Πιο δημοφιλή

Ένα παραδοσιακό και ταπεινό γλυκό, που όλοι αγαπάμε, φτιάχνεται πανεύκολα και μας θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένα «έξω καρδιά» πιάτο από τον σεφ του πειραιώτικου «Belle Amie», που μοσχοβολάει θάλασσα, νησιά και καλοκαίρι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι πιο δημιουργικοί σεφ προτείνουν συνταγές με ταπεινά υλικά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η συναγρίδα με κρούστα από αβγοτάραχο, στιφάδο από πράσα και μαύρες φακές beluga, πουρές από σελινόριζα και ροζ φράπα αξίζει μια θέση στην κουζίνα σας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο σεφ του Collage, στο κέντρο της Αθήνας, προτείνει ένα πιάτο γεμάτο αρώματα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Χρώματα και γεύσεις από τη Βολιβία και την Ισπανία μέχρι την Ελλάδα μέσα σε ένα πιάτο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο αγαπητός σεφ μας μαθαίνει πως θα φτιάξουμε ένα κλασικό αμερικάνικο γλύκισμα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας με ένα πιάτο ωραίο, πεντανόστιμο και με ιταλική φινέτσα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο 29χρονος σεφ κέρδισε φέτος μια θέση στον τελικό του διαγωνισμού S.PELLEGRINO YOUNG CHEF 2016 στο Μιλάνο με το πιάτο του «Νόστιμον ΄Ημαρ» και μιλάει στο Andro για τη γαστρονομική σκηνή της Ελλάδας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Όλοι αγαπάμε την ψητή σαρδέλα. Υπάρχουν, όμως, κι άλλοι τρόποι για να τη χαρούμε στο τραπέζι μας. Έτσι την προτείνουν στο Andro πέντε δημιουργικοί Έλληνες σεφ. Ακολουθήστε τις οδηγίες τους και απολαύστε την αλλιώς ωραία!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έτσι θα σερβίρετε στο πιάτο –σε έγχρωμο σινεμασκόπ– αντί στο μπολ, μια μελιτζανοσαλάτα με την τεχνική της αποδόμησης. Μη διστάσετε, είναι πολύ εύκολη: Ακολουθήστε τα 4+1 βήματα του σεφ και ύστερα ακούστε στο τραπέζι το χειροκρότημα των φίλων σας!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η (βέρα Μυτιληνιά) κουζινογράφος, σεφ και δημοσιογράφος γεύσης συμβουλεύει πώς θα φτιάξουμε ένα πιάτο απλό και πεντανόστιμο, με βάση το υλικό που έρχεται πρώτο στην προτίμηση των ντόπιων στο νησί τους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro