oinop_slide2

Η αλκοολική ζύμωση και η δίχρονη παλαίωση του θαυμάσια ισορροπημένου «Μονεμβασιά – Malvasia 2010» γίνεται σε δρύινα βαρέλια της Οινοποιητικής Μονεμβασίας.

Μονεμβασιά – Malvasia 2010, Monemvasia Winery – Τσιμπίδης

malvasia_new

Υπερώριμα σταφύλια από τέσσερις ποικιλίες (Μονεμβασιά, Κυδωνίτσα, Ασύρτικο, Ασπρούδες) λιάζονται για 10-12 ημέρες. Ακολουθεί αλκοολική ζύμωση και δίχρονη παλαίωση σε δρύινα βαρέλια. Εμφιάλωση σε ultra-κομψή συσκευασία… και ιδού ένα γλυκό κρασί, θαυμάσια ισορροπημένο, γεμάτο αποξηραμένα φρούτα και φλούδα εσπεριδοειδών, που βαδίζουν αρμονικά πλάι στα καβουρντισμένα αμύγδαλα και τη σοκολάτα. Ζωντανό, πολύ πλούσιο και μακρύ. Η αναβίωση του περίφημου κρασιού του Μεσαίωνα.

Ενδεικτική τιμή: €25,00.

 

Διαβάστε ακόμα: Top 5 ελληνικά ροζέ κρασιά – επιλέγει η Μαρία Νέτσικα

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top