Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι ο chef του εστιατορίου Dal Corsaro Cagliari και Bistrot Fork.

Stefano Deidda: Κάρμα

Σπούδασε νομικά, αλλά ο κρυφός πόθος του ήταν πάντα η κουζίνα. Και την κατέκτησε, αποκτώντας φέτος το πρώτο του αστέρι Michelin.

Ο Stefano Deidda είχε κρυφή επιθυμία ν’ ασχοληθεί με τη γαστρονομία, ωστόσο σπούδασε νομικά. Με το πέρας των σπουδών του αποφάσισε να γραφτεί στο προχωρημένο τμήμα γαστρονομίας της Alma International School of Italian Cuisine, στην Πάρμα, απ’ όπου αποφοίτησε πρώτος στην τάξη του, έχοντας διευθυντή το διάσημο Ιταλό chef Gualtiero Marchesi, ο οποίος θεωρείται ιδρυτής της σύγχρονης ιταλικής κουζίνας.

Ξεκινώντας την επαγγελματική του διαδρομή οδηγήθηκε πρώτα στο εστιατόριο του Principe di Savoia, ξενοδοχείου 5 αστέρων στο Μιλάνο. Στη συνέχεια μεταπήδησε στο Sadler Milano, ένα εξαιρετικό εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin. Μετά απ’ αυτή την εμπειρία μετακόμισε στη λίμνη Γκάρντα και στο Relais & Chateaux Villa Fiordaliso, βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin. Η επόμενη δουλειά του ήταν στο Orta San Giulio, στη Νοβάρα, και στο εστιατόριο Villa Crespi, με 2 αστέρια Michelin. Τελευταίος σταθμός του η Ισπανία και το τρεις φορές βραβευμένο με αστέρια Michelin εστιατόριο Lasarte του Martin Berasategui. Τέλος, τα τελευταία πέντε χρόνια είναι ο chef του εστιατορίου Dal Corsaro Cagliari και Bistrot Fork.

Info
23-25 Iουνίου
Εστιατόριο Asian, Sani Marina

 

Στην επόμενη σελίδα: Το success story του Anthony Jehanno.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top