Beefbar on the Coast: από το Μονακό στη Μύκονο, με «γύρο» από Kobe (!)

Οι Κυκλάδες είναι ο νέος σταθμός του διεθνούς εστιατορικού brand για τους λάτρεις του κρέατος, καθώς άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη με φιλόδοξα παντρέματα όπως το rib eye με ξινομυζήθρα.

 

Μετά το Μονακό, το Μεξικό, τη Βουδαπέστη, το Ντουμπάι, τις Κάννες και το Χονγκ-Κόνγκ, επόμενος σταθμός για το διάσημο εστιατόριο είναι η Μύκονος.

Ήταν το 2005 όταν ο γνωστός επιχειρηματίας Riccardo Giraudi και CEO του Giraudi Group, που ειδικεύεται στις εισαγωγές/εξαγωγές κρέατος, αποφάσισε να πάει την οικογενειακή επιχείρηση ένα βήμα παραπέρα. Το εγχείρημά του; Η δημιουργία του Beefbar on the Coast στο Μονακό, ένα καινοτόμο εστιατόριο το οποίο είχε ως στόχο να προσφέρει τις καλύτερες κοπές βοδινού κρέατος που προέρχονται από όλο τον κόσμο και μαγειρεύονται με ιδιαίτερο τρόπο.

Σύντομα το Beefbar on the Coast απέκτησε όχι μόνο φήμη, αλλά και «αδερφάκια» σε διάφορες γωνιές σε όλο τον πλανήτη: Μεξικό, Βουδαπέστη, Ντουμπάι, Κάννες και Χονγκ-Κόνγκ, με το τελευταίο μάλιστα να τιμάται το 2017 με ένα αστέρι Michelin.

Το Beefbar on the Coast ειδικεύεται -διεθνώς- στο κρέας, ειδικά στο βοδινό από μεγάλα ζώα.

Και τώρα ήρθε η σειρά της Μυκόνου να υποδεχθεί το δικό της Beefbar on the Coast, καθώς το διάσημο εστιατόριο άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη κοντά στη Χώρα.

Πιάτα που τραβάνε την προσοχή είναι η «Ελληνική ταλιάτα» από rib eye με ντομάτα και ξινομυζήθρα, ή ο «μουσακάς» από Wagyu.

Το μενού έχει επιμεληθεί η ομάδα του Beefbar on the Coast, θέλοντας να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στον κόσμο της κρεατοφαγίας. Οι δημιουργίες του έχουν ως βάση τις ελληνικές-μεσογειακές γεύσεις με επιρροές και από «γειτονικά» νησιά. Η ραχοκοκαλιά είναι βέβαια η «παράδοση» που έχει το Beefbar στις καλύτερες κοπές βόειου κρέατος, ακόμα και του εξεζητημένου Ιαπωνικό βοδινού Kobe με το λαχταριστό ενδομυικό λίπος αλλά και κρέατα Κυκλαδικής προέλευσης. Πιάτα που τραβάνε την προσοχή είναι η «Ελληνική ταλιάτα» από rib eye με ντομάτα και ξινομυζήθρα, ο «μουσακάς» από Wagyu ή ο «γύρος» από Kobe, σίγουρα ο πιο χλιδάτος γύρος του κόσμου.

Στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη κοντά στη Χώρα, με πανέμορφη θέα.

Κερασάκι στην τούρτα; Το ενημερωμένο bar που δεσπόζει στο χώρο με signature cocktails. Το Beefbar on the Coast λειτουργεί από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ.

//Περισσότερες πληροφορίες για το μυκονιάτικο Beefbar on the Coast θα βρείτε εδώ.

Το Ιαπωνικό βοδινό Kobe με το λαχταριστό ενδομυϊκό λίπος στα ψυγεία του Beefbar στο Μονακό.

 

Διαβάστε ακόμα: Ο Δημήτρης Λίτινας προτείνει τα ιδανικά κρασιά για 5 κορυφαία τυριά

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Το κυκλαδίτικο γκραν σουξέ «Lollo’s» άνοιξε σε μια όμορφη μονοκατοικία του Χαλανδρίου με την στυλάτη υπογραφή των AK-A architects. Ετοιμαστείτε για επικές -ωοειδείς!- pinse (πίτσες), εκπάγγλου τραγανότητας και σέξι ζουμερότητας. Εμείς σπεύσαμε και τις δοκιμάσαμε πρώτοι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

To λαμπρό αίθριο του εμβληματικού ξενοδοχείου Grande Bretagne προτείνει ένα νέο, μεγαλειώδες brunch κάθε Σάββατο και Κυριακή. Με αυγά ποσέ, αστακό, βουτυρένια κρουασάν και παγωμένη σαμπάνια, για λίγη μητροπολιτική ντόλτσε βίτα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Προ ολίγων ημερών στη γιορτή του καφέ στην Τεχνόπολη, επισκεφτήκαμε το περίπτερο της πιο παραδοσιακής ίσως φίρμας espresso με έδρα τη Ρώμη και ιστορία 113 ετών. Ιδού όσα αρωματικά ζήσαμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το νέο project της ομάδας του The Clumsies είναι γεγονός και μας προτρέπει να σενιαριστούμε και να βολτάρουμε ξανά με στιλ στο αστικό κέντρο. Για φαγητό και ποτό με καλτ ελληνική υπογραφή στην ούγια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro