέας Λαγός.

 
15127428_10210462277140415_772701013_o

Ο σεφ Γιάννης Διαλυνάς και οι συνεργάτες του δημιούργησαν ένα από τα πιο ιδιαίτερα και ωραία concept στην πόλη, το delivery – take away «Barba», στην καρδιά του Χαλανδρίου.

Η αγάπη τους για το γευστικό, ποιοτικό και υγιεινό φαγητό, καθώς και η πλούσια εμπειρία τους, ώθησαν τον σεφ Γιάννη Διαλυνά και τους συνεταίρους του να δημιουργήσουν ένα από τα πιο ιδιαίτερα και «εντυπωσιακά» concept στην πόλη, το delivery – take away «Barba», στην καρδιά του Χαλανδρίου.

Ιδανική επιλογή για καλό σπιτικό φαγητό, στο μενού θα βρείτε από νωρίς το πρωί παραδοσιακές πίτες και τάρτες, με χειροποίητο φύλλο, βασισμένες στην ηπειρώτικη κουζίνα, όπως κολοκυθόπιτα, κοτόπιτα, κιμαδόπιτα.

Σε ό,τι αφορά το μυστικό της επιτυχίας; Ο σεφ Γιάννης Διαλυνάς παραδέχεται ότι είναι το παρθένο ελαιόλαδο και οι φρέσκες πρώτες ύλες, οι οποίες επιλέγονται καθημερινά.
14051756_1103137073112394_1602783639202785587_n

Στο Barba μπορείς να βρεις από σάντουιτς και φρέσκες πίτες έως μαγειρευτά ελληνικά πιάτα και παραδοσιακά γλυκά.

Οι αλμυροί συνδυασμοί δημιουργούν ένα κατάλογο δέκα πιάτων, που ανανεώνεται καθημερινά, με πρωταγωνιστές τα μαγειρευτά, τα λαδερά, το φρέσκο ψάρι και το κρέας από μικρούς παραγωγούς.

Σε ό,τι αφορά το μυστικό της επιτυχίας; Ο ταλαντούχος σεφ παραδέχεται ότι είναι το παρθένο ελαιόλαδο και οι φρέσκες πρώτες ύλες, οι οποίες επιλέγονται καθημερινά. Οι επιλογές ολοκληρώνονται με τα θεϊκά γλυκά, όπως σιμιγδαλένιο χαλβά και μους σοκολάτας χωρίς ζάχαρη.

Τα σπιτικά φαγητά καταφτάνουν στο σπίτι σας ή και στη δουλειά, με συνέπεια, από ανθρώπους του μαγαζιού, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν οι προσιτές τιμές. Μην παραλείψετε να ζητήσετε να σας μαγειρέψουν ό,τι επιθυμείτε, αφού κατόπιν παραγγελίας συμβαίνει και αυτό.

 

//«Barba», Αριστοφάνους 28Α Χαλάνδρι, τηλ: 2106842004.

 

Διαβάστε ακόμα: Barrio – Επιτέλους, μια παραφωνία της προκοπής στην Τεχνόπολη

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή του μήνα

Ο πρώτος Έλληνας Master of Wine μιλάει στον Κίμωνα Φραγκάκη με αφορμή το νέο του βιβλίο «The Wines of Greece»: Μια συζήτηση για τις δυσκολίες του να γίνεις «μαιτρ του οίνου», το χύμα κρασί, την τέχνη της καλοπέρασης και το μέλλον του ελληνικού αμπελώνα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένας μικρός σοκολατί θεούλης, ο Kakau, ανοίγει σε λίγες ημέρες στο Παγκράτι. Επισκεφτήκαμε το νέο παρασκευαστήριο-μαγαζί πρώτοι, και πήραμε μυρωδιά από αυθεντική σοκολάτα με fairtrade πρώτες ύλες -και έμπνευση- από τη Λατινική Αμερική.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι μόδες πάνε και έρχονται στην εστιατορική σκηνή, απλώς όπως συμβαίνει με όλες τις μόδες, μέχρι να φτάσουν στη μάζα, έχουν ξεπεραστεί από την ελίτ. Πιστέψτε μας, ξέρουμε τι τρώνε και τι δεν προτιμούν πια οι ψαγμένοι συνδαιτημόνες. Να μας συγχωρεί το λάδι τρούφας αλλά ήρθε η ώρα να χωρίσουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κάποια μετράνε πάνω από 100 χρόνια ζωής. Άλλα σε ταξιδεύουν στο παρελθόν με τις παραδοσιακές συνταγές τους και το αναλλοίωτο design τους. Ενώ όλα θυμίζουν μια Αθήνα που πολλοί από εμάς δεν προλάβαμε να γνωρίσουμε. Αυτά είναι τα στέκια που δεν θα «πεθάνουν» ποτέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro