Το πιο στιλάτο «ταπεράκι γραφείου» είναι Ελληνικό

Δέρμα, φελλός, αδιάβροχα υφάσματα και παραμετροποίηση κατά το δοκούν. Τελικά, ψώνιο το γιουβετσάκι.

 
younique_kolaz1

Ακόμα και οι απλές καθημερινές συνήθειες χρειάζονται στυλ.

Το σύμμαχό σας στο καθημερινό «LunchBox» ή αλλιώς στο «ταπεράκι» του γραφείου φέρνει η εταιρεία Younique, στη νέα της συλλογή Fall Winter 2016. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση τόσο στη χρήση δέρματος και φελλού, με σκοπό τη διατήρηση του πάντοτε υψηλού ποιοτικά επιπέδου των προϊόντων της όσο και στο luxurious everyday living, η εταιρεία εισάγει στην γκάμα της και μια νέα σειρά με lunchbags/minibags… που θα λατρέψετε.

Όπως σε όλη τη φετινή της σειρά επικρατούν τα φυσικά υλικά, έτσι και στα lunchbags χρησιμοποιούνται 3 διαφορετικοί τύποι φελλού, λεπτομέρειες από δέρμα και αδιάβροχα υφάσματα.

Κάθε τσάντα κατασκευάζεται σε περιορισμένο αριθμό, αποκλειστικά από το εργαστήριό της εταιρείας.

Στόχος, άλλωστε, είναι η αισθητική αναβάθμιση της καθημερινότητας, εισάγοντας πολυτελή προϊόντα και για τα πιο απλά πράγματα που κάνουμε καθημερινά, όπως η μεταφορά ενός γεύματος στο γραφείο.

younique_kolaz2

Όπως σε όλη τη φετινή σειρά της Younique επικρατούν τα φυσικά υλικά, έτσι και στα lunchbags χρησιμοποιούνται 3 διαφορετικοί τύποι φελλού, λεπτομέρειες από δέρμα και αδιάβροχα υφάσματα.

Κάθε τσάντα, μάλιστα, του brand έχει τρία χαρακτηριστικά: Κατασκευάζεται σε περιορισμένο αριθμό, αποκλειστικά και μόνο από το εργαστήριό τους και είναι σχεδιασμένο ώστε να εξυπηρετεί πρακτικά και αισθητικά τον παραλήπτη της.

Επίσης, λόγω του ιδιόκτητου εργαστηρίου της παρέχει τη δυνατότητα παραμετροποίησης του κάθε προϊόντος της στις προτιμήσεις του κάθε ιδιώτη ή εταιρείας που θα θελήσει κάτι τέτοιο. Εσείς ποια θα επιλέξετε;

 

Διαβάστε ακόμα: Ο σεφ Νίκος Μπίλλης ταξιδεύει τις γεύσεις του Πηλίου σε όλον τον κόσμο.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή του μήνα

Ο πρώτος Έλληνας Master of Wine μιλάει στον Κίμωνα Φραγκάκη με αφορμή το νέο του βιβλίο «The Wines of Greece»: Μια συζήτηση για τις δυσκολίες του να γίνεις «μαιτρ του οίνου», το χύμα κρασί, την τέχνη της καλοπέρασης και το μέλλον του ελληνικού αμπελώνα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένας μικρός σοκολατί θεούλης, ο Kakau, ανοίγει σε λίγες ημέρες στο Παγκράτι. Επισκεφτήκαμε το νέο παρασκευαστήριο-μαγαζί πρώτοι, και πήραμε μυρωδιά από αυθεντική σοκολάτα με fairtrade πρώτες ύλες -και έμπνευση- από τη Λατινική Αμερική.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι μόδες πάνε και έρχονται στην εστιατορική σκηνή, απλώς όπως συμβαίνει με όλες τις μόδες, μέχρι να φτάσουν στη μάζα, έχουν ξεπεραστεί από την ελίτ. Πιστέψτε μας, ξέρουμε τι τρώνε και τι δεν προτιμούν πια οι ψαγμένοι συνδαιτημόνες. Να μας συγχωρεί το λάδι τρούφας αλλά ήρθε η ώρα να χωρίσουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κάποια μετράνε πάνω από 100 χρόνια ζωής. Άλλα σε ταξιδεύουν στο παρελθόν με τις παραδοσιακές συνταγές τους και το αναλλοίωτο design τους. Ενώ όλα θυμίζουν μια Αθήνα που πολλοί από εμάς δεν προλάβαμε να γνωρίσουμε. Αυτά είναι τα στέκια που δεν θα «πεθάνουν» ποτέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro