wine_cellar_prev

Το πολύ όμορφο wine cellar του εστιατόριου «Il Tramonto» στο Arion Resort & Spa του Astir Palace

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να δημιουργήσεις ένα καλό μπουκάλι κρασί. Εξίσου δύσκολο είναι να δημιουργήσεις ή ακόμα και να επιλέξεις την κατάλληλη μουσική για μια περίσταση. Πώς θα μπορούσαν να συνυπάρξουν αρμονικά, άλλωστε, δυο αισθήσεις που διεγείρονται από τόσο διαφορετικά ερεθίσματα, όπως είναι γεύση και η ακοή;

Η έναρξη έγινε το Σάββατο 8 Νοεμβρίου, ενώ το μικρό «φεστιβάλ» θα διαρκέσει ως το τέλος του μήνα.

Κρασί και μουσική, ωστόσο, έχοντας διαφορετική αφετηρία, προκαλούν τα ίδια συναισθήματα. Χαρά, όρεξη για χορό, χαλάρωση… Φανταστείτε ο συνδυασμός τους τι θα μπορούσε να πετύχει. Αυτό το ιδιότυπο ζευγάρωμα θα προσπαθήσει να πετύχει με τις βραδιές «Music of the wine» το εστιατόριο «Il Tramonto» στο Arion Resort & Spa του Astir Palace.

Το Σάββατο 22/11 οι #musicofthewiners θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, μεταξύ άλλων, κρασιά απο το πορτφόλιο του  πρότυπου οινοποιείο- αμπελώνα βιολογικής καλλιέργειας "Κτήμα Θεόπετρα".

Το Σάββατο 22/11 οι #musicofthewiners θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, μεταξύ άλλων, κρασιά απο το πορτφόλιο του πρότυπου οινοποιείο- αμπελώνα βιολογικής καλλιέργειας “Κτήμα Θεόπετρα”.

Το κομψό, αλλά απαιτητικό πάντρεμα ανέλαβαν ο executive chef του εστιατορίου Στράτος Καλαθάκης και η γνωστή dj και ραδιοφωνική παραγωγός Χριστίνα Γιαννοπούλου. Δίπλα τους, πρωταγωνιστές και όχι απλοί παρατηρητές, νέοι, μικροί παραγωγοί κρασιού θα μας μυήσουν στα μυστικά του oίνου.

Η εμπειρία αναμένεται πολυεπίπεδη και κλιμακούμενη τόσο στο γευστικό όσο και στο ακουστικό της κομμάτι, διεγείροντας και τις υπόλοιπες αισθήσεις. Η κατάληξη; Μια ακουστική και γευστική κορύφωση γεμάτη ένταση.

Il Tramonto Restaurant (1)

Στις βραδιές «Music of the wine» έχουν την τιμητική τους μικροί και νέοι παραγωγοί κρασιού όπως οι “Δύο Φίλοι”, καρπός της πολυετούς φιλίας του Γιάννη Μπουτάρη με το ζεύγος Γεωργίας Γκουτζιαμάνη – Ιωάννη Πολύζου στη Σιάτιστα του νομού Κοζάνης.

Η έναρξη έγινε το Σάββατο 8 Νοεμβρίου, ενώ το μικρό «φεστιβάλ» θα διαρκέσει ως το τέλος του μήνα. Το κόστος είναι €42 κατ’ άτομο συνοδεία κρασιού βεβαίως με επιλογές φαγητού -για το Σάββατο 22/11- όπως το αρνίσιο κότσι με σταμναγκάθι φρικασέ και την πανακότα από λεύκη σοκολάτα, σως από φρούτα του πάθους και μαύρες πέρλες κροκάν.

//Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα τηλέφωνα 210 8902000 και 2108901727.

 

Διαβάστε ακόμα: Jadis ή Etienne Henri; Όστρακα ή Μπαρούτι;

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top