Crash test: Δοκιμάσαμε 7 -πικρές!- ελληνικές μπύρες και σας λέμε τις εντυπώσεις μας από την πρώτη γουλιά

Μας εμπνέουν οι παγωμένες, «start-up» μπύρες του ελληνικού καλοκαιριού: Μας αρέσει που ξεπετάγονται διαρκώς νέες ετικέτες με έξυπνο design και πικρή γεύση, ενισχύοντας την τοπική επιχειρηματικότητα. Ποια απ' όλες όμως μας αρέσει περισσότερο;

 

Ανοιχτόχρωμη, με πλούσιο αφρό (για κάποιους θετικό για κάποιους άλλους όχι), που όμως μετά την πρώτη γουλιά είναι σαν να «εξαφανίζεται» η γεύση της.

Olympica Magna Pils
Από τη Μύκονο ταξιδεύουμε στην Ηλεία και την ζυθοποιία της περιοχής. Άσχετη, αλλά πρώτη παρατήρηση, με την Olympica καθώς και το στυλ παίζει τον ρόλο του: περιμέναμε να δούμε ένα πιο ωραίο μπουκάλι. Και πάμε στην ουσία: Η Magna Pils είναι ανοιχτόχρωμη, με 5% αλκοόλ, με πλούσιο αφρό (για κάποιους θετικό για κάποιους άλλους όχι), που όμως μετά την πρώτη γουλιά είναι σαν να «εξαφανίζεται» η γεύση της. Σε γενικές γραμμές μια μπύρα που πίνεις ευχάριστα, αν είναι καλά παγωμένη, αλλά δεν μένει στη μνήμη σου.

 

Στην επόμενη σελίδα: Νήσος Pilsner – Μεγάλη η χάρη της.

1 2 3 4 5 6 7 8

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή του μήνα

Ο πρώτος Έλληνας Master of Wine μιλάει στον Κίμωνα Φραγκάκη με αφορμή το νέο του βιβλίο «The Wines of Greece»: Μια συζήτηση για τις δυσκολίες του να γίνεις «μαιτρ του οίνου», το χύμα κρασί, την τέχνη της καλοπέρασης και το μέλλον του ελληνικού αμπελώνα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένας μικρός σοκολατί θεούλης, ο Kakau, ανοίγει σε λίγες ημέρες στο Παγκράτι. Επισκεφτήκαμε το νέο παρασκευαστήριο-μαγαζί πρώτοι, και πήραμε μυρωδιά από αυθεντική σοκολάτα με fairtrade πρώτες ύλες -και έμπνευση- από τη Λατινική Αμερική.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κάποια μετράνε πάνω από 100 χρόνια ζωής. Άλλα σε ταξιδεύουν στο παρελθόν με τις παραδοσιακές συνταγές τους και το αναλλοίωτο design τους. Ενώ όλα θυμίζουν μια Αθήνα που πολλοί από εμάς δεν προλάβαμε να γνωρίσουμε. Αυτά είναι τα στέκια που δεν θα «πεθάνουν» ποτέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι μόδες πάνε και έρχονται στην εστιατορική σκηνή, απλώς όπως συμβαίνει με όλες τις μόδες, μέχρι να φτάσουν στη μάζα, έχουν ξεπεραστεί από την ελίτ. Πιστέψτε μας, ξέρουμε τι τρώνε και τι δεν προτιμούν πια οι ψαγμένοι συνδαιτημόνες. Να μας συγχωρεί το λάδι τρούφας αλλά ήρθε η ώρα να χωρίσουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro