Berryland: Ελληνικές υπερτροφές σε βαζάκι

Ο Βασίλης Δαφνής εγκατέλειψε τη... θεολογία, έπιασε τα goji berries και φιλοδοξεί να φέρει τα πολύτιμα οφέλη των "υπερτροφών" στην καθημερινότητά μας.

 
cover-berryland

Τα “Berryland” χρησιμοποιούν μέλι ως φυσικό γλυκαντικό, δεν έχουν χρωστικές, ούτε αρωματικές ύλες ούτε συντηρητικά. Πρόκειται για εντελώς φυσικά προϊόντα, πραγματικά πολύτιμα.

Υπερτροφές, γκότζι μπέρι, ιπποφαές, μύρτιλα… Τελευταία μπαίνουν όλο και πιο συχνά στο μικροσκόπιο της επιστήμης, αλλά και στην καθημερινότητά μας. Ο Βασίλης Δαφνής, εν μέσω της κρίσης, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Θεολογία, για να κάνει ένα όνειρό του πραγματικότητα.

Τα προϊόντα είναι απολύτως βιολογικά και περιλαμβάνουν ξίδι ιπποφαούς και αρώνιας, πετιμέζι ροδιού και αρώνιας σε ελαιόλαδο, σάλτσα ντομάτας με γκότζι μπέρι….

Ξεκινά να καλλιεργεί στους πρόποδες της Δίρφυς ένα σπάνο φυτό, την αρώνια, και καταπιάνεται στη συνέχεια με την καλλιέργεια μύρτιλων και γκότζι μπέρι. Στόχος του είναι να εντάξει όλα τα πολύτιμα οφέλη των υπερτροφών στην καθημερινότητά μας, μέσω της ενσωμάτωσής τους σε απλά καθημερινά προϊόντα. Και τα καταφέρνει!

10389545_720738764641521_5599848681176093096_n

Το βιολογικό ξίδι ιπποφαούς.

Δημιουργεί τα προϊόντα “Berryland”, τα οποία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ξίδι ιπποφαούς, ξίδι αρώνιας, πετιμέζι ροδιού και αρώνιας σε ελαιόλαδο, σάλτσα ντομάτας με γκότζι μπέρι, πάστα γκότζι μπέρι με τσίλι, υποβρύχιο βανίλια με μύρτιλο, μαρμελάδα ιπποφαές – βερίκοκο και αρώνια – φράουλα.

Οι καλλιέργειές του είναι βιολογικές, χρησιμοποιεί το μέλι ως φυσικό γλυκαντικό, δεν υπάρχουν χρωστικές, ούτε αρωματικές ύλες ούτε συντηρητικά. Πρόκειται για εντελώς φυσικά προϊόντα, πραγματικά πολύτιμα στην κουζίνα μας.

//Θα τα βρείτε στα ράφια του Μπαχάρ, Ευριπίδου 31, Αθήνα, Τ. 210 3215150.

berryland.gr

 

Διαβάστε ακόμα: Φάρμα Αλεξανδράκη: Κρητικό κουνέλι ανωτέρας γεύσης και η συνταγή του από τον Ανδρέα Λαγό.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Το κυκλαδίτικο γκραν σουξέ «Lollo’s» άνοιξε σε μια όμορφη μονοκατοικία του Χαλανδρίου με την στυλάτη υπογραφή των AK-A architects. Ετοιμαστείτε για επικές -ωοειδείς!- pinse (πίτσες), εκπάγγλου τραγανότητας και σέξι ζουμερότητας. Εμείς σπεύσαμε και τις δοκιμάσαμε πρώτοι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

To λαμπρό αίθριο του εμβληματικού ξενοδοχείου Grande Bretagne προτείνει ένα νέο, μεγαλειώδες brunch κάθε Σάββατο και Κυριακή. Με αυγά ποσέ, αστακό, βουτυρένια κρουασάν και παγωμένη σαμπάνια, για λίγη μητροπολιτική ντόλτσε βίτα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Προ ολίγων ημερών στη γιορτή του καφέ στην Τεχνόπολη, επισκεφτήκαμε το περίπτερο της πιο παραδοσιακής ίσως φίρμας espresso με έδρα τη Ρώμη και ιστορία 113 ετών. Ιδού όσα αρωματικά ζήσαμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το νέο project της ομάδας του The Clumsies είναι γεγονός και μας προτρέπει να σενιαριστούμε και να βολτάρουμε ξανά με στιλ στο αστικό κέντρο. Για φαγητό και ποτό με καλτ ελληνική υπογραφή στην ούγια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top Andro