image2 (1)

«Στο Down Village εκτός από μαύρο σκόρδο, βρίσκω επίσης μανιτάρια, λαχανικά ανάλογα φυσικά με την εποχή αλλά και αλλαντικά».

Down Village, Κατηχώρι Πηλίου, τηλ. 2428099264. Η πρώτη πειραματική φάρμα στο Κατηχώρι Πηλίου που ασχολείται με την παραγωγή και την επεξεργασία μαύρου σκόρδου. Ο πολύ καλός μου φίλος Γρηγόρης Χέλμης έφτιαξε μια πανέμορφη φάρμα που εκεί δημιουργεί προϊόντα όπως το μαύρο σκόρδο, μέλι με μαύρο σκόρδο, αλλά και τυριά, όπως κασέρι και ανθότυρο.
Εκεί βρίσκω επίσης μανιτάρια, λαχανικά ανάλογα φυσικά με την εποχή, αλλά και αλλαντικά τα οποία είναι χειροποίητα και με πολύ αγάπη φτιαγμένα.

//Ο Σταμάτης Τσίλιας είναι σεφ στο El Jiron (Γλαύκου 14, Νέο Ψυχικό, 210671 7461).

 

Διαβάστε ακόμα: Έλληνες σεφ μας αποκαλύπτουν τις «μυστικές» τους διευθύνσεις

1 2 3 4

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top