Tropical Passion: Όλη η άνοιξη μέσα σε ένα κοκτέιλ

Όταν το κορυφαίο ρούμι Zacapa Solera 23 από τη Γουατεμάλα συναντάει τα τροπικά φρούτα, τότε το αποτέλεσμα ξεχειλίζει από αρώματα και δυνατές γεύσεις.

 

Ένα ντελικάτο κοκτέιλ, ιδανικό τώρα που η μέρα μεγαλώνει και ο καιρός ανοίγει.

Εμπνευσμένη και επηρεασμένη από την άνοιξη, η πλατφόρμα World Class by Diageo που μεταξύ άλλων αναδεικνύει κάθε χρόνο τους κορυφαίους bartenders του πλανήτη και ο World Class Winner 2017 Πάνος Κανατσούλης, προτείνουν ένα κοκτέιλ γεμάτο πάθος και αρώματα.

Συστατικά:
60ml ρούμι Zacapa Solera 23
40ml σιρόπι Fassionola
30ml φρέσκος χυμός λάιμ

ο World Class Winner 2017 Πάνος Κανατσούλης.

Συστατικά για το σιρόπι Fassionola:
1 μάνγκο
1 παπάγια
1 ανανά
3 μπανάνες
5 passion fruit
2 sticks βανίλιας
5 γαρίφαλα
1 μοσχοκάρυδο
3 sticks κανέλας.

Εκτέλεση σιροπιού Fassionola:
Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά μαζί σε ένα τηγάνι μέχρι να πάρουν βράση και να γίνουν φυσική καραμέλα. Τα περνάμε από μια σίτα και στη συνέχεια αποθηκεύουμε το περιεχόμενο σε αποστειρωμένο βάζο.

Εκτέλεση κοκτέιλ:
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ψηλό, κεραμικό ποτήρι με άφθονο τριμμένο πάγο. Ανακατεύουμε με τη βοήθεια ενός κουταλιού για μερικά δευτερόλεπτα.

Tip: Γαρνίρουμε με κορυφές φρέσκου δυόσμου και αποξηραμένο ανανά ή άλλο εξωτικό φρούτο.

 

Διαβάστε ακόμα: Πέντε στέκια στο κέντρο της Αθήνας για after office drinks

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ο δημιουργός της Βασίλισσας, Δημήτρης Λίτινας παρουσιάζει φέτος στο νησί της Αίγινας ένα ξεχωριστό εστιατόριο – μπαρ με έμφαση στα ψαρικά και τα θαλασσινά, αλλά και με εκλεκτές δόσεις από αλκοόλ στο bar του μαγαζιού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από τις πιο πρόσφατες αφίξεις στην πόλη μας που έχει πολλές και νόστιμες ιστορίες να πει και να μας σερβίρει. Εμείς μπήκαμε πρώτοι και μείναμε να τις ακούσουμε. 

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Συναντήσαμε τους εμπνευστές και δημιουργούς του πρωτοποριακού Ergon House στη Μητροπόλεως, με έντονη δραστηριότητα και εκτός Ελλάδας, και μας μίλησαν για το πάθος που τρέφουν για τον αυθεντικό καφέ. Δύο πραγματικοί Taficionados.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο διαπρεπής οινολόγος και συγγραφέας σε μια απρόβλεπτη αυτοσυνέντευξη -αυτοανάλυση με αφορμή το καινούργιο του βιβλίο, «Οινεμπόριο».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro