Bulleit Bourbon Frontier Old Fashioned: Απολαύστε τη στιγμή

Η έντονη, αρωματική αίσθηση του πορτοκαλιού και το γλυκό bourbon απαιτούν αργή απόλαυση – για αυτό είναι το ιδανικό ποτό για χαλαρές βραδιές με φίλους.

 
old1

Μέσα σε μόλις δύο λεπτά έχετε έτοιμο ένα από τα πιο κλασικά και ανδρικά κοκτέιλ.

Σε συνεργασία με το Fine Drinking by World Class, σας παρουσιάζουμε μια εύκολη συνταγή του θρυλικού cocktail Old Fashioned, για να το φτιάξετε στο σπίτι σας με έναν κλασικό τρόπο σε επίπεδο World Class.

Υλικά
50ml Bulleit Bourbon
10ml σιρόπι ζάχαρης (1 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη διαλυμένη σε 1 φλιτζάνι βραστό νερό)
2 dashes Angostura bitters
1 φλούδα πορτοκαλιού

Εκτέλεση
1. Προσθέτουμε το Bulleit Bourbon, το σιρόπι ζάχαρης και τα Angostura bitters σε ένα ποτήρι.
2. Γεμίζουμε το ποτήρι με πάγο και ανακατεύουμε για 30 δευτερόλεπτα.
3. Περνάμε τη φλούδα πορτοκαλιού στο πάνω μέρος του ποτηριού και την χρησιμοποιούμε για γαρνίρισμα.

old2

Η φλούδα πορτοκαλιού δεν είναι μόνο για διακόσμηση – τα έλαια του φρούτου απελευθερώνουν ένα άρωμα πορτοκαλιού που αναδεικνύει τη γεύση εσπεριδοειδών.

Tip
Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, χρησιμοποιείστε σπασμένο πάγο για γαρνίρισμα. Αδειάστε παγάκια σε ένα πλαστικό σακουλάκι και χρησιμοποιείστε έναν πλάστη για να τα σπάσετε.

Ήξερες ότι
Το twist φλούδας πορτοκαλιού δεν είναι μόνο για διακόσμηση – τα έλαια του φρούτου απελευθερώνουν ένα άρωμα πορτοκαλιού που αναδεικνύει τη γεύση εσπεριδοειδών.

Το βίντεο:

 

Διαβάστε ακόμα: Το νέο Borsalino στην Κολοκοτρώνη είναι γκανγκστερικό και εστέτ 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ποιοτικός, φρεσκοκαβουρδισμένος καφές, γαλλικά, βουτυράτα brioche και χαλαρό, όμορφο, φωτεινό περιβάλλον. Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Dope, ένα χαριτωμένο καφέ με άποψη. Γράφει ο Βασίλης Δημαράς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η γλυκιά εκδοχή του αγαπημένου μας λαχματζουνάδικου κάτω από την Αιόλου έχει μυρωδιές, γεύσεις, χρώματα Ανατολής, χρυσαφένιο κιουνεφέ, λαχταριστό καζάν ντιπί και αμαρτωλό μπακλαβά μαζί με single estate (!) καφέ στο μπρίκι. Η Αθήνα ξαναβρίσκει κάτι από την ανατολίτικη αστική της ταυτότητα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το νέο γευσιγνωστικό μενού στο Four Seasons Athens περιλαμβάνει πέντε πιάτα που τιμούν τους καρπούς της αιγαιοπελαγίτικης θάλασσας και συνδυάζονται με ισάριθμα εξαιρετικά ασύρτικα από τη Σαντορίνη και όχι μόνο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Kyranis Architects ανέλαβε να μεταμορφώσει έναν μικρό χώρο στο Σύνταγμα σε σύγχρονο παρασκευαστήριο pizza-bar. Το αποτέλεσμα ελκύει το μάτι και προκαλεί τους γευστικούς κάλυκες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro