«Το Viognier του Γιώργου Παλυβού (στη φωτογραφία η είσοδος του Κτήματος Παλυβού στην Αρχαία Νεμέα) προέρχεται από σταφύλια του ορεινού αμπελώνα στη Μαμουσιά Αχαΐας».

Viognier 2017, Κτήμα Παλυβού

Ένα ακόμη κρασί δυναμίτης από τον Γιώργο Παλυβό. Viognier από ορεινό αμπελώνα στη Μαμουσιά Αχαΐας, που ζύμωσε σε καινούργια δρύινα βαρέλια για 20 ημέρες. Αποτέλεσμα; Χρυσοκίτρινο χρώμα και ανοιχτό άρωμα, στο οποίο τα ώριμα κίτρινα καλοκαιρινά φρούτα αγκαλιάζονται από τη φίνα δρύινη ανάσα. Στο στόμα η αίσθηση του όγκου ισορροπεί με το νεύρο.

Ενδεικτική τιμή: €14.00

 

Στην επόμενη σελίδα: «‘‘Γαλλικός’’ χαρακτήρας και γευστική φινέτσα», από το Κτήμα Μερκούρη.

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top