IMK37354

Βαθιά γεύση και μια επίγευση που μένει στο νου για πάντα.

Το «Άργουρα» στις Τζιτζιφιές είναι ένα sui generis εστιατόριο, όπου ο Νίκος Μιχαήλ, σεφ και πατρόν, μαγειρεύει μια σειρά εξαίρετων πιάτων βασισμένων στις φρεσκότερες και καλύτερες πρώτες ύλες από τη θάλασσα. Το πιάτο όμως που με κάνει να θέλω να επιστρέφω σε αυτό το εστιατόριο είναι το κριθαράκι με πετροσωλήνες. Η βαθιά γεύση του γιουβετσιού αυτού, με μια επίγευση που μένει στο νου για πάντα, δένει με ένα παράδοξο τρόπο με τις λεπτότερες γεύσεις από τους φρεσκότατους πετροσωλήνες.

 Άργουρα, Αγησιλάου 49-51, Τζιτζιφιές, τηλ.: 217-71.73.200.

 

//Ο Επίκουρος είναι κριτικός εστιατορίων, συγγραφέας και θεωρητικός της Νέας Ελληνικής Κουζίνας. Το τελευταίο βιβλίο του κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ίκαρος».

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

blog comments powered by Disqus
Πιο δημοφιλή του μήνα

Λιτό, προσεγμένο και ωραίο, αυτό το νέο καφενείο στη Μητροπόλεως 46, ξεχειλίζει από αρώματα και γεύσεις Ελλάδας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι υγιεινό, νηστίσιμο και πανεύκολο αφού γίνεται και με κατεψυγμένο αρακά. Μονάχα μην το παρακάνετε στο σκόρδο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Αγάπη Μαργετίδη κάνει casting, ώστε να συνοδέψει σοβαρό rib eye. Κατέληξε σε μια κυρία ξανθιά, έξυπνη, καλλιεργημένη, χαριτωμένη και διακριτική.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τί θέλει ο λαός; Πίτσες, burgers και gourmet χοτ ντογκ. Ένα μενού "η χαρά του παιδιού" συζητιέται στα βόρεια προάστια και ο Βασίλης Δημαράς έσπευσε να το τσεκάρει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro