Το Sushimou, του Αντώνη Δρακουλαράκου, θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα newcomer στέκια για φαγητό.

Sushimou
Ξεκινάω με αυτό.  Δεν είναι φθηνό αλλά δικαιολογεί με το παραπάνω τις -λογικές για την ποιότητα- τιμές του. Δεν το πιάνει το μάτι σου. Όπως το ψάρι τρυπώνει μέσα στο ρύζι, έτσι το Sushimou έχει τρυπώσει στην οδό Σκούφου στο Σύνταγμα. Είναι μικροσκοπικό και οσονούπω κλείνει τα 2 του χρόνια. Το χει φτιάξει ο Αντώνης Δρακουλαράκος που μάλιστα θήτευσε για ένα διάστημα στην Ιαπωνία. Δίνει φοβερή προσοχή στο τι ψάρια προμηθεύεται, στις προετοιμασίες, στα φιλεταρίσματα, στο κάθε πιάτο, και έχει πάντα το νου του για το αν περνάς/τρως καλά. Στον κατάλογο υπάρχει και η επιλογή Omakase που σημαίνει ότι τον εμπιστεύεσαι να σου φτιάξει ό,τι νομίζει εκείνος. Έκπληξη! Άλλωστε όλο το μαγαζί είναι μια έκπληξη.

//Σκούφου 5, Αθήνα, τηλ.: 211 4078 457
facebook.com/ToSushiMou

 

Στην επόμενη σελίδα: Poké Hawaiian Sushi, σούσι αλά χαβανέζικα.

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top