Ωδή στις φυσαλίδες, με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης

Το Grace Santorini γιορτάζει το opening του 363 Champagne & Cocktail Lounge με μια σειρά αποκλειστικών εκδηλώσεων απόλαυσης της σαμπάνιας. Επόμενη στάση μια βραδιά γευσιγνωσίας τςη Moët & Chandon από τον Έλληνα Brand Ambassador του οίκου και βραβευμένο sommelier, Νικόλα Γιαννόπουλο.

 

Ανακαλύπτοντας τον υπέροχο κόσμο της Dom Pérignon και της Moët & Chandon, με θέα το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Όταν κάποιος σου μιλάει για τη Σαντορίνη, τι είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σου; Η επιβλητική καλντέρα; Η υπέροχη θέα στο ηφαίστειο; Το διάσημο ηλιοβασίλεμα στην Οία; Ή μήπως ένα απεριτίφ με φόντο όλα τα παραπάνω;

Ο διεθνής -αλλά ελληνόκτητος- όμιλος ξενοδοχείων Grace Hotels καλωσόρισε τη νέα σεζόν με το opening του 363 Champagne & Cocktail Loungeστο Grace Santorini. Και σε συνεργασία με τις Dom Pérignon και Moët & Chandon, τις δύο σπουδαίες σαμπάνιες του Οίκου Moët Hennessy, παρουσιάζει τις βραδιές Vintages & Vistas στο ξενοδοχείο του Ημεροβιγλίου.

Ο Έλληνας Brand Ambassador του οίκου και βραβευμένος sommelier Νικόλας Γιαννόπουλος θα μυήσει τους συνδαιτυμόνες στον αφρώδη κόσμο της Moët & Chandon.

Οι θεματικές βραδιές ξεκίνησαν την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου με guest τον Μιχαήλ Πέτροφ, Brand Ambassador της Dom Pérignon, ο οποίος ταξίδεψε τους καλεσμένους του στον κόσμο της εκλεκτής αυτής vintage σαμπάνιας. Όσοι συμμετείχαν στις γευσιγνωσίες, είχαν την τύχη να δοκιμάσουν μερικές από τις σπανιότερες χρονιές του οίκου, σε γευστικό ταίριασμα με canapés που είχε ετοιμάσει ειδικά για την περίπτωση ο Executive Chef του Grace Santorini, Σπύρος Αγιούς.

Ο Executive Chef του Grace Santorini Σπύρος Αγιούς θα καλωσορίσει τον Marco Fadiga, Executive Chef του οίκου Moët & Chandon και από κοινού θα δημιουργήσουν ένα μενού υψηλής γαστρονομίας που θα αποτελέσει το ιδανικό ταίρι για τις εκλεκτές χρονιές Moët & Chandon που θα το συνοδεύουν.

Το κυρίως πιάτο, ωστόσο, έρχεται στο τέλος του τρέχοντος μηνός. Στις 24 & 25 Ιουλίου ο Executive Chef του Grace Santorini Σπύρος Αγιούς θα καλωσορίσει στο Grace Santorini τον Marco Fadiga, Executive Chef του οίκου Moët & Chandon και από κοινού θα δημιουργήσουν ένα μενού υψηλής γαστρονομίας που θα αποτελέσει το ιδανικό ταίρι για τις εκλεκτές χρονιές Moët & Chandon που θα το συνοδεύουν. Νωρίτερα το απόγευμα, λίγο πριν από την δύση του ήλιου, ο Έλληνας Brand Ambassador του οίκου και βραβευμένος sommelier Νικόλας Γιαννόπουλος θα μυήσει τους συνδαιτημόνες στον αφρώδη κόσμο της σαμπάνιας Moët & Chandon σε ένα μίνι σεμινάριο απόλαυσης της εμβληματικής μάρκας, με την ομορφότερη θέα του κόσμου.

Στις 24 & 25 Ιουλίου, στο Grace Santorini, οι τυχεροί συνδαιτημόνες θα μυηθούν στα μυστικά του καμπανίτη.

 

//Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε στην επίσημη σελίδα του Grace Santorini.

 

Διαβάστε ακόμα: Το Ninnolo της Κηφισιάς άνοιξε και στην Άνω Μερά της Μυκόνου

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή του μήνα

Που να πας κάπου γρήγορα αλλά όχι με την ψυχή στο στόμα, να φας ωραία αλλά να μην σκάσεις και να απολαύσεις αυτό το πολύτιμο break από το γραφείο; Πέντε μαγαζιά ό,τι πρέπει για ένα μεσημεριανό διάλειμμα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από το Κουκάκι στην Αιόλου και από το Σύνταγμα στα Εξάρχεια, είναι ανεκτίμητο εκεί που περπατάς να κάνεις στάση για κάτι λαχταριστό «στα όρθια». Νέα Υόρκη γίναμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Άλλα new age, άλλα πιο old fashioned, είπαμε να διαλέξουμε πέντε παγωτατζίδικα στην πόλη, και προτού το καλοκαίρι τρυπώσει για τα καλά από τα ρουθούνια, τρύπωσε σε μορφή παγωτού από το στόμα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Tο αλκοόλ έχει καλύτερη γεύση κάτω από τον ήλιο. Τα vintage ρούχα και τα πολύχρωμα κουρέματα μοιάζουν ανάλαφρα, όπως η διάθεση. Indie ακούγεται σχεδόν παντού. Όπως λέει ένας θαμώνας της φοβερής οδού Πρωτογένους στου Ψυρρή «μακάρι η φάση να εξαπλωθεί σε όλη την πόλη».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro