Πιο δημοφιλή

Η συναγρίδα με κρούστα από αβγοτάραχο, στιφάδο από πράσα και μαύρες φακές beluga, πουρές από σελινόριζα και ροζ φράπα αξίζει μια θέση στην κουζίνα σας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο σεφ του Collage, στο κέντρο της Αθήνας, προτείνει ένα πιάτο γεμάτο αρώματα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Χρώματα και γεύσεις από τη Βολιβία και την Ισπανία μέχρι την Ελλάδα μέσα σε ένα πιάτο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο αγαπητός σεφ μας μαθαίνει πως θα φτιάξουμε ένα κλασικό αμερικάνικο γλύκισμα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας με ένα πιάτο ωραίο, πεντανόστιμο και με ιταλική φινέτσα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο 29χρονος σεφ κέρδισε φέτος μια θέση στον τελικό του διαγωνισμού S.PELLEGRINO YOUNG CHEF 2016 στο Μιλάνο με το πιάτο του «Νόστιμον ΄Ημαρ» και μιλάει στο Andro για τη γαστρονομική σκηνή της Ελλάδας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Όλοι αγαπάμε την ψητή σαρδέλα. Υπάρχουν, όμως, κι άλλοι τρόποι για να τη χαρούμε στο τραπέζι μας. Έτσι την προτείνουν στο Andro πέντε δημιουργικοί Έλληνες σεφ. Ακολουθήστε τις οδηγίες τους και απολαύστε την αλλιώς ωραία!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έτσι θα σερβίρετε στο πιάτο –σε έγχρωμο σινεμασκόπ– αντί στο μπολ, μια μελιτζανοσαλάτα με την τεχνική της αποδόμησης. Μη διστάσετε, είναι πολύ εύκολη: Ακολουθήστε τα 4+1 βήματα του σεφ και ύστερα ακούστε στο τραπέζι το χειροκρότημα των φίλων σας!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η (βέρα Μυτιληνιά) κουζινογράφος, σεφ και δημοσιογράφος γεύσης συμβουλεύει πώς θα φτιάξουμε ένα πιάτο απλό και πεντανόστιμο, με βάση το υλικό που έρχεται πρώτο στην προτίμηση των ντόπιων στο νησί τους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με τις υπογραφές των σεφ Μάρκο Ρόσι, Γιώργου Γεράρδου, Χρήστου Τζιέρα, Βασίλη Τζίμα και του δημοσιογράφου γεύσης Τάσου Αντωνίου. Ακολουθήστε τις οδηγίες τους και απολαύστε υπεύθυνα!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας σ’ ένα καλοκαιρινό τραπέζι, έτσι φτιάχνεται –σε μερικά λεπτά, χωρίς αβγά, χωρίς ψήσιμο– αυτό το υπέροχο δροσερό γλυκό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έτσι μιλάει –και εκρήγνυται– στη γεύση και την ψυχή της food blogger Two Minutes Angie το ονομαστό τυρί τής αγαπημένης της Μυκόνου μέσα από ένα ηλιόλουστο λαχταριστό σνακ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro