Burger από quinoa και μανιτάρια champignon με soya sauce και θυμάρι. Πανάρεται και σωτάρεται σε ελαιόλαδο, ενώ σερβίρεται σε ψωμί brioche με Philadelphia, ντομάτα, φύλλα ρόκας και αγγούρι μαριναρισμένο σε ξίδι.

TGI Friday’s

Δεν ήμουν ποτέ fan των μπεργκεραλυσίδων, ξέρετε αυτά τα μεγάλα μαγαζιά που μοιάζουν να έχουν βγει από κάποια teen ταινία made in USA. Προτιμούσα πάντα τα πιο μικρά και «ανεξάρτητα» μαγαζάκια. Ωστόσο το Hangover burger των TGI Friday’s μου προκαλεί μικρές εγκεφαλικές εκρήξεις σε κάθε μπουκιά. Αλλά επειδή είπαμε να μην κολαστούμε μέρες που είναι, οι δρόμοι οδήγησαν σε μια εναλλακτική πρόταση: το Quinoa burger. Δηλαδή ένα μπέργκερ από quinoa και μανιτάρια με soya sauce και θυμάρι. Πανάρεται και σωτάρεται σε ελαιόλαδο, ενώ σερβίρεται σε ψωμί brioche με τυρί Philadelphia, ντομάτα, φύλλα ρόκας και αγγούρι μαριναρισμένο σε ξίδι. Το συνοδεύεις με πατάτες και παγωμένη μπύρα – τι άλλο; – Φ.Φ.

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι, 210 722 7721

 

Διαβάστε ακόμα: Ο σεφ Γιάννης Γαβαλάς ταξίδεψε την κουζίνα του Αιγαίου στη Νέα Υόρκη.

1 2 3 4

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top