Τop του «Άργουρα»: Το κριθαράκι με πετροσωλήνες

Ο Επίκουρος επιλέγει τις κορυφαίες –και πιο «προχωρημένες»– δημιουργίες των σεφ της Νέας Ελληνικής Κουζίνας.

 
IMK37354

Βαθιά γεύση και μια επίγευση που μένει στο νου για πάντα.

Το «Άργουρα» στις Τζιτζιφιές είναι ένα sui generis εστιατόριο, όπου ο Νίκος Μιχαήλ, σεφ και πατρόν, μαγειρεύει μια σειρά εξαίρετων πιάτων βασισμένων στις φρεσκότερες και καλύτερες πρώτες ύλες από τη θάλασσα. Το πιάτο όμως που με κάνει να θέλω να επιστρέφω σε αυτό το εστιατόριο είναι το κριθαράκι με πετροσωλήνες. Η βαθιά γεύση του γιουβετσιού αυτού, με μια επίγευση που μένει στο νου για πάντα, δένει με ένα παράδοξο τρόπο με τις λεπτότερες γεύσεις από τους φρεσκότατους πετροσωλήνες.

 Άργουρα, Αγησιλάου 49-51, Τζιτζιφιές, τηλ.: 217-71.73.200.

 

//Ο Επίκουρος είναι κριτικός εστιατορίων, συγγραφέας και θεωρητικός της Νέας Ελληνικής Κουζίνας. Το τελευταίο βιβλίο του κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ίκαρος».

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

blog comments powered by Disqus
Πιο δημοφιλή του μήνα

Τα Κυριακάτικα brunch στο cult εστιατόριο του Divani Caravel είναι μια χορταστική εμπειρία που τη ζεις μετά μουσικής και σαμπάνιας. Επιλέγει η Ήρα Σινιγάλια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πλούσιος σε γεύση, με έντονο χαρακτήρα και ντεκαφεϊνέ. Η Nespresso παρουσίασε τον Ristretto Decaffeinato και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το «αδερφάκι» του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Reserve Brand ambassador της Diageo Άντζελα Μαριδάκη, προτείνει ένα κοκτέιλ-έκπληξη, που αξίζει να δοκιμάσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι πιο δημιουργικοί σεφ προτείνουν συνταγές με ταπεινά υλικά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro