DSC_3341-mastiha-dallas

Η πικάντικη εκδοχή του Martini από την Ελλάδα με αγάπη. Ο Τζέιμς Μποντ θα ενέκρινε. Φωτογραφία: Στέφανος Παπαδόπουλος

Υλικά
50 ml λικέρ μαστίχα
Χυμός από 1 lime
3 φύλλα δυόσμου
Ταμπάσκο
Σόδα
1 πιπεριά τσίλι

Εκτέλεση
-Γεμίστε ένα ποτήρι του martini με τριμμένο πάγο.
-Προσθέστε το λικέρ μαστίχα, το lime, τον δυόσμο, λίγες σταγόνες από το ταμπάσκο, τελευταία τη σόδα, και αναδεύστε.
-Διακοσμήστε με την πιπεριά τσίλι.

 

//Ο Νεκτάριος Ντάλλας είναι διευθυντής του εστιατορίου «Cash», Δηληγιάννη 54, Κεφαλάρι, 212 1004772.

Διαβάστε ακόμα: Τα must συστατικά και αξεσουάρ για τον τέλειο espresso

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top