Nobu Matsuhisa: Η -ελληνική- επιστροφή του Τζεντάι

Ο Nobu -αυτοπροσώπως- έρχεται στην Αθήνα, για δυο μοναδικές γαστρονομικές βραδιές στον Αστέρα. Επόμενη στάση, η Μύκονος. 

 
MK3_1417 copy

Ο μάστερ, αυτοπροσώπως.

Τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Ιουλίου, ο celebrity chef θα επισκεφθεί το Matsuhisa Athens, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, ενώ από τις 29 Ιουλίου έως και 1 Αυγούστου θα δώσει το “παρών” στο Matsuhisa της Μυκόνου.

Ο Nobuyuki (Nobu) Matsuhisa δίνει και φέτος ραντεβού με τους λάτρεις της ιαπωνικής και ιαπωνο-περουβιανής fusion κουζίνας του, στο πλαίσιο του καθιερωμένου πλέον «Nobu Food Festival». Οι τυχεροί συνδαιτημόνες δεν θα έχουν μόνο την ευκαιρία να δοκιμάσουν ειδικά πιάτα που θα επιμεληθεί ο ίδιος προσωπικά, αλλά κυρίως να μιλήσουν μαζί του και να μοιραστούν τη μοναδική φιλοσοφία του.

Και φέτος, ο Nobu θα επισκεφτεί την ελληνική αγορά, για να ενσωματώσει τοπικά προϊόντα στις συνταγές του.

Η Nobu style cuisine χαρακτηρίζεται από απαράμιλλη ισορροπία, βαθιά νοστιμιά και γευστική φινέτσα, με επιρροές από την ιαπωνική και περουβιανή παράδοση και τις πιο σύγχρονες τεχνικές.  

6325203111_6ba33eb134_b

Ο τρυφερός τόνος με καυτερές πιπεριές jalapenos.

 Όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος το «Nobu Food Festival» θα σημάνει την καθιερωμένη βόλτα του Nobu και σύσσωμης της ομάδας του στην ελληνική αγορά για τοπικές πρώτες ύλες. Είμαστε ειλικρινά περίεργοι να ανακαλύψουμε ποια ελληνικά προϊόντα θα ενσωματώσει στις φετινές του εμπνεύσεις. Τα νέα πιάτα θα “τρέχουν” στο μενού των Matsuhisa όλο το καλοκαίρι. 

Θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για όσους επιλέξουν να απολαύσουν από κοντά τις δημιουργίες του -συνοδεία εκλεκτών ετικετών του ελληνικού αμπελώνα- στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

5757717991_364814e641_b

Το Matsuhisa Athens στο παραμυθένιο resort του Αστέρα.

//Ώρες Λειτουργίας: 19.30μμ – 1.30 π.μ. Για κρατήσεις, επικοινωνήστε στο τηλ: 2108960510. 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ποιοτικός, φρεσκοκαβουρδισμένος καφές, γαλλικά, βουτυράτα brioche και χαλαρό, όμορφο, φωτεινό περιβάλλον. Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Dope, ένα χαριτωμένο καφέ με άποψη. Γράφει ο Βασίλης Δημαράς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η γλυκιά εκδοχή του αγαπημένου μας λαχματζουνάδικου κάτω από την Αιόλου έχει μυρωδιές, γεύσεις, χρώματα Ανατολής, χρυσαφένιο κιουνεφέ, λαχταριστό καζάν ντιπί και αμαρτωλό μπακλαβά μαζί με single estate (!) καφέ στο μπρίκι. Η Αθήνα ξαναβρίσκει κάτι από την ανατολίτικη αστική της ταυτότητα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δεν είναι ένα απλό τυράδικο, αλλά μια μπουτίκ εξαιρετικών προϊόντων από τη Γαλλία. Η Θέμις Φούλια μάς ξεναγεί στο νέο κατάστημα που άνοιξε στην Αγία Παρασκευή. Είναι η φρομαζερί που «τιμούν» ήδη οι Γάλλοι που ζουν στη χώρα μας -κι αυτοί κάτι ξέρουν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για τέσσερις ημέρες, 14 από τα κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια και ονομαστοί Έλληνες και ξένοι σεφ μαζεύονται στο Ζάππειο με σκοπό να μας ταξιδεύσουν με τα πιάτα, τις συνταγές και τις ομιλίες τους. Δοκιμάστε εμβληματικές συνταγές σε προνομιακές τιμές, και γνωρίστε τους από κοντά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro