Τρεις λέξεις περιγράφουν τη κουζίνα του: ένστικτο, ταξίδια, συναντήσεις.

Romain Paillereau: Εγγύηση επιτυχίας

Το ένστικτο του Romain Paillereau τον καθοδηγεί σε διαδρομές που εγγυώνται μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Ο Romain Paillereau στα 31 του χρόνια κέρδισε το πρώτο του αστέρι Michelin και μόλις μία εβδομάδα μετά προτάθηκε από το Gault & Millau ως o “Gault & Millau Discovery of the Year”.

Έχοντας κερδίσει την αναγνώριση του κοινού και της διεθνούς γαστρονομικής κοινότητας, μπήκε δικαιωματικά με το La Pinte des Mossettes στην ελίτ των ευρωπαϊκών εστιατορίων, αφού συμπεριλήφθηκε με βαθμολογία 16 στη λίστα του θεσμού. Στις δημιουργίες του βάζει όλο του το πάθος, αφού επιθυμία του είναι να προσφέρει στους πελάτες του μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία, ενώ η κουζίνα του μπορεί να περιγραφεί με τρεις λέξεις: ένστικτο, ταξίδια, συναντήσεις.

Στις δημιουργίες του βάζει όλο του το πάθος, αφού επιθυμία του είναι να προσφέρει στους πελάτες του μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.

Έχει δουλέψει με πολλούς καταξιωμένους chef, όπως οι Eric Frechon, Michel Troisgros και Anne-Sophie Pic, σε εστιατόρια όπως το George V, το Bristol και το Lancaster στο Παρίσι, ενώ έχει αποκτήσει εμπειρία και εκτός γαλλικών συνόρων, στο Ortolan, στο Λος Άντζελες.

Info
26-27 Ιουνίου
Εστιατόριο Water, ξενοδοχείο Sani Asterias

 

Στην επόμενη σελίδα: Οι προσωπικές πινελιές του Edwin Van Goethem.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top