Ένα από τα πιο γνωστά μυστικά στο βορειοπροαστιακό κυνήγι θαλασσινών.

Χρώματα Βυθού

Τα Χρώματα Βυθού είναι γνωστό μυστικό πια στο βορειοπροαστιακό κυνήγι θαλασσινών. Λοιπόν, το πιάτο με γαρίδα που ξεχωρίσαμε εδώ είναι οι παπαρδέλες με γαριδοουρές και καραβιδοουρές, λαδοτύρι Μυτιλήνης που λιώνει βασανιστικά, και φρέσκα τοματίνια. Κατά γενική ομολογία ο σεφ Γιάννης Φραγκίσκος και η ομάδα του παίζουν ωραία με τις γεύσεις χωρίς να περιορίζονται στις κλασικές ψαροσυνταγές. Το πιάτο αυτό με το ζυμαρικό και τη γαρίδα πάρτε το με το ταίρι σας, και αναπαραστήστε Λαίδη και Αλήτη, σε πολύ τρυφερή στιγμή αφού και το περιβάλλον είναι πολύ κατάλληλο για τέτοια τρυφεράδα.

⇒ Εκάλης 40, Νέα Ερυθραία, 21 0625 4152.

 

Στην επόμενη σελίδα: Η γαρίδα στα μεξικάνικα.

1 2 3 4 5

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top