Αγγλία γίναμε: Το λονδρέζικο μπαρ Sexy Fish «προσγειώνεται» για ένα βράδυ στο κέντρο της Αθήνας

Όταν τα ψάρια πιάνουν στεριά, πηγαίνουν για ποτά στο The Clumsies. Και ο Βασίλης Δημαράς βγαίνει για ψάρεμα.

 

 

Τα έργα τέχνης που κοσμούν το Sexy Fish, ανάμεσά τους έργα των Damien Hirst και Frank Gehry, έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά και μόνο για αυτό το μπαρ.

Αυτή την Τετάρτη Champions League δεν έχει – τον επόμενο μήνα ξεκινάει και θα κλείνομαι μέσα. Ο Παναθηναϊκός παίζει στην EuroLeague την επομένη. Όποτε σοβαρή δικαιολογία για να μείνω σπίτι δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως σοβαρός λόγος για να βγω… το pop up του λονδρέζικου bar Sexy Fish και αυτά δεν πρέπει κανείς να τα χάνει. Ειδικά όταν ένα τόσο πολυσυζητημένο μπαρ σου κάνει την τιμή και έρχεται στην πόλη σου.

Στο The Clumsies λοιπόν -που αλλού άλλωστε- την Τετάρτη το βράδυ, λίγο μετά τις 20:30 θα μαζευτούμε όλοι για flyingfish και για μια αξέχαστη εμπειρία στο χώρο των κοκτέιλ. Γιατί το πολυσυζητημένο μπαρ του Λονδίνου Sexy Fish θα φιλοξενηθεί για μια και μόνο βραδιά στο έκτο καλύτερο μπαρ του κόσμου. Έτσι οι λονδρέζοι bartender θα αφήσουν για λίγο το γκλάμουρ και επιβλητικό σκηνικό του μπαρ στο Λονδίνο –να σας πω εδώ ότι για την διακόσμηση ο ιδιοκτήτης του Richard Caring έχει ξοδέψει μερικές δεκάδες εκατομμύρια λίρες, ενώ τα έργα τέχνης που το κοσμούν από τον Damien Hirst και τον Frank Gehry έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά και μόνο για αυτό- και θα «παίξουν» μπάλα για το Αθηναϊκό κοινό.

Στις 24 Ιανουαρίου ο χώρος του “The Clumsies” θα γεμίσει με ιαπωνικές γεύσεις και αρώματα, μεταφέροντάς μας σε έναν διαφορετικό κόσμο.

Το μενού της βραδιάς που θα είναι βασισμένο το portofolio της Diageo, από ότι διαβάζω, θα μας προσφέρει ένα ταξίδι σε γεύσεις, αρώματα και κουλτούρες. Θα δοκιμάσουμε λοιπόν κοκτέιλ σαν το Frida με τεκίλα Don Julio 1942, αιθέριο έλαιο ylang-ylang και κόκκους πιπεριού, το Umami Martini με τζιν Tanqueray No.10 σε συνδυασμό με σάκε, το Monolith από ρούμι Zacapa 23, θυμάρι, χαμομήλι και ξύδι βαλσάμικο, το Golden Riviera όπου η τεκίλα Don Julio Blanco γίνεται infuse με μεξικάνικες πιπεριές chipotle, σερμπέτι εσπεριδοειδών αλλά και το Fetal One που η βότκα Ketel One συναντά την ελληνική φέτα και τις μαύρες ελιές.

Ραντεβού λοιπόν την Τετάρτη το βράδυ για flyingfish. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

//The Clumsies, Πραξιτέλους 30, Αθήνα.

 

Διαβάστε ακόμα: Πώς παραγγέλνεις στο μπαρ όταν δεν ξέρεις τι θες

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Το νέο εγχείρημα του «γκουρού» του εκλεκτού καφέ Γιάννη Ταλούμη ήρθε στην Ομήρου και προσφέρει μια ξεχωριστή αίσθηση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η οινολόγος και οινογράφος Μαρία Νέτσικα προτείνει πέντε κορυφαίες εκφράσεις των νέων τάσεων στην παραγωγή της σαμπάνιας και τις ιδανικές αρμονίες τους με τα εδέσματα της αλλαγής του χρόνου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με έναν πολύτιμο χρονογράφο IWC στον καρπό, ανακαλύπτουμε μοναδικά Ελληνικά gourmet προϊόντα. Επόμενος σταθμός -με το Pilot's Watch Chronograph Edition Le Petit Prince- το μεθυστικό, παλαιωμένο τσίπουρο Τσιλιλή Dark Cave.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα υλικά είναι φρέσκα, της εποχής και παντρεύονται μεταξύ τους με τρόπους πρωτότυπους αλλά όχι δήθεν. Ο σεμνός σεφ Νίκος Θωμάς έχει άποψη και για τη γευστική μνήμη και για την μοντέρνα κουζίνα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro