Αγγλία γίναμε: Το λονδρέζικο μπαρ Sexy Fish «προσγειώνεται» για ένα βράδυ στο κέντρο της Αθήνας

Όταν τα ψάρια πιάνουν στεριά, πηγαίνουν για ποτά στο The Clumsies. Και ο Βασίλης Δημαράς βγαίνει για ψάρεμα.

 

 

Τα έργα τέχνης που κοσμούν το Sexy Fish, ανάμεσά τους έργα των Damien Hirst και Frank Gehry, έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά και μόνο για αυτό το μπαρ.

Αυτή την Τετάρτη Champions League δεν έχει – τον επόμενο μήνα ξεκινάει και θα κλείνομαι μέσα. Ο Παναθηναϊκός παίζει στην EuroLeague την επομένη. Όποτε σοβαρή δικαιολογία για να μείνω σπίτι δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως σοβαρός λόγος για να βγω… το pop up του λονδρέζικου bar Sexy Fish και αυτά δεν πρέπει κανείς να τα χάνει. Ειδικά όταν ένα τόσο πολυσυζητημένο μπαρ σου κάνει την τιμή και έρχεται στην πόλη σου.

Στο The Clumsies λοιπόν -που αλλού άλλωστε- την Τετάρτη το βράδυ, λίγο μετά τις 20:30 θα μαζευτούμε όλοι για flyingfish και για μια αξέχαστη εμπειρία στο χώρο των κοκτέιλ. Γιατί το πολυσυζητημένο μπαρ του Λονδίνου Sexy Fish θα φιλοξενηθεί για μια και μόνο βραδιά στο έκτο καλύτερο μπαρ του κόσμου. Έτσι οι λονδρέζοι bartender θα αφήσουν για λίγο το γκλάμουρ και επιβλητικό σκηνικό του μπαρ στο Λονδίνο –να σας πω εδώ ότι για την διακόσμηση ο ιδιοκτήτης του Richard Caring έχει ξοδέψει μερικές δεκάδες εκατομμύρια λίρες, ενώ τα έργα τέχνης που το κοσμούν από τον Damien Hirst και τον Frank Gehry έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά και μόνο για αυτό- και θα «παίξουν» μπάλα για το Αθηναϊκό κοινό.

Στις 24 Ιανουαρίου ο χώρος του “The Clumsies” θα γεμίσει με ιαπωνικές γεύσεις και αρώματα, μεταφέροντάς μας σε έναν διαφορετικό κόσμο.

Το μενού της βραδιάς που θα είναι βασισμένο το portofolio της Diageo, από ότι διαβάζω, θα μας προσφέρει ένα ταξίδι σε γεύσεις, αρώματα και κουλτούρες. Θα δοκιμάσουμε λοιπόν κοκτέιλ σαν το Frida με τεκίλα Don Julio 1942, αιθέριο έλαιο ylang-ylang και κόκκους πιπεριού, το Umami Martini με τζιν Tanqueray No.10 σε συνδυασμό με σάκε, το Monolith από ρούμι Zacapa 23, θυμάρι, χαμομήλι και ξύδι βαλσάμικο, το Golden Riviera όπου η τεκίλα Don Julio Blanco γίνεται infuse με μεξικάνικες πιπεριές chipotle, σερμπέτι εσπεριδοειδών αλλά και το Fetal One που η βότκα Ketel One συναντά την ελληνική φέτα και τις μαύρες ελιές.

Ραντεβού λοιπόν την Τετάρτη το βράδυ για flyingfish. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

//The Clumsies, Πραξιτέλους 30, Αθήνα.

 

Διαβάστε ακόμα: Πώς παραγγέλνεις στο μπαρ όταν δεν ξέρεις τι θες

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή του μήνα

Ο συνδημιουργός της Cookoovaya Κλεομένης Ζουρνατζής την έχει ζήσει την καλοκαιρινή Κρήτη από μικρός και μας αποκαλύπτει τα γαστρονομικά μυστικά του νομού Ρεθύμνης, εκεί όπου οι άνθρωποι με το τίποτα και με το λίγο δημιουργούν μαγεία στο τσουκάλι τους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Γιάννης Μυλόπουλος δεν σταματάει σε ένα μαγαζί, αλλά σε ένα χωριό 50 χλμ. έξω από τη Θεσσαλονίκη, τον Άγιο Πρόδρομο Χαλκιδικής, εκεί όπου το σουβλάκι έχει μετατραπεί σε τέχνη και επιστήμη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW θυμάται με αγάπη τον κορυφαίο οινοποιό που έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο, ανιχνεύει τα κοινά σημεία που ο Χαρίδημος είχε με τον τραγουδιστή των Linkin Park (!) και ψηλαφεί την ιδιοφυΐα που τόσο συχνά κουβαλάει δυσβάσταχτες αποσκευές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το πιο χαλαρό και φιλόξενο Ταϊλανδέζικο της Αθήνας μόλις άνοιξε σε έναν κήπο πίσω από το Λιβάδι, για καυτερά νούντλς και δροσερά κοκτέιλ κάτω από τα αστέρια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro