Most Viewed

Η γκανιάν ομάδα του Κυρ-Αρίστου, ύστερα από το «Κεμπαπτζίδικον», την «Ψιψίνα» και το «Μπακάλικο», είπε να ανοίξει ένα ακόμα εστιατόριο. Εκεί δίπλα στα άλλα, στο Π. Φάληρο, που θα «παίζει» με τα μακαρόνια. Και τι πιο κατάλληλο όνομα από το… «Ακάκιος»;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Βασίλης Δημαράς, αφού ξεκαθάρισε ότι η κότα έκανε τ’ αβγό και όχι το αντίστροφο, βρήκε ένα στέκι δίπλα στη Μεσογείων για να γεύεται τα ωά όπως ακριβώς πρέπει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Βασίλης Δημαράς βγήκε για σχολικά και κατέληξε να απολαμβάνει τα φαλάφελ, τα burger μανιταριών και τις άλλες χορτοφαγικές νοστιμιές ενός κεφάτου Ινδού σεφ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τραπεζάκια έξω λοιπόν, κατάλογος που μοιάζει με δαντέλα, φοβερές κρέπες, δουλεμένα κοκτέιλ, καλές τιμές. Τι άλλο θέλετε πια;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Χαιρόμαστε που πολλαπλασιάζονται τα στέκια με σούσι σε φιλικές τιμές: To "Sushirolls", η νέα ανακάλυψη στον Πειραιά πίσω από την εκκλησία του Αγ. Νικολάου, έχει και ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα χρυσαφένια μπαλάκια από ρεβίθια γνωρίζουν πιένες στην πλατεία Βαρνάβα: Μακάρι να υπήρχαν κι άλλα μαγαζιά με την απλότητα και την αισθητική αυτού του «μπαμπά»!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Χρύσα ήταν ένα από τα πρώτα δημιουργικά εστιατόρια της Αθήνας και η πρώτη που “ανακάλυψε” τα Άνω Πετράλωνα στις αρχές της δεκαετίας του '90. Πριν από λίγες μέρες επέστρεψε στην παλιά της γειτονιά, με ένα αγαπησιάρικο μεσογειακό μπιστρό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Βασίλης Δημαράς κατέβηκε στη Στουρνάρη για να δει το γκράφιτι στο Πολυτεχνείο αλλά ευχαριστήθηκε πιάτα με €2 ως -το ακριβότερο- €4,5.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένα εστιατόριο που δεν νοιάζεται αποκλειστικά για το κέρδος, με πιάτα που κοστίζουν μέχρι 5 ευρώ και έμφαση στην κοινωνική μέριμνα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Καπηλειό. Σταράτα, ντεκλαρέ, τρεχοσαλιέ, πάμφθηνα. Ούτε γκουρμεδιές ούτε ρομαντζάδες και ατμοσφαιρικά δείπνα με λάγνα κοιτάγματα. Ό,τι γουστάρει ο Γιάννης Δημητριάδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κρυμμένο στα γύρω στενά της Αγίας Ειρήνης, ένα στέκι φιλικό, σχεδόν σαν σπιτικό, με φρέσκα προϊόντα κι ετοιμοπόλεμη θράκα. Μας κάθισε στο τραπέζι του ο Κώστας Κουρτίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στο downtown της Νέας Υόρκης τέτοια «φρέσκα» μαγαζιά υπάρχουν σε κάθε γωνία. Όπως αυτό που έχει γίνει η μεσημεριανή «καντίνα» μου, δίπλα στην Πλατεία Συντάγματος –και αξίζει τα 15 Ευρώ που θα πληρώσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro