Για να ξαναθυμηθούμε τι σημαίνει «Ωραία φουρνάρισσα»

Στο «La Bella Fornarina», πελάτες και ιδιοκτήτες είναι φίλοι, μοιράζονται ιδέες, ανταλλάσσουν συνταγές.

 
andro-4-ok

Εδώ θα βρείτε πραγματικά χειροποίητα, αγνά προϊόντα: μπάρες δημητριακών με ολόκληρους ξηρούς καρπούς και φρούτα, με ταχίνι και μέλι, με σιρόπι αγαύης, cookies βρόμης, σπιτικά cakes, μηλόπιτες και μια μοναδική granola.

Στο μήνυμά της έγραφε: «Ανδρέα, αν χρειαστείς ψωμί φόρμας δίκοκκο, βρήκα. Νόστιμο και έντιμο!»

Η Χρυσάνθη είναι η ψυχή του «La Bella Fornarina» και ό,τι λέει το εννοεί. Με τους συνεργάτες της μαζεύουν καθημερινά ψωμί και προϊόντα ζυμαριού πολλών προμηθευτών από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Από τον καθένα παίρνουν τα προϊόντα που τον βοηθούν να ξεχωρίζει.

Διακρίνονται, όμως, και για τη γνώση και την αγάπη τους για τα χειροποίητα αγνά προϊόντα και δημιουργούν μπάρες δημητριακών με ολόκληρους ξηρούς καρπούς και φρούτα, με ταχίνι και μέλι, με σιρόπι αγαύης, cookies βρόμης, σπιτικά cakes, μηλόπιτες και μια μοναδική granola για τους μαχητές της καλής διατροφής.

andro-6-ok

Η Χρυσάνθη με τους συνεργάτες της μαζεύουν καθημερινά προϊόντα ζυμαριού πολλών προμηθευτών από διάφορα μέρη της Ελλάδας

Στο «La Bella Fornarina» πελάτες και ιδιοκτήτες είναι φίλοι, μοιράζονται ιδέες, ανταλλάσσουν συνταγές. Δίνουν στις πρώτες ύλες και στην διατροφική αξία τη θέση που τους αξίζει!

//La Bella Fornarina: Βενιζέλου Ελευθερίου 41, Νέα Σμύρνη – Κεντρική Πλατεία, 210 9342440.

 

Διαβάστε ακόμα: Ένα εξαιρετικής ποιότητας μέλι από μία 14χρονη μελισσοκόμο.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ποιοτικός, φρεσκοκαβουρδισμένος καφές, γαλλικά, βουτυράτα brioche και χαλαρό, όμορφο, φωτεινό περιβάλλον. Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Dope, ένα χαριτωμένο καφέ με άποψη. Γράφει ο Βασίλης Δημαράς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δεν είναι ένα απλό τυράδικο, αλλά μια μπουτίκ εξαιρετικών προϊόντων από τη Γαλλία. Η Θέμις Φούλια μάς ξεναγεί στο νέο κατάστημα που άνοιξε στην Αγία Παρασκευή. Είναι η φρομαζερί που «τιμούν» ήδη οι Γάλλοι που ζουν στη χώρα μας -κι αυτοί κάτι ξέρουν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για τέσσερις ημέρες, 14 από τα κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια και ονομαστοί Έλληνες και ξένοι σεφ μαζεύονται στο Ζάππειο με σκοπό να μας ταξιδεύσουν με τα πιάτα, τις συνταγές και τις ομιλίες τους. Δοκιμάστε εμβληματικές συνταγές σε προνομιακές τιμές, και γνωρίστε τους από κοντά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας και δραστήριος συλλέκτης έργων τέχνης, συνιδιοκτήτης μεταξύ άλλων και του Athenée που διαδέχεται το εμβληματικό Zonar's, μοιράζεται μαζί μας τη δική του κουλτούρα καφέ. Τελειομανής, αισιόδοξος και... Taficionado, προσδοκά ακόμα θετικότερες εξελίξεις στον τομέα της φιλοξενίας, και ειδικά του ποιοτικού καφέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro