Υλικά
50 ml λικέρ μαστίχα
Χυμός από 1 lime
3 φύλλα δυόσμου
Ταμπάσκο
Σόδα
1 πιπεριά τσίλι
Εκτέλεση
-Γεμίστε ένα ποτήρι του martini με τριμμένο πάγο.
-Προσθέστε το λικέρ μαστίχα, το lime, τον δυόσμο, λίγες σταγόνες από το ταμπάσκο, τελευταία τη σόδα, και αναδεύστε.
-Διακοσμήστε με την πιπεριά τσίλι.
//Ο Νεκτάριος Ντάλλας είναι διευθυντής του εστιατορίου «Cash», Δηληγιάννη 54, Κεφαλάρι, 212 1004772.
Διαβάστε ακόμα: Τα must συστατικά και αξεσουάρ για τον τέλειο espresso