Ο Γιαλός είναι ένα στέκι για θαλασσινούς μεζέδες και ψάρι.

Γιαλός

Στο μικρό γραφικό λιμανάκι στα Πολλώνια, δυο άνθρωποι από την ηπειρωτική Ελλάδα, ο Αχιλλέας Καματέρης και ο Χρήστος Μιχαήλ, έστησαν ένα στέκι για θαλασσινούς μεζέδες και ψάρι. Όλες οι πρώτες ύλες είναι φρέσκιες που τις προμηθεύονται από τα καΐκια που αράζουν στο λιμάνι καθημερινά.

Το δυνατό σημείο φυσικά είναι το ψάρι ημέρας που μπορείτε να το διαλέξετε μόνοι σας από την ανοιχτή βιτρίνα με τον πάγο εντός του καταστήματος.

Το δυνατό σημείο φυσικά είναι το ψάρι ημέρας που μπορείτε να το διαλέξετε μόνοι σας από την ανοιχτή βιτρίνα με τον πάγο εντός του καταστήματος. Για όσους δε, δεν αγαπούν το ψάρι υπάρχουν και κάποιες προτάσεις με κρέας. Τέλος προσεγμένη επίσης είναι και η λίστα κρασιών τους που παίζει με ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα.

//Γιαλός, Πολλώνια, τηλ. 2287041208.

 

Στην επόμενη σελίδα: Για μεζεδάκια στο Καφενείο Γαλάνης.

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top