Πυλιακή Γη: Kαι του πουλιού το γάλα

Πού ο Ανδρέας Λαγός κατάφερε να βρει άλειμμα μαύρου σκόρδου με πετιμέζι, ελληνικό καφέ και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο!

 
plateau1

Ο στόχος της Γιάννας Μπαλαφούτη ήταν να φτιάξει προϊόντα από αγνά υλικά που προσφέρουν γευστικές εμπειρίες. Και τα κατάφερε!

Η ιστορία της είναι το απόλυτο success story, ενώ η συνέχειά της αναμένεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Η ιδέα της «Πυλιακής Γης» ξεκίνησε στην παραλία της Γιάλοβας, στην Πύλο, με τη δημιουργό Γιάννα Μπαλαφούτη να επιθυμεί να φτιάξει προϊόντα από αγνά υλικά που προσφέρουν γευστικές εμπειρίες. Και τα κατάφερε!

Αγαθά άριστης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, εδέσματα παρασκευασμένα με παραδοσιακό τρόπο κερδίζουν ολοένα και περισσότερες καρδιές καταναλωτών. Ελιά Καλαμών, αποξηραμένο σύκο, κορινθιακή σταφίδα διεκδικούν μια θέση σε κάθε σπίτι, ενώ τα γλυκά του κουταλιού γίνονται μέρος της νέας κουζίνας χωρίς δεύτερη σκέψη.

Από το δικό μου σπίτι δεν λείπουν ποτέ τα ντοματίνια σε σιρόπι Chardonnay αρωματισμένο με καρπούς μυρτιάς, καθώς και η κορινθιακή σταφίδα σε σιρόπι ούζου.
currant

Ελιά Καλαμών, αποξηραμένο σύκο, κορινθιακή σταφίδα διεκδικούν μια θέση σε κάθε σπίτι, ενώ τα γλυκά του κουταλιού γίνονται μέρος της νέας κουζίνας χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η παραγωγή της εταιρείας «Πυλιακή Γη» είναι περιορισμένη, αλλά υπάρχει λόγος και σκοπός: όλα γίνονται στην εποχή τους, οι άνθρωποι της εταιρείας ακολουθούν και εμπνέονται από τη φύση, δεν τη «βιάζουν». Κάθε βαζάκι ή σακουλάκι, είτε πρόκειται για έδεσμα είτε για μαρμελάδα, άρτυμα ή αρτοπαρασκεύασμα, περιέχει φυσικές γεύσεις και αρώματα, χωρίς να χρησιμοποιούνται χημικά συντηρητικά, πρόσθετα ή γλυκόζη.

Κι αν πρέπει να ξεχωρίσω κάτι από εκείνη τη μεγάλη γκάμα προϊόντων; Από το δικό μου σπίτι δεν λείπουν ποτέ τα ντοματίνια σε σιρόπι Chardonnay αρωματισμένο με καρπούς μυρτιάς, καθώς και η κορινθιακή σταφίδα σε σιρόπι ούζου, η οποία τρώγεται ιδανικά με γιαούρτι ή μπαίνει ως γαρνιτούρα σε σαλάτα.

p_gi_kolaz

Η παραγωγή της εταιρείας «Πυλιακή Γη» είναι περιορισμένη, αλλά υπάρχει λόγος και σκοπός: όλα γίνονται στην εποχή τους, οι άνθρωποι της εταιρείας ακολουθούν και εμπνέονται από τη φύση, δεν τη «βιάζουν».

Πείτε το «ναι» με κλειστά μάτια και στα χειροποίητα κριτσίνια, τα οποία καταναλώνονται μοναδικά ως σνακ, ως συνοδευτικά για ντιπ, ως κρουτόν, αλλά και στο άλειμμα μαύρου σκόρδου με πετιμέζι, ελληνικό καφέ και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο προϊόν με πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θα σας ενθουσιάσει!

//«Πυλιακή Γη», www.pyliakigi.gr, [email protected], Tηλ.: 6971 855046.

 

Διαβάστε ακόμα: Μέλι Σάμου Ήρα – Το νέκταρ των θεών

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ο δημιουργός της Βασίλισσας, Δημήτρης Λίτινας παρουσιάζει φέτος στο νησί της Αίγινας ένα ξεχωριστό εστιατόριο – μπαρ με έμφαση στα ψαρικά και τα θαλασσινά, αλλά και με εκλεκτές δόσεις από αλκοόλ στο bar του μαγαζιού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μπήκαμε πρώτοι στο νέο «παιδί» του pastry chef Κρίτωνα Πουλή, το Bon Bon στον Πειραιά. Ένα πρότυπο κατάστημα, εργαστήρι και χώρο παραγωγής ιδεών. Συγκρατήστε το όνομα του Κρίτωνα, θα πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια στην εγχώρια ζαχαροπλαστική.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Συναντήσαμε τους εμπνευστές και δημιουργούς του πρωτοποριακού Ergon House στη Μητροπόλεως, με έντονη δραστηριότητα και εκτός Ελλάδας, και μας μίλησαν για το πάθος που τρέφουν για τον αυθεντικό καφέ. Δύο πραγματικοί Taficionados.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από τις πιο πρόσφατες αφίξεις στην πόλη μας που έχει πολλές και νόστιμες ιστορίες να πει και να μας σερβίρει. Εμείς μπήκαμε πρώτοι και μείναμε να τις ακούσουμε. 

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro