13407663_10209050826975043_2046288616_n

Ο Άγγελος Μπακόπουλος, Executive Chef του ιστορικού ξενοδοχείου του νησιού του Πυθαγόρα «Doryssa Seaside Resort», διοργανώνει τρίμηνο φεστιβάλ γεύσης.

Σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας, σε έναν τόπο που ξυπνά ωραίες εικόνες, σε ένα πλούσιο με αγαθά προορισμό, στη Σάμο, «τοποθετούνται» τα πρώτα μικρά λιθαράκια για ένα γαστρονομικό θεσμό.

Ο Άγγελος Μπακόπουλος, Executive Chef του ιστορικού ξενοδοχείου του νησιού του Πυθαγόρα «Doryssa Seaside Resort», διοργανώνει τρίμηνο φεστιβάλ γεύσης, το οποίο θα διεξαχθεί από τον Ιούνιο έως και τον Αύγουστο.

Αθηναγόρας Κωστάκος, Δημήτρης Δημητριάδης, Νίκος Μπούκης, Μανώλης Γαρνέλης, Γιώργος Στυλιανουδάκης, Σταμάτης Τσίλιας, Γιώργος Κώστας και Aνδρέας Λαγός «παίρνουν» θέση, φορούν τις ποδιές τους και μαγειρεύουν εκλεκτά ελληνικά πιάτα.

Με καλεσμένους κορυφαίους Έλληνες σεφ και μάγειρες που αφήνουν το στίγμα τους, όλες οι βραδιές αυτής της γιορτής θα βασίζονται στην ελληνική δημιουργική κουζίνα.

Αθηναγόρας Κωστάκος, Δημήτρης Δημητριάδης, Νίκος Μπούκης, Μανώλης Γαρνέλης, Γιώργος Στυλιανουδάκης, Σταμάτης Τσίλιας, Γιώργος Κώστας και η αφεντιά μου «παίρνουν» θέση, φορούν τις ποδιές τους και μαγειρεύουν εκλεκτά πιάτα με προϊόντα από τη μάνα γη.

Στις απολαυστικές αυτές βραδιές, σημαντικό ρόλο θα έχει και ο διοργανωτής–σεφ, όπου και θα φτιάχνει με τους εκλεκτούς φίλους του ένα πιάτο από κοινού.

 

Διαβάστε ακόμα: Μια στάνη στην Πατριάρχου Ιωακείμ

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top