Η θρυλική συνταγή για τον μεταξένιο πουρέ του Joël Robuchon

Ο πλέον πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ έφυγε από τη ζωή, όμως οι μεγαλειώδεις συνταγές του θα συνεχίσουν να δίνουν χαρά σε πολλές γενιές. Όπως λέει και ο ίδιος στο βίντεο αυτό, από το επίσημο κανάλι της εκπομπής που έκανε για την τηλεόραση, «το καλύτερο είναι συχνά και το πιο απλό». Απόδειξη, ο περίφημος πουρές του, για τον οποίο θα χρειαστείτε μόλις τρία συστατικά: πατάτες, γάλα και (μπόλικο) βούτυρο. Αν μιλάτε Γαλλικά και έχετε την υπομονή που απαιτεί η απλή μεν αλλά ιδιαίτερα μεθοδική αυτή συνταγή, οι προσκεκλημένοι σας θα σας ευγνωμονούν!

 

Button to top