POLTOS SKORDOY DRISKAS 2

«Ένα 100% φυσικό προϊόν, χωρίς συντηρητικά. Βάλτε τον σε μια μακαρονάδα της στιγμής, θα της αλλάξει επίπεδο».

Τον δοκίμασα πάνω σε φρυγανιασμένη φέτα ψωμιού και ήταν σαν να έτρωγα ‒και να έγλειφα τα δάχτυλά μου‒ τα σκορδόψωμο της γιαγιάς μου στη Σάμο. Τον έβαλα σε μια μακαρονάδα της στιγμής και την απογείωσε. Ο σεφ Βαγγέλης Δρίσκας δημιούργησε ένα 100% φυσικό προϊόν, χωρίς συντηρητικά, έτοιμο να χρησιμοποιηθεί στο μαγείρεμα και να του αλλάξει επίπεδο, χαρίζοντάς του μια βαθιά νοστιμιά.

Χρησιμοποιήστε τον πολτό σκόρδου στο αρχικό σωτάρισμα, για δυνατή γεύση σε κεφτέδες, σουτζουκάκια ή ρολό, στις πατάτες φούρνου, τα ψητά λαχανικά, σε σάλτσες, ντιπ, μαρινάδες και όπου αλλού σας ψιθυρίσει στο αυτί η έμπνευση της στιγμής. Εγώ έφτιαξα ‒και δεν έχασα‒ με αυτόν μια πιπεράτη, ευχάριστα λυτρωτική για τον ουρανίσκο, σκορδαλιά.

Συνηθίζω να τον αγοράζω στο «Παντοπωλείο Μεσογειακής Διατροφής», «συχνάζει» όμως σε όλα τα καλά παντοπωλεία και delicatessen.

www.driskas.com

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top