IMK38640

Προσθέτουμε στο κάθε ποτήρι τα έλαια από ένα μικρό κομμάτι φλούδας πορτοκαλιού και σερβίρουμε.

Υλικά

15 ml Fifty Pounds Gin
15 ml Beefeater 24 Gin
15 ml Cynar
10 ml Campari
5 ml Averna
15 ml Lillet Rouge
15 ml Antica Formula

 

IMK38603

Ο Χρήστος Χουσέας είναι mixologist και ιδιοκτήτης του «42 Cocktail Bar».

-Γεμίζουμε ένα mixing glass με πάγο μέχρι επάνω και ανακατεύουμε για ένα δύο λεπτά ώστε να παγώσει.

-Σουρώνουμε όσο νερό υπάρχει μέσα στο mixing glass, προσθέτουμε ένα-δύο παγάκια ακόμα και όλα τα υλικά.

-Ανακατεύουμε τουλάχιστον 42 φορές και σουρώνουμε σε παγωμένα ποτήρια λικέρ.

-Προσθέτουμε στο κάθε ποτήρι τα έλαια από ένα μικρό κομμάτι φλούδας πορτοκαλιού και σερβίρουμε.

 

«42 Cocktail Bar», Κολοκοτρώνη 3, Αθήνα.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top