Grill Steak House: Η αναβίωση του ιστορικού Grill Room

Το πιο κλασικό εστιατόριο του Astir Palace ανανεώθηκε και έγινε ένα σοβαρό κρεατάδικο. Με ανεπανάληπτη θέα.

 
carpacio beef

Ένα εστιατόριο για «ψαγμένους» κρεατοφάγους.

Όταν κάποιος αναφέρεται στο Astir Palace, το μυαλό σου πάει αυτομάτως σε διακοπές 5 αστέρων. Πλέον όμως, υπάρχει και ένας ακόμα λόγος για να «κατηφορίσεις» προς τη Βουλιαγμένη: το Grill Steak House.

Οι «έμπειροι» σίγουρα θυμούνται το Grill Room, το παλιό εστιατόριο του Astir Palace. Τότε που κατέβαιναν τα σκαλιά του μορφές σαν τον Αριστοτέλη Ωνάση και ο Φρανκ Σινάτρα συνόδευε το ζουμερό του steak με μπέρμπον. Πλέον το εμβληματικό εστιατόριο, το οποίο σταδιοδρομούσε μέχρι πρόσφατα ως “Il Tramonto” με ιταλικό ρεπερτόριο, ανανεώθηκε και αναβιώνει κάτω από την ονομασία “Grill Steak House”.

exterior

Η μοναδική θέα από το Grill Steak House.

Οι κρεατοφάγοι θα ιντριγκαριστούν από το μενού που επιμελείται ο σεφ Γιάννης Κουτεράνης με… αρρενωπές προδιαγραφές: όπως Rib Eye Black Angus Beef Pre-Salé, T- bone Αμερικής από μοσχάρι Black Angus, ΝΥ Striploin βίσωνα ή Αρνάκι καρέ γαλλικής κοπής από τα λιβάδια της Νέας Ζηλανδίας και πολλά ακόμα.

Για το τέλος, ξεχωρίζει η τάρτα αμύγδαλου με απαλή κρέμα μοσχολέμονου και ζελέ ρούμι, αλλά και το παβέ με κρέμα λευκής καραμελωμένης σοκολάτας, ζελέ εσπεριδοειδών και σάλτσα αμυγδάλου.

astir1

Το μενού που επιμελείται ο σεφ Γιάννης Κουτεράνης.

Ωστόσο, η κουζίνα του Grill Steak House καλύπτει όλα τα γούστα, καθώς το μενού περιλαμβάνει και πιάτα με ψάρι, ψημένο στο φούρνο josper, όπως φιλέτο σολωμού και αστακός Καναδά ολόκληρος με φρέσκο βούτυρο. Κι όλ’ αυτά, στη μαγευτική, φυσική βεράντα του ξενοδοχείου Arion Resort & Spa. Κλείστε τραπέζι πριν από τις 21:00, ώστε να απολαύσετε και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

 

Διαβάστε ακόμα – Στο ανανεωμένο Scala Vinoteca: Ισπανική κουλτούρα και μενού έκπληξη

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ποιοτικός, φρεσκοκαβουρδισμένος καφές, γαλλικά, βουτυράτα brioche και χαλαρό, όμορφο, φωτεινό περιβάλλον. Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Dope, ένα χαριτωμένο καφέ με άποψη. Γράφει ο Βασίλης Δημαράς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δεν είναι ένα απλό τυράδικο, αλλά μια μπουτίκ εξαιρετικών προϊόντων από τη Γαλλία. Η Θέμις Φούλια μάς ξεναγεί στο νέο κατάστημα που άνοιξε στην Αγία Παρασκευή. Είναι η φρομαζερί που «τιμούν» ήδη οι Γάλλοι που ζουν στη χώρα μας -κι αυτοί κάτι ξέρουν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για τέσσερις ημέρες, 14 από τα κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια και ονομαστοί Έλληνες και ξένοι σεφ μαζεύονται στο Ζάππειο με σκοπό να μας ταξιδεύσουν με τα πιάτα, τις συνταγές και τις ομιλίες τους. Δοκιμάστε εμβληματικές συνταγές σε προνομιακές τιμές, και γνωρίστε τους από κοντά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας και δραστήριος συλλέκτης έργων τέχνης, συνιδιοκτήτης μεταξύ άλλων και του Athenée που διαδέχεται το εμβληματικό Zonar's, μοιράζεται μαζί μας τη δική του κουλτούρα καφέ. Τελειομανής, αισιόδοξος και... Taficionado, προσδοκά ακόμα θετικότερες εξελίξεις στον τομέα της φιλοξενίας, και ειδικά του ποιοτικού καφέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro