Most Viewed

Η επιλογή ενός εμβληματικού καφέ όπως ο Danesi, η άλεση του στον ειδικό μύλο, το πάχος της κοπής, η κατάλληλη μηχανή, ο χρόνος της εκχύλισης, το σωστό φλιτζάνι. Και πάνω απ’όλα, το ανθρώπινο χέρι. Όλα τα βήματα ενός γοητευτικού τελετουργικού, που οδηγεί στην καθημερινή μας απόλαυση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είτε ο ανταγωνισμός συμφωνεί είτε όχι, η επίδραση της La Marzocco στον κόσμο του εσπρέσο είναι χωρίς προηγούμενο. Οι μηχανές της είναι πασίγνωστες για τη χειροποίητη κατασκευή τους, τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους και τις καινοτομίες τους, χωρίς ποτέ να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πήγαν στην Βουδαπέστη για το World Of Coffee Event και γύρισαν με τις βαλίτσες τους γεμάτες τρόπαια. Οι Έλληνες baristi Στάθης Κορέμτας, Διονύσης Μουστής, Μάνος Μαμάκης και Μιχάλης Καραγιάννης έδειξαν πως εδώ στην Ελλάδα ξέρουμε να σερβίρουμε αλλά και να απολαμβάνουμε τον καλό καφέ

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Βασίλης Δημαράς πάει μια βόλτα μέχρι το Underdog, και πιάνει κουβέντα με τρεις παγκόσμιους πρωταθλητές του καφέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μαύρος σαν τον Διάβολο, καυτός σαν την Κόλαση, αγνός σαν τον Άγγελο, γλυκός σαν τον Έρωτα. Ή γιατί ο ιταλικός καφές είναι ο καλύτερος του κόσμου. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης έψαξε, ρώτησε και ήπιε δεκάδες μυρωδάτους εσπρέσο. Ανάθεμα κι αν κατέληξε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Βασίλης Δημαράς δοκιμάζει και συζητά για τον καφέ με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του διαγωνισμού «Coffee in Good Spirits» που έγινε πρόσφατα στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στην άλλη όχθη του Ατλαντικού η τελευταία τρέλα είναι ο «φρέντο» με... λυκίσκο, χωρίς αλκοόλ αλλά με λαχταριστό αφρό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πριν από 7 χρόνια ο Σικελός μηχανικός Νίνο Σαρτόρο πατεντάρισε ένα γκατζετάκι που κοστίζει κάτω από €70, μεταφέρεται από το γραφείο ως το κάμπινγκ, και βγάζει καϊμάκι όσο και μια επαγγελματική μηχανή.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Νescafé έχει κι αυτός τα μυστικά του. Το Nescafé for starters μας μαθαίνει online πως να τον φτιάξουμε στην εντέλεια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ολοκαίνουργια, ντιζαϊνάτη και σούπερ αυτόματη, προγραμματίζεται αποβραδίς και φτιάχνει καπουτσίνο με αφρόγαλα απευθείας στο φλιτζάνι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Σίμος Γεωργόπουλος δοκιμάζει το φίνο «America Latina Selection», το δυναμικό «African Earth» και τον εκλεκτό single estate «Honduras Premium», στα νέα αρωματικά στέκια της πόλης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Σίμος Γεωργόπουλος παρακολουθεί τη μετατροπή μιας (σχεδόν) λευκής φάβας στο πραγματικό έργο τέχνης που είναι ο καφές και μοιράζεται tips & μυστικά για το τέλειο άρωμα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro