“Μονάκριβος” χυμός ελιάς

Ο Ανδρέας Λαγός γοητεύεται από ένα χρυσοπράσινο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, με πολύ χαμηλή οξύτητα, απαλή γεύση και πλούσιο άρωμα φρέσκου καρπού.

 
858860_301013243390399_512991971815860179_o

Η μοναδικά φυσική γεύση αυτού του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου είναι εκπληκτική.

Όπως και το καλό κρασί, έτσι και κάθε ποικιλία ελαιόλαδου κρίνεται από τη γεύση, το χρώμα, το άρωμα και την οξύτητά του. Κάθε είδος ελαιόλαδου είναι μοναδικό, αφού παράγεται κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες (έδαφος, κλίμα, τύπος και ηλικία ελαιόδενδρων, εποχή που μαζεύεται ο καρπός και η επεξεργασία του). Μοναδικό, αλλά και πολύτιμο και αγαπημένο το ελαιόλαδο 42 ελαιοπαραγωγών της Πελοποννήσου που δίκαια το ονόμασαν “Μονάκριβο”.

Μοναδικό, πολύτιμο και αγαπημένο το απόσταγμα 42 ελαιοπαραγωγών της Πελοποννήσου, το οποίο δίκαια ονόμασαν “Μονάκριβο”, αφού το χαϊδεύει το πευκοδάσος και η αύρα του Ιονίου.

Το “Μονάκριβο” είναι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που παρασκευάζεται στους ηλιόλουστους, ημιορεινούς ελαιώνες στο Γεράκι Ήλιδας Πελοποννήσου, σε υψόμετρο 160 μέτρων, το οποίο θεωρείται ιδανικό για την παραγωγή ελαιολάδου. Το πευκοδάσος και η δροσερή αύρα του Ιονίου Πελάγους συνδυάζονται ιδανικά σε αυτόν τον αρχαίο τόπο, με αποτέλεσμα ένα χρυσοπράσινο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας με πολύ χαμηλή οξύτητα, απαλή γεύση και πλούσιο άρωμα φρέσκου καρπού. Θα σας εκπλήξει με τη μοναδικά φυσική γεύση του.

//Monakrivo, 210 2280246, monakrivo.com

 

Διαβάστε ακόμα: O Χριστόφορος Πέσκιας φτιάχνει την τέλεια κυπριακή σεφταλιά.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ο δημιουργός της Βασίλισσας, Δημήτρης Λίτινας παρουσιάζει φέτος στο νησί της Αίγινας ένα ξεχωριστό εστιατόριο – μπαρ με έμφαση στα ψαρικά και τα θαλασσινά, αλλά και με εκλεκτές δόσεις από αλκοόλ στο bar του μαγαζιού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από τις πιο πρόσφατες αφίξεις στην πόλη μας που έχει πολλές και νόστιμες ιστορίες να πει και να μας σερβίρει. Εμείς μπήκαμε πρώτοι και μείναμε να τις ακούσουμε. 

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Συναντήσαμε τους εμπνευστές και δημιουργούς του πρωτοποριακού Ergon House στη Μητροπόλεως, με έντονη δραστηριότητα και εκτός Ελλάδας, και μας μίλησαν για το πάθος που τρέφουν για τον αυθεντικό καφέ. Δύο πραγματικοί Taficionados.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο διαπρεπής οινολόγος και συγγραφέας σε μια απρόβλεπτη αυτοσυνέντευξη -αυτοανάλυση με αφορμή το καινούργιο του βιβλίο, «Οινεμπόριο».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro