10484812_705769609483484_7693367700916189248_n

Όλα επιλέγονται από μικρούς παραγωγούς σε αδρή μορφή και, στη συνέχεια, αλέθονται σε μικρές ποσότητες, ώστε τα βότανα να είναι πάντα φρέσκα.

Το ουσιαστικό φαγητό πρέπει να φέρνει στο μυαλό μνήμες, συναισθήματα κι αρώματα. Αυτά είναι που κάνουν τα πρόσωπα να χαμογελούν μπροστά σε μια αχνιστή σούπα ή ένα ροδοψημένο κυριακάτικο κρέας.

Τα αρώματα από κάθε λογής βοτάνια και μυρωδικά δίνουν στις απλές καθημερινές πρώτες ύλες γεύση και «μυρωδιά» από πρωτοβρόχια, περιβόλια, καλοκαιρινό ήλιο, θαλασσινή αύρα.

Δοκίμασα το μείγμα με βότανα, μπαχαρικά και ξύσμα λεμονιού σε ένα ριζότο. Το κάτι άλλο…

Θρούμπι, φλισκούνι, ρίγανη, κόλιανδρος, δάφνη, φασκόμηλο, δεντρολίβανο μπλέκονται με ουσία, γνώση, αγάπη και τέχνη από τη Sparoza, δημιουργώντας  μείγματα βοτάνων και μπαχαρικών για ανθρώπους με κέφι, που αναζητούν τη νοστιμιά και την υγεία.

Γι’ αυτό, η Sparoza φτιάχνει μείγματα βοτάνων και μπαχαρικών που δίνουν έμπνευση σε γαστρονομικές εξερευνήσεις, εμπλουτίζοντας ταυτόχρονα την καθημερινή διατροφή με τις πολύτιμες ιδιότητες των συστατικών τους.

10635906_763562847037493_3142465418943710004_n

Θρούμπι, φλισκούνι, ρίγανη, κόλιανδρος, δάφνη, φασκόμηλο, δεντρολίβανο μπλέκονται με ουσία, γνώση, αγάπη και τέχνη.

Όλα επιλέγονται από μικρούς παραγωγούς σε αδρή μορφή και, στη συνέχεια, αλέθονται σε μικρές ποσότητες, ανάλογα με τη ζήτηση, ώστε τα βότανα να φτάνουν στα χέρια μας πάντα φρέσκα.

Δοκίμασα πρόσφατα το μείγμα από 15 βότανα και μπαχαρικά της Μεσογείου, σε αφράτα μπιφτέκια, για να τους δώσω σπιρτάδα. Όπως και το μείγμα με βότανα, μπαχαρικά και ξύσμα λεμονιού σε ένα ριζότο, ώστε να του προσδώσω λεμονίζουσες μυρωδιές και gourmet νότες. Το κάτι άλλο!

 

//Ισαύρων 29Β, Αθήνα, τηλ. 211 411 7777.

 

Διαβάστε ακόμα: Tο πολύτιμο πρωτόλαδο του τροφοσυλλέκτη Σωτήρη -“Ραδίκι”- Λυμπερόπουλου.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top