Tropical Passion: Όλη η άνοιξη μέσα σε ένα κοκτέιλ

Όταν το κορυφαίο ρούμι Zacapa Solera 23 από τη Γουατεμάλα συναντάει τα τροπικά φρούτα, τότε το αποτέλεσμα ξεχειλίζει από αρώματα και δυνατές γεύσεις.

 

Ένα ντελικάτο κοκτέιλ, ιδανικό τώρα που η μέρα μεγαλώνει και ο καιρός ανοίγει.

Εμπνευσμένη και επηρεασμένη από την άνοιξη, η πλατφόρμα World Class by Diageo που μεταξύ άλλων αναδεικνύει κάθε χρόνο τους κορυφαίους bartenders του πλανήτη και ο World Class Winner 2017 Πάνος Κανατσούλης, προτείνουν ένα κοκτέιλ γεμάτο πάθος και αρώματα.

Συστατικά:
60ml ρούμι Zacapa Solera 23
40ml σιρόπι Fassionola
30ml φρέσκος χυμός λάιμ

ο World Class Winner 2017 Πάνος Κανατσούλης.

Συστατικά για το σιρόπι Fassionola:
1 μάνγκο
1 παπάγια
1 ανανά
3 μπανάνες
5 passion fruit
2 sticks βανίλιας
5 γαρίφαλα
1 μοσχοκάρυδο
3 sticks κανέλας.

Εκτέλεση σιροπιού Fassionola:
Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά μαζί σε ένα τηγάνι μέχρι να πάρουν βράση και να γίνουν φυσική καραμέλα. Τα περνάμε από μια σίτα και στη συνέχεια αποθηκεύουμε το περιεχόμενο σε αποστειρωμένο βάζο.

Εκτέλεση κοκτέιλ:
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ψηλό, κεραμικό ποτήρι με άφθονο τριμμένο πάγο. Ανακατεύουμε με τη βοήθεια ενός κουταλιού για μερικά δευτερόλεπτα.

Tip: Γαρνίρουμε με κορυφές φρέσκου δυόσμου και αποξηραμένο ανανά ή άλλο εξωτικό φρούτο.

 

Διαβάστε ακόμα: Πέντε στέκια στο κέντρο της Αθήνας για after office drinks

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Το πρώτο foodie hotel στον κόσμο είναι γεγονός και βρίσκεται στην Μητροπόλεως, στην καρδιά του αθηναϊκού κέντρου. Ενας πολυχώρος που προσφέρει καλό φαγητό, εκλεκτό καφέ, σούπερ μάρκετ, κρεοπωλείο, μανάβικο κι αν νυστάξετε, ακόμη και ξενοδοχείο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

O δημιουργός του θρυλικού Bar Guru Bar και του σοφιστικέ Buba, Κωνσταντίνος Ζουγανέλης, ξανακτυπά με ένα -πιο αυθεντικό δεν γίνεται- βιετναμέζικο φαγάδικο στο κέντρο. Μπήκαμε πρώτοι πριν ανοίξει και τα δοκιμάσαμε όλα!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μια διαφορετική συλλογή εκλεκτών coffee shops ξεδιπλώνεται αθόρυβα. Μετά το παρθενικό κατάστημα στον Άγιο Στέφανο, τα Cultivos Coffee άνοιξαν στη Νέα Σμύρνη και προσφέρουν έξοχα χαρμάνια της βραβευμένης Taf. Επισκεφτήκαμε το νέο στέκι και απολαύσαμε διαπεραστικό espresso, πλούσιο cappuccino και φίνο καφέ φίλτρου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από την Τσικνοπέμπτη στο κρεοπωλείο της Φάρμας Μπράλου στο Κολωνάκι θα συστεγάζεται και μια... σουβλακερί. Δοκιμάσαμε τα πάντα πριν καν ανοίξει και γράφουμε. (Σούπερ και οι πατατούλες!).

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro