Πέντε στέκια της Αθήνας για απολαυστικό cappuccino και flat white

Με τη θερμοκρασία επιτέλους να θυμίζει χειμώνα, ο Βασίλης Δημαράς πήρε τους δρόμους της πρωτεύουσας, μας προτείνει πέντε μαγαζιά για ποιοτικό καφέ και μας συστήνει έναν πρωταθλητή στο latte art.

 

Το Competition blend που χρησιμοποιούν για την παρασκευή τους, δίνει ένα σωστά ισορροπημένο ρόφημα με αρώματα από σοκολάτα και κανέλα και γεύση από μαύρη σοκολάτα και μούρα.

Taf

Είναι ένα από τα μέρη που αγαπώ για να πίνω καφέ κάθε φορά που βρίσκομαι στο κέντρο. Συνήθως διαλέγω το πατάρι για να μπορώ να χαζεύω την κίνηση στο μικρό εσωτερικό χώρο. Άλλες φορές όταν ο καιρός το επιτρέπει τα τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο της Εμμανουήλ Μπενάκη, φαντάζουν μια ιδανική πρόταση.

Ο συνεργάτης του Andro Βασίλης Δημαράς απολαμβάνει ένα flat white σε γυάλινο ποτήρι και ποζάρει στη Φιλιώ Σταματοπούλου.

Οι baristi της Taf (πολλοί από αυτούς με εθνικές αλλά και διεθνείς διακρίσεις) ξέρουν να σου προσφέρουν ένα σωστό cappuccino ή flat white – το τελευταίο δε σερβίρεται σε γυάλινο ποτήρι. Το Competition blend που χρησιμοποιούν για την παρασκευή τους, δίνει ένα σωστά ισορροπημένο ρόφημα με αρώματα από σοκολάτα και κανέλα και γεύση από μαύρη σοκολάτα και μούρα.

⇒ Εμμανουήλ Μπενάκη 7, Αθήνα, τηλ. 2103800014

 

Στην επόμενη σελίδα: Ο αρωματικός κόσμος του Underdog.

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

O δημιουργός του θρυλικού Bar Guru Bar και του σοφιστικέ Buba, Κωνσταντίνος Ζουγανέλης, ξανακτυπά με ένα -πιο αυθεντικό δεν γίνεται- βιετναμέζικο φαγάδικο στο κέντρο. Μπήκαμε πρώτοι πριν ανοίξει και τα δοκιμάσαμε όλα!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πενήντα τυχεροί aficionados απόλαυσαν ένα σπάνιο masteclass για την ηθική διαχείριση και μέγιστη απόλαυση του κρέατος, συνοδεύοντας εκλεκτά πιάτα με το κορυφαίο ουίσκι Johnnie Walker Blue Label. Την εκδήλωση υποστήριξε η DS7 Crossback, το νέο πολυτελές Γαλλικό SUV.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το επικό φιλέτο Γουέλινγκτον -σε λαχταριστή ζύμη- είναι ένα πολυτελές, vintage παρασκέυασμα που αξίζει κανείς να δοκιμάσει μια φορά στη ζωή του. Φυσικά σε ένα Grand Hotel όπως η Μεγάλη Βρεταννία που ξέρουν να το φτιάχνουν -Ακαδημαϊκά και σε μοντέρνες παραλλαγές- και να το κόβουν με μαεστρία μπροστά σου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Αλέξανδρος Κοσκινάς, Chef de Cuisine στο Tudor Hall Restaurant του ξενοδοχείου King George, μας προσκαλεί σε ένα Winter Game με τέσσερα πιάτα που παντρεύουν το κυνήγι με τις ελληνικές γεύσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro