Τα μυστικά του Ιταλικού Espresso

Η επιλογή ενός εμβληματικού καφέ όπως ο Danesi, η άλεση του στον ειδικό μύλο, το πάχος της κοπής, η κατάλληλη μηχανή, ο χρόνος της εκχύλισης, το σωστό φλιτζάνι. Και πάνω απ’όλα, το ανθρώπινο χέρι. Όλα τα βήματα ενός γοητευτικού τελετουργικού, που οδηγεί στην καθημερινή μας απόλαυση.

Σκηνοθεσία :
Βασίλης Κανταράκης
Παραγωγή:
Αndro TV

Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro