Bulleit Bourbon Frontier Old Fashioned: Απολαύστε τη στιγμή

Η έντονη, αρωματική αίσθηση του πορτοκαλιού και το γλυκό bourbon απαιτούν αργή απόλαυση – για αυτό είναι το ιδανικό ποτό για χαλαρές βραδιές με φίλους.

 
old1

Μέσα σε μόλις δύο λεπτά έχετε έτοιμο ένα από τα πιο κλασικά και ανδρικά κοκτέιλ.

Σε συνεργασία με το Fine Drinking by World Class, σας παρουσιάζουμε μια εύκολη συνταγή του θρυλικού cocktail Old Fashioned, για να το φτιάξετε στο σπίτι σας με έναν κλασικό τρόπο σε επίπεδο World Class.

Υλικά
50ml Bulleit Bourbon
10ml σιρόπι ζάχαρης (1 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη διαλυμένη σε 1 φλιτζάνι βραστό νερό)
2 dashes Angostura bitters
1 φλούδα πορτοκαλιού

Εκτέλεση
1. Προσθέτουμε το Bulleit Bourbon, το σιρόπι ζάχαρης και τα Angostura bitters σε ένα ποτήρι.
2. Γεμίζουμε το ποτήρι με πάγο και ανακατεύουμε για 30 δευτερόλεπτα.
3. Περνάμε τη φλούδα πορτοκαλιού στο πάνω μέρος του ποτηριού και την χρησιμοποιούμε για γαρνίρισμα.

old2

Η φλούδα πορτοκαλιού δεν είναι μόνο για διακόσμηση – τα έλαια του φρούτου απελευθερώνουν ένα άρωμα πορτοκαλιού που αναδεικνύει τη γεύση εσπεριδοειδών.

Tip
Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, χρησιμοποιείστε σπασμένο πάγο για γαρνίρισμα. Αδειάστε παγάκια σε ένα πλαστικό σακουλάκι και χρησιμοποιείστε έναν πλάστη για να τα σπάσετε.

Ήξερες ότι
Το twist φλούδας πορτοκαλιού δεν είναι μόνο για διακόσμηση – τα έλαια του φρούτου απελευθερώνουν ένα άρωμα πορτοκαλιού που αναδεικνύει τη γεύση εσπεριδοειδών.

Το βίντεο:

 

Διαβάστε ακόμα: Το νέο Borsalino στην Κολοκοτρώνη είναι γκανγκστερικό και εστέτ 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή του μήνα

Ανακαλύπτοντας έναν άλλο κόσμο νοστιμιάς και υγείας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένα ολοήμερο καφέ - μπαρ - φαγάδικο που δικαιολογεί τη θέση του μέσα σε ένα ίδρυμα τεχνών φέρνοντας έναν ευρωπαϊκό, αρτίστικο αέρα στην πόλη. Με ελληνικές γεύσεις από ελληνικά προϊόντα και ελληνικά κρασιά αποκλειστικά από ελληνικές ποικιλίες σταφυλιών. Ένα opening με γούστο και άποψη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το γνωστό μπαρ στη στοά της οδού Κολοκοτρώνη 59Β αποφάσισε να... τιμήσει το όνομά του και φέτος, καθώς μεταμορφώθηκε σε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο παραμυθένιο δάσος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

O αινιγματικός κουζινογράφος ονόματι Remy «προσγειώνεται» στα δυτικά προάστια και στο τραπέζι του Basegrill που πάει το ζήτημα «κρέας» σε άλλο επίπεδο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro