My Miele Moments: Ανακαλύψαμε μια νέα σειρά events αφιερωμένων στην ποιότητα ζωής

Σεμινάρια μαγειρικής από κορυφαίους σεφ, μοναδικές βραδιές γευσιγνωσίας, yoga sessions, εκθέσεις, fashion events. Το Miele Experience Center παρουσιάζει βιωματικές εκδηλώσεις που αξίζει να ανακαλύψετε και εσείς.

 

Στο Miele Experience Center οι όμορφες στιγμές που ζούμε στο σπίτι με την οικογένεια μας και με αγαπημένα πρόσωπα, μετατρέπονται σε exclusive events, στα πιο ξεχωριστά «Miele Moments».

Πόσες φορές έχετε περάσει από το νούμερο 257 στη Λ. Μεσογείων στο ύψος του Νέου Ψυχικού και δίπλα σχεδόν στο Πεντάγωνο; Εκεί όπου επι χρόνια στέκει το εντυπωσιακό showroom της Miele. Που πλέον λειτουργεί και σαν νέος πολυχώρος εμπειριών, αφιερωμένων στις καθημερινές απολαυσεις και στην ποιότητα ζωής.

Στο Miele Experience Center οι όμορφες στιγμές που ζούμε στο σπίτι με την οικογένεια μας και με αγαπημένα πρόσωπα, μετατρέπονται σε exclusive events, στα πιο ξεχωριστά «Miele Moments». Άλλωστε η Miele ήταν πάντα κάτι παραπάνω από ένα «απλό» brand εξαιρετικών οικιακών συσκευών.

O χώρος είναι αφιερωμένος στην τεχνολογία υπό το πρίσμα της ποιότητας ζωής και γεμάτος εκπλήξεις πίσω από φαινομενικά «συνηθισμένες» συσκευές.

Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα σεμινάριο γευσιγνωσίας ουίσκι στο Miele Experience Center με την υπογραφή του «The Tasters Club» και του Πέτρου Χαριζόπουλου. Μας έκαναν θετική εντύπωση τρία πράγματα. Πρώτον η γενναιοδωρία του event τόσο σε χρονική διάρκεια όσο και σε πρωτότυπη πληροφορία (πέρα από τα τετριμμένα) αλλά και σε αξία αποσταγμάτων: σπάνια και ανατρεπτικά ουίσκι, από καπνιστά τυρφώδη που δεν ήταν νησιωτικά, μέχρι cask strength θησαυρούς 57 αλκοολικών βαθμών!

Σπάνια και ανατρεπτικά ουίσκι, από καπνιστά τυρφώδη που δεν ήταν νησιωτικά, μέχρι cask strength θησαυρούς 57 αλκοολικών βαθμών.

Δεύτερον ξεχωρίσαμε το επίπεδο του κοινού που έμοιαζε αν όχι ειδικευμένο στο ουίσκι, σαφώς εκπαιδευμένο στα μυστικά της καλής ζωής και ορεξάτο για νέες σοφιστικέ εμπειρίες. Ένιωθες ότι πράγματι ανήκεις σε ένα φιλικό κλαμπ.

Σεμινάριο γευσιγνωσίας ουίσκι στο Miele Experience Center με την υπογραφή του «The Tasters Club» και του Πέτρου Χαριζόπουλου.

Τρίτον μας έπεισε ο χώρος, από εκείνους που «δεν φτιάχνονται έτσι σήμερα», με πολύ μεγάλες αλλά όχι κουραστικές διαστάσεις. Αφιερωμένος στην τεχνολογία υπό το πρίσμα της ποιότητας ζωής και γεμάτος εκπλήξεις πίσω από φαινομενικά «συνηθισμένες» συσκευές. Κακά τα ψέμματα, ποιος θέλει να καθίσει με τις ώρες σε μια εμπορική έκθεση αν δεν είναι ένας συνολικά ευχάριστος lifestyle προορισμός;

Στις 16 Απριλίου, ο Master of Wine Γιάννης Καρακάσης ταξίδεψε όσους βρέθηκαν στο Miele Experience Center σε μια οινική βραδιά, εκεί που 8 ελληνικά κρασιά τέθηκαν «αντιμέτωπα» με σημαντικές ετικέτες από όλο τον κόσμο.

Το επόμενο event στο οποίο θέλουμε να συμμετάσχουμε θα παρουσιάσει ο Master of Wine Γιάννης Καρακάσης στις 16 Απριλίου (περισσότερες πληροφορίες εδώ). Ο δεύτερος Έλληνας μετά τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη που έχει λάβει την τιμητική αυτή διάκριση ως κορυφαίος οινογνώστης (υπάρχουν λιγότεροι από 400 Masters of Wine παγκοσμίως) θα μας ταξιδέψει σε μια οινική βραδιά, εκεί που 8 ελληνικά κρασιά θα τεθούν «αντιμέτωπα» με σημαντικές ετικέτες από όλο τον κόσμο.

Mε το που φτάσετε ζητήστε να σας προσφέρουν έναν καφέ. Μυρίστε τον, απολαύστε τη διαπεραστική του ένταση. Σα να φτιάχτηκε μολις από επαγγελματία barista.

Πράγματι ο Ελληνικός αμπελώνας έχει πραγματοποιήσει ποιοτικά άλματα τις τελευταίες δύο δεκαετίες παράγοντας μερικά από τα πιο αυθεντικά κρασιά παγκοσμίως. Πριν λίγα χρόνια ουσιαστικά κανείς δεν είχε ακούσει για το Ασύρτικο ή το Ξινόμαυρο και τα terroirs που αντιπροσωπεύουν. Σήμερα, αυτά τα κρασιά είναι στο κέντρο της προσοχής εκλεπτυσμένων οινικών κύκλων. Πώς όμως συγκρίνονται ποιοτικά και τιμολογιακά με κάποια από τα πιο γνωστά παγκόσμια οινικά «blue chips»; H απάντηση έρχεται μέσα σε ένα ποτήρι και την τυφλή γευσιγνωσία «Greece vs The World»: Συναρπαστικό!

Στις 19 Μαΐου η Αρετή Καφαντάρη θα σας μυήσει στα δικά της μυστικά ευεξίας.

Αν πάλι εσείς -ή η σύντροφος σας- ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν ως motto ζωής το «healthy is the new happy», τότε στις 19 Μαΐου η Αρετή Καφαντάρη θα σας μυήσει στα δικά της μυστικά ευεξίας (περισσότερες πληροφορίες εδώ). Μια ολιστική εμπειρία με yoga sessions, face yoga (!) και όλα τα μυστικά της σωστής διατροφής με έμφαση στη σημασία της πρώτης ύλης αλλά και του εύκολου και γευστικού τρόπου μαγειρέματος σε μια πρωτοποριακή συσκευή: Ο φούρνος ατμού της Miele διαθέτει δυνατότητες που δεν μπορείτε να φανταστείτε αν δεν δοκιμάσετε τη νοστιμιά των τροφίμων που μαγειρεύονται σε αυτόν, και ουδεμία σχέση έχουν με «ξενέρωτα» φαγητά διαίτης σε κοινούς ατμομάγειρες.

Και αυτή είναι μόνο η αρχή καθώς η Miele είναι ένα brand δοσμένο εμμονικά στην αναζήτηση της τελειότητας που δεν βλέπει τις «λευκές συσκευές» σαν μέρος μιας τυπικής οικοσκευής αλλά σαν εργαλεία ποιότητας ζωής. Αν αυτό σας ακούγεται κλισέ ή και διαφημιστικό, τότε κάντε το εξής πείραμα: Δηλώστε συμμετοχή σε ένα από τα επόμενα Miele Moments στο Miele Experience Center και με το που φτάσετε ζητήστε να σας προσφέρουν έναν καφέ. Μυρίστε τον, απολαύστε τη διαπεραστική του ένταση. Οι συσκευές της Miele, με το πάτημα ενός κουμπιού, κόβουν την ίδια στιγμή τα απαραίτητα γραμμάρια καφέ και σας σερβίρουν έναν espresso με την ευκολία μιας κάψουλας αλλά την ποιότητα προπονημένου barista.

// Για να ενημερωθείτε για τις επερχόμενες εκδηλώσεις μπείτε στη σελίδα της Miele στο Facebook και για να δηλώσετε συμμετοχή, συντονιστείτε εδώ.

 

Διαβάστε ακόμα: Τα πιο «σέξι» φαγητά του δρόμου στην Αθήνα

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Εχθές έγιναν τα εγκαίνια, με τη Γούπι Γκόλντμπεργκ και τον Παναγιώτη Γιαννάκη μεταξύ των προσκεκλημένων. Σύντομα, ο δαιμόνιος φαρμακοποιός / entrepreneur και οι συνεταίροι του ελπίζουν ότι όλη η ψαγμένη Νέα Υόρκη εδώ θα ψωνίζει λάδι, θα πίνει "γκρικ φρέντο" και θα απολαμβάνει μπουγάτσα σε αποδόμηση μέσα σε... ποτήρι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

To ταξίδι ξεκίνησε στη Ρώμη το 1905, από τον ιδρυτή Alfredo Danesi, και συνεχίζεται μέχρι σήμερα από την 4η γενιά της ίδιας οικογένειας. Στη χώρα μας, ο καφές Danesi ήρθε το 1993 από τον Γιάννη Ταλούμη και επί 25 χρόνια γεμίζει κάθε γωνιά της Ελλάδας με άρωμα εκλεκτού καφέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έτσι αποδεικνύει το πολύ μοδάτο αυτό λευκό σταφύλι τα θαυμαστά αποτελέσματα του εγκλιματισμού του από την κοιλάδα του Ροδανού στην Ελλάδα. Η οινολόγος και οινογράφος Μαρία Νέτσικα επιλέγει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αδύνατον να διαπράξει τέτοιο έγκλημα όποιος αγαπά πραγματικά τον καφέ, αυτός που ξέρει τι είναι καφές, που δεν τον πίνει μηχανικά μόνο και μόνο για να ανοίξει το μάτι του και να πάει σκουντουφλώντας στη δουλειά. Διαβάστε γιατί.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro