Υλικά για 18 κομμάτια:
1 πακέτο φύλλο κρούστας
18 φέτες παστουρμά
18 μπαστουνάκια κασέρι (12 εκ. το καθένα)
1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα
Αλάτι και πιπέρι
Ελαιόλαδο για το άλειμμα
Εκτέλεση:
-Κόβουμε τα φύλλα στη μέση κατά μήκος.
-Παίρνουμε δυο φύλλα, το ένα πάνω στο άλλο, αφού τα αλείψουμε με ελαιόλαδο ενδιάμεσα. Απλώνουμε στην άκρη μια φέτα παστουρμά, κασέρι, λίγη ντομάτα, και πιπέρι. Τυλίγουμε σε σχήμα φλογέρας.
-Τοποθετούμε τις φλογέρες στο ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 με 30 λεπτά περίπου.
-Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και σερβίρουμε.
Μιράν, Ευριπίδου 45, Αθήνα, τηλ.: 210 3217187.
Διαβάστε ακόμα: Από αυτά τα μαγαζιά ψωνίζει για το εστιατόριο και το σπίτι του ο Αθηναγόρας Κωστάκος