flogeres

25 με 30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς χαρίζουν στις φλογέρες μια χρυσοκόκκινη, ορεκτική, κρούστα.

Υλικά για 18 κομμάτια:

1 πακέτο φύλλο κρούστας
18 φέτες παστουρμά
18 μπαστουνάκια κασέρι (12 εκ. το καθένα)
1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα
Αλάτι και πιπέρι
Ελαιόλαδο για το άλειμμα

Εκτέλεση:

-Κόβουμε τα φύλλα στη μέση κατά μήκος.
-Παίρνουμε δυο φύλλα, το ένα πάνω στο άλλο, αφού τα αλείψουμε με ελαιόλαδο ενδιάμεσα. Απλώνουμε στην άκρη μια φέτα παστουρμά, κασέρι, λίγη ντομάτα, και πιπέρι. Τυλίγουμε σε σχήμα φλογέρας.
-Τοποθετούμε τις φλογέρες στο ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 με 30 λεπτά περίπου.
-Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και σερβίρουμε.

 

Μιράν, Ευριπίδου 45, Αθήνα, τηλ.: 210 3217187.

Διαβάστε ακόμα: Από αυτά τα μαγαζιά ψωνίζει για το εστιατόριο και το σπίτι του ο Αθηναγόρας Κωστάκος

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top