Πέντε στέκια της Αθήνας για απολαυστικό cappuccino και flat white

Με τη θερμοκρασία επιτέλους να θυμίζει χειμώνα, ο Βασίλης Δημαράς πήρε τους δρόμους της πρωτεύουσας, μας προτείνει πέντε μαγαζιά για ποιοτικό καφέ και μας συστήνει έναν πρωταθλητή στο latte art.

 

Το Competition blend που χρησιμοποιούν για την παρασκευή τους, δίνει ένα σωστά ισορροπημένο ρόφημα με αρώματα από σοκολάτα και κανέλα και γεύση από μαύρη σοκολάτα και μούρα.

Taf

Είναι ένα από τα μέρη που αγαπώ για να πίνω καφέ κάθε φορά που βρίσκομαι στο κέντρο. Συνήθως διαλέγω το πατάρι για να μπορώ να χαζεύω την κίνηση στο μικρό εσωτερικό χώρο. Άλλες φορές όταν ο καιρός το επιτρέπει τα τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο της Εμμανουήλ Μπενάκη, φαντάζουν μια ιδανική πρόταση.

Ο συνεργάτης του Andro Βασίλης Δημαράς απολαμβάνει ένα flat white σε γυάλινο ποτήρι και ποζάρει στη Φιλιώ Σταματοπούλου.

Οι baristi της Taf (πολλοί από αυτούς με εθνικές αλλά και διεθνείς διακρίσεις) ξέρουν να σου προσφέρουν ένα σωστό cappuccino ή flat white – το τελευταίο δε σερβίρεται σε γυάλινο ποτήρι. Το Competition blend που χρησιμοποιούν για την παρασκευή τους, δίνει ένα σωστά ισορροπημένο ρόφημα με αρώματα από σοκολάτα και κανέλα και γεύση από μαύρη σοκολάτα και μούρα.

⇒ Εμμανουήλ Μπενάκη 7, Αθήνα, τηλ. 2103800014

 

Στην επόμενη σελίδα: Ο αρωματικός κόσμος του Underdog.

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή του μήνα

Με τη θερμοκρασία επιτέλους να θυμίζει χειμώνα, ο Βασίλης Δημαράς πήρε τους δρόμους της πρωτεύουσας, μας προτείνει πέντε μαγαζιά για ποιοτικό καφέ και μας συστήνει έναν πρωταθλητή στο latte art.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μπήξαμε τα δόντια μας σε avant première στο στέκι για το οποίο θα μιλάνε όλοι φέτος. Δίνεις κάτι παραπάνω αλλά «βελάζεις» από ευχαρίστηση, ειδικά με το σουβλάκι προβατίνας. Το όλο κόνσεπτ έχει νόημα και ανοίγει δρόμους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι γιορτές πέρασαν, σιγά-σιγά τα κεφάλια (ξανα)μπαίνουν μέσα και όλοι επιστρέφουμε στους νορμάλ ρυθμούς της καθημερινότητάς μας: δηλαδή όχι πολλά ξενύχτια, βόλτες και κραιπάλες από νωρίς. Αλλά ας πούμε μια αλήθεια: ένα ποτό μετά το γραφείο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η οινολόγος και οινογράφος Μαρία Νέτσικα προτείνει πέντε κορυφαίες εκφράσεις του κλασικού μπορντολέζικου χαρμανιού στο ελληνικό έδαφος και τις ιδανικές αρμονίες τους με τα εδέσματα των εορτών.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro