Berryland: Ελληνικές υπερτροφές σε βαζάκι

Ο Βασίλης Δαφνής εγκατέλειψε τη... θεολογία, έπιασε τα goji berries και φιλοδοξεί να φέρει τα πολύτιμα οφέλη των "υπερτροφών" στην καθημερινότητά μας.

 
cover-berryland

Τα “Berryland” χρησιμοποιούν μέλι ως φυσικό γλυκαντικό, δεν έχουν χρωστικές, ούτε αρωματικές ύλες ούτε συντηρητικά. Πρόκειται για εντελώς φυσικά προϊόντα, πραγματικά πολύτιμα.

Υπερτροφές, γκότζι μπέρι, ιπποφαές, μύρτιλα… Τελευταία μπαίνουν όλο και πιο συχνά στο μικροσκόπιο της επιστήμης, αλλά και στην καθημερινότητά μας. Ο Βασίλης Δαφνής, εν μέσω της κρίσης, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Θεολογία, για να κάνει ένα όνειρό του πραγματικότητα.

Τα προϊόντα είναι απολύτως βιολογικά και περιλαμβάνουν ξίδι ιπποφαούς και αρώνιας, πετιμέζι ροδιού και αρώνιας σε ελαιόλαδο, σάλτσα ντομάτας με γκότζι μπέρι….

Ξεκινά να καλλιεργεί στους πρόποδες της Δίρφυς ένα σπάνο φυτό, την αρώνια, και καταπιάνεται στη συνέχεια με την καλλιέργεια μύρτιλων και γκότζι μπέρι. Στόχος του είναι να εντάξει όλα τα πολύτιμα οφέλη των υπερτροφών στην καθημερινότητά μας, μέσω της ενσωμάτωσής τους σε απλά καθημερινά προϊόντα. Και τα καταφέρνει!

10389545_720738764641521_5599848681176093096_n

Το βιολογικό ξίδι ιπποφαούς.

Δημιουργεί τα προϊόντα “Berryland”, τα οποία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ξίδι ιπποφαούς, ξίδι αρώνιας, πετιμέζι ροδιού και αρώνιας σε ελαιόλαδο, σάλτσα ντομάτας με γκότζι μπέρι, πάστα γκότζι μπέρι με τσίλι, υποβρύχιο βανίλια με μύρτιλο, μαρμελάδα ιπποφαές – βερίκοκο και αρώνια – φράουλα.

Οι καλλιέργειές του είναι βιολογικές, χρησιμοποιεί το μέλι ως φυσικό γλυκαντικό, δεν υπάρχουν χρωστικές, ούτε αρωματικές ύλες ούτε συντηρητικά. Πρόκειται για εντελώς φυσικά προϊόντα, πραγματικά πολύτιμα στην κουζίνα μας.

//Θα τα βρείτε στα ράφια του Μπαχάρ, Ευριπίδου 31, Αθήνα, Τ. 210 3215150.

berryland.gr

 

Διαβάστε ακόμα: Φάρμα Αλεξανδράκη: Κρητικό κουνέλι ανωτέρας γεύσης και η συνταγή του από τον Ανδρέα Λαγό.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Δοκιμάσαμε πρώτοι τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα του νέου «geographically whimsical» εστιατορίου Folk. Που με το εύληπτο ντιζάιν στο χώρο και τη χρήση πρώτων υλών με ταυτότητα στην κουζίνα φέρνει καλιφορνέζικο αέρα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στην καρδιά του Ψυρρή υπάρχει ένας θύλακας ηρεμίας που μας μεταφέρει σε κλίμα υπαίθρου. Ριλάξ και τσιμπολόγημα από το καλάθι, στο ανθοστόλιστο roof garden ενός νέου, ιδιοσυγκρασιακού ξενοδοχείου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η «πολιτεία» του Αστέρα απέκτησε το εστιατόριο ελληνικής ψαροφαγίας που της αξίζει. Δοκιμάσαμε τα πιάτα και πάνω από όλα χαρήκαμε την καλιμπραρισμένη μίξη παράδοσης και κοσμοπολιτισμού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δοκιμάσαμε τα πιο ενδιαφέροντα πιάτα του νέου εστιατορίου στο ρετιρέ του ξενοδοχείου Grand Hyatt. Ορίζουν μια μοντέρνα γευστική «γεωγραφία» μεταξύ Ασίας και Ευρώπης. Γράφει ο Θεμιστολής Νικολετόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro