Ωδή στις φυσαλίδες, με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης

Το Grace Santorini γιορτάζει το opening του 363 Champagne & Cocktail Lounge με μια σειρά αποκλειστικών εκδηλώσεων απόλαυσης της σαμπάνιας. Επόμενη στάση μια βραδιά γευσιγνωσίας τςη Moët & Chandon από τον Έλληνα Brand Ambassador του οίκου και βραβευμένο sommelier, Νικόλα Γιαννόπουλο.

 

Ανακαλύπτοντας τον υπέροχο κόσμο της Dom Pérignon και της Moët & Chandon, με θέα το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Όταν κάποιος σου μιλάει για τη Σαντορίνη, τι είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σου; Η επιβλητική καλντέρα; Η υπέροχη θέα στο ηφαίστειο; Το διάσημο ηλιοβασίλεμα στην Οία; Ή μήπως ένα απεριτίφ με φόντο όλα τα παραπάνω;

Ο διεθνής -αλλά ελληνόκτητος- όμιλος ξενοδοχείων Grace Hotels καλωσόρισε τη νέα σεζόν με το opening του 363 Champagne & Cocktail Loungeστο Grace Santorini. Και σε συνεργασία με τις Dom Pérignon και Moët & Chandon, τις δύο σπουδαίες σαμπάνιες του Οίκου Moët Hennessy, παρουσιάζει τις βραδιές Vintages & Vistas στο ξενοδοχείο του Ημεροβιγλίου.

Ο Έλληνας Brand Ambassador του οίκου και βραβευμένος sommelier Νικόλας Γιαννόπουλος θα μυήσει τους συνδαιτυμόνες στον αφρώδη κόσμο της Moët & Chandon.

Οι θεματικές βραδιές ξεκίνησαν την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου με guest τον Μιχαήλ Πέτροφ, Brand Ambassador της Dom Pérignon, ο οποίος ταξίδεψε τους καλεσμένους του στον κόσμο της εκλεκτής αυτής vintage σαμπάνιας. Όσοι συμμετείχαν στις γευσιγνωσίες, είχαν την τύχη να δοκιμάσουν μερικές από τις σπανιότερες χρονιές του οίκου, σε γευστικό ταίριασμα με canapés που είχε ετοιμάσει ειδικά για την περίπτωση ο Executive Chef του Grace Santorini, Σπύρος Αγιούς.

Ο Executive Chef του Grace Santorini Σπύρος Αγιούς θα καλωσορίσει τον Marco Fadiga, Executive Chef του οίκου Moët & Chandon και από κοινού θα δημιουργήσουν ένα μενού υψηλής γαστρονομίας που θα αποτελέσει το ιδανικό ταίρι για τις εκλεκτές χρονιές Moët & Chandon που θα το συνοδεύουν.

Το κυρίως πιάτο, ωστόσο, έρχεται στο τέλος του τρέχοντος μηνός. Στις 24 & 25 Ιουλίου ο Executive Chef του Grace Santorini Σπύρος Αγιούς θα καλωσορίσει στο Grace Santorini τον Marco Fadiga, Executive Chef του οίκου Moët & Chandon και από κοινού θα δημιουργήσουν ένα μενού υψηλής γαστρονομίας που θα αποτελέσει το ιδανικό ταίρι για τις εκλεκτές χρονιές Moët & Chandon που θα το συνοδεύουν. Νωρίτερα το απόγευμα, λίγο πριν από την δύση του ήλιου, ο Έλληνας Brand Ambassador του οίκου και βραβευμένος sommelier Νικόλας Γιαννόπουλος θα μυήσει τους συνδαιτημόνες στον αφρώδη κόσμο της σαμπάνιας Moët & Chandon σε ένα μίνι σεμινάριο απόλαυσης της εμβληματικής μάρκας, με την ομορφότερη θέα του κόσμου.

Στις 24 & 25 Ιουλίου, στο Grace Santorini, οι τυχεροί συνδαιτημόνες θα μυηθούν στα μυστικά του καμπανίτη.

 

//Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε στην επίσημη σελίδα του Grace Santorini.

 

Διαβάστε ακόμα: Το Ninnolo της Κηφισιάς άνοιξε και στην Άνω Μερά της Μυκόνου

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Εχθές έγιναν τα εγκαίνια, με τη Γούπι Γκόλντμπεργκ και τον Παναγιώτη Γιαννάκη μεταξύ των προσκεκλημένων. Σύντομα, ο δαιμόνιος φαρμακοποιός / entrepreneur και οι συνεταίροι του ελπίζουν ότι όλη η ψαγμένη Νέα Υόρκη εδώ θα ψωνίζει λάδι, θα πίνει "γκρικ φρέντο" και θα απολαμβάνει μπουγάτσα σε αποδόμηση μέσα σε... ποτήρι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

To ταξίδι ξεκίνησε στη Ρώμη το 1905, από τον ιδρυτή Alfredo Danesi, και συνεχίζεται μέχρι σήμερα από την 4η γενιά της ίδιας οικογένειας. Στη χώρα μας, ο καφές Danesi ήρθε το 1993 από τον Γιάννη Ταλούμη και επί 25 χρόνια γεμίζει κάθε γωνιά της Ελλάδας με άρωμα εκλεκτού καφέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αδύνατον να διαπράξει τέτοιο έγκλημα όποιος αγαπά πραγματικά τον καφέ, αυτός που ξέρει τι είναι καφές, που δεν τον πίνει μηχανικά μόνο και μόνο για να ανοίξει το μάτι του και να πάει σκουντουφλώντας στη δουλειά. Διαβάστε γιατί.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έτσι αποδεικνύει το πολύ μοδάτο αυτό λευκό σταφύλι τα θαυμαστά αποτελέσματα του εγκλιματισμού του από την κοιλάδα του Ροδανού στην Ελλάδα. Η οινολόγος και οινογράφος Μαρία Νέτσικα επιλέγει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro