Berryland: Ελληνικές υπερτροφές σε βαζάκι

Ο Βασίλης Δαφνής εγκατέλειψε τη... θεολογία, έπιασε τα goji berries και φιλοδοξεί να φέρει τα πολύτιμα οφέλη των "υπερτροφών" στην καθημερινότητά μας.

 
cover-berryland

Τα “Berryland” χρησιμοποιούν μέλι ως φυσικό γλυκαντικό, δεν έχουν χρωστικές, ούτε αρωματικές ύλες ούτε συντηρητικά. Πρόκειται για εντελώς φυσικά προϊόντα, πραγματικά πολύτιμα.

Υπερτροφές, γκότζι μπέρι, ιπποφαές, μύρτιλα… Τελευταία μπαίνουν όλο και πιο συχνά στο μικροσκόπιο της επιστήμης, αλλά και στην καθημερινότητά μας. Ο Βασίλης Δαφνής, εν μέσω της κρίσης, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Θεολογία, για να κάνει ένα όνειρό του πραγματικότητα.

Τα προϊόντα είναι απολύτως βιολογικά και περιλαμβάνουν ξίδι ιπποφαούς και αρώνιας, πετιμέζι ροδιού και αρώνιας σε ελαιόλαδο, σάλτσα ντομάτας με γκότζι μπέρι….

Ξεκινά να καλλιεργεί στους πρόποδες της Δίρφυς ένα σπάνο φυτό, την αρώνια, και καταπιάνεται στη συνέχεια με την καλλιέργεια μύρτιλων και γκότζι μπέρι. Στόχος του είναι να εντάξει όλα τα πολύτιμα οφέλη των υπερτροφών στην καθημερινότητά μας, μέσω της ενσωμάτωσής τους σε απλά καθημερινά προϊόντα. Και τα καταφέρνει!

10389545_720738764641521_5599848681176093096_n

Το βιολογικό ξίδι ιπποφαούς.

Δημιουργεί τα προϊόντα “Berryland”, τα οποία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ξίδι ιπποφαούς, ξίδι αρώνιας, πετιμέζι ροδιού και αρώνιας σε ελαιόλαδο, σάλτσα ντομάτας με γκότζι μπέρι, πάστα γκότζι μπέρι με τσίλι, υποβρύχιο βανίλια με μύρτιλο, μαρμελάδα ιπποφαές – βερίκοκο και αρώνια – φράουλα.

Οι καλλιέργειές του είναι βιολογικές, χρησιμοποιεί το μέλι ως φυσικό γλυκαντικό, δεν υπάρχουν χρωστικές, ούτε αρωματικές ύλες ούτε συντηρητικά. Πρόκειται για εντελώς φυσικά προϊόντα, πραγματικά πολύτιμα στην κουζίνα μας.

//Θα τα βρείτε στα ράφια του Μπαχάρ, Ευριπίδου 31, Αθήνα, Τ. 210 3215150.

berryland.gr

 

Διαβάστε ακόμα: Φάρμα Αλεξανδράκη: Κρητικό κουνέλι ανωτέρας γεύσης και η συνταγή του από τον Ανδρέα Λαγό.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή του μήνα

Στην έκρηξη από sushi places στην πόλη, μερικά αστέρια ιαπωνίζουν και ξεχωρίζουν σε αθηναϊκό τερέν, τυλίγοντας την πόλη σε ένα τρυφερό και οικονομικό φύλλο από εξωτικό φύκι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η οινολόγος και οινογράφος Μαρία Νέτσικα μας συστήνει πέντε σπουδαία κρασιά από τη ραγδαία ανερχόμενη λευκή ποικιλία της Κρήτης. Ανακαλύψτε τα τώρα, πριν πάψουν να αποτελούν «κρυμμένο θησαυρό».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι γειτονιές ξαναφτιάχνονται με νέα υλικά και εκεί που κάποιος θα έβλεπε «ένα ακόμα στέκι για καφέ και κοκτέιλ», συμβαίνει κάτι εντελώς ξεχωριστό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Θεμιστοκλής Νικολετόπουλος βρέθηκε στη μεγάλη γιορτή κρασιού της Νεμέας, εντυπωσιάστηκε από την πλούσια ποικιλία των ετικετών, αλλά απογοητεύτηκε από την προσέλευση του κόσμου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro