Ωδή στις φυσαλίδες, με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης

Το Grace Santorini γιορτάζει το opening του 363 Champagne & Cocktail Lounge με μια σειρά αποκλειστικών εκδηλώσεων απόλαυσης της σαμπάνιας. Επόμενη στάση μια βραδιά γευσιγνωσίας τςη Moët & Chandon από τον Έλληνα Brand Ambassador του οίκου και βραβευμένο sommelier, Νικόλα Γιαννόπουλο.

 

Ανακαλύπτοντας τον υπέροχο κόσμο της Dom Pérignon και της Moët & Chandon, με θέα το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Όταν κάποιος σου μιλάει για τη Σαντορίνη, τι είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σου; Η επιβλητική καλντέρα; Η υπέροχη θέα στο ηφαίστειο; Το διάσημο ηλιοβασίλεμα στην Οία; Ή μήπως ένα απεριτίφ με φόντο όλα τα παραπάνω;

Ο διεθνής -αλλά ελληνόκτητος- όμιλος ξενοδοχείων Grace Hotels καλωσόρισε τη νέα σεζόν με το opening του 363 Champagne & Cocktail Loungeστο Grace Santorini. Και σε συνεργασία με τις Dom Pérignon και Moët & Chandon, τις δύο σπουδαίες σαμπάνιες του Οίκου Moët Hennessy, παρουσιάζει τις βραδιές Vintages & Vistas στο ξενοδοχείο του Ημεροβιγλίου.

Ο Έλληνας Brand Ambassador του οίκου και βραβευμένος sommelier Νικόλας Γιαννόπουλος θα μυήσει τους συνδαιτυμόνες στον αφρώδη κόσμο της Moët & Chandon.

Οι θεματικές βραδιές ξεκίνησαν την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου με guest τον Μιχαήλ Πέτροφ, Brand Ambassador της Dom Pérignon, ο οποίος ταξίδεψε τους καλεσμένους του στον κόσμο της εκλεκτής αυτής vintage σαμπάνιας. Όσοι συμμετείχαν στις γευσιγνωσίες, είχαν την τύχη να δοκιμάσουν μερικές από τις σπανιότερες χρονιές του οίκου, σε γευστικό ταίριασμα με canapés που είχε ετοιμάσει ειδικά για την περίπτωση ο Executive Chef του Grace Santorini, Σπύρος Αγιούς.

Ο Executive Chef του Grace Santorini Σπύρος Αγιούς θα καλωσορίσει τον Marco Fadiga, Executive Chef του οίκου Moët & Chandon και από κοινού θα δημιουργήσουν ένα μενού υψηλής γαστρονομίας που θα αποτελέσει το ιδανικό ταίρι για τις εκλεκτές χρονιές Moët & Chandon που θα το συνοδεύουν.

Το κυρίως πιάτο, ωστόσο, έρχεται στο τέλος του τρέχοντος μηνός. Στις 24 & 25 Ιουλίου ο Executive Chef του Grace Santorini Σπύρος Αγιούς θα καλωσορίσει στο Grace Santorini τον Marco Fadiga, Executive Chef του οίκου Moët & Chandon και από κοινού θα δημιουργήσουν ένα μενού υψηλής γαστρονομίας που θα αποτελέσει το ιδανικό ταίρι για τις εκλεκτές χρονιές Moët & Chandon που θα το συνοδεύουν. Νωρίτερα το απόγευμα, λίγο πριν από την δύση του ήλιου, ο Έλληνας Brand Ambassador του οίκου και βραβευμένος sommelier Νικόλας Γιαννόπουλος θα μυήσει τους συνδαιτημόνες στον αφρώδη κόσμο της σαμπάνιας Moët & Chandon σε ένα μίνι σεμινάριο απόλαυσης της εμβληματικής μάρκας, με την ομορφότερη θέα του κόσμου.

Στις 24 & 25 Ιουλίου, στο Grace Santorini, οι τυχεροί συνδαιτημόνες θα μυηθούν στα μυστικά του καμπανίτη.

 

//Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε στην επίσημη σελίδα του Grace Santorini.

 

Διαβάστε ακόμα: Το Ninnolo της Κηφισιάς άνοιξε και στην Άνω Μερά της Μυκόνου

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή του μήνα

Ο Κίμων Φραγκάκης μας πάει στο Ali Baba, ένα συνοικιακό μαγαζί που είναι πάντα μισοάδειο αλλά που κρύβει το πιο λαχταριστό πιτόγυρο - αρκεί να ξέρετε να το ζητήσετε έξω από τα αναγραφόμενα στο μενού, με τη «συνταγή» του Andro.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μας πάει μια βόλτα στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Εκεί όπου βρίσκεται ένα δημοφιλέστατο νέο στέκι που όμως του θυμίζει το σουβλατζίδικο των παιδικών του χρόνων στην Πάτρα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο πρώτος Έλληνας Master of Wine μιλάει στον Κίμωνα Φραγκάκη με αφορμή το νέο του βιβλίο «The Wines of Greece»: Μια συζήτηση για τις δυσκολίες του να γίνεις «μαιτρ του οίνου», το χύμα κρασί, την τέχνη της καλοπέρασης και το μέλλον του ελληνικού αμπελώνα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κάποια μετράνε πάνω από 100 χρόνια ζωής. Άλλα σε ταξιδεύουν στο παρελθόν με τις παραδοσιακές συνταγές τους και το αναλλοίωτο design τους. Ενώ όλα θυμίζουν μια Αθήνα που πολλοί από εμάς δεν προλάβαμε να γνωρίσουμε. Αυτά είναι τα στέκια που δεν θα «πεθάνουν» ποτέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro