Το πιο στιλάτο «ταπεράκι γραφείου» είναι Ελληνικό

Δέρμα, φελλός, αδιάβροχα υφάσματα και παραμετροποίηση κατά το δοκούν. Τελικά, ψώνιο το γιουβετσάκι.

 
younique_kolaz1

Ακόμα και οι απλές καθημερινές συνήθειες χρειάζονται στυλ.

Το σύμμαχό σας στο καθημερινό «LunchBox» ή αλλιώς στο «ταπεράκι» του γραφείου φέρνει η εταιρεία Younique, στη νέα της συλλογή Fall Winter 2016. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση τόσο στη χρήση δέρματος και φελλού, με σκοπό τη διατήρηση του πάντοτε υψηλού ποιοτικά επιπέδου των προϊόντων της όσο και στο luxurious everyday living, η εταιρεία εισάγει στην γκάμα της και μια νέα σειρά με lunchbags/minibags… που θα λατρέψετε.

Όπως σε όλη τη φετινή της σειρά επικρατούν τα φυσικά υλικά, έτσι και στα lunchbags χρησιμοποιούνται 3 διαφορετικοί τύποι φελλού, λεπτομέρειες από δέρμα και αδιάβροχα υφάσματα.

Κάθε τσάντα κατασκευάζεται σε περιορισμένο αριθμό, αποκλειστικά από το εργαστήριό της εταιρείας.

Στόχος, άλλωστε, είναι η αισθητική αναβάθμιση της καθημερινότητας, εισάγοντας πολυτελή προϊόντα και για τα πιο απλά πράγματα που κάνουμε καθημερινά, όπως η μεταφορά ενός γεύματος στο γραφείο.

younique_kolaz2

Όπως σε όλη τη φετινή σειρά της Younique επικρατούν τα φυσικά υλικά, έτσι και στα lunchbags χρησιμοποιούνται 3 διαφορετικοί τύποι φελλού, λεπτομέρειες από δέρμα και αδιάβροχα υφάσματα.

Κάθε τσάντα, μάλιστα, του brand έχει τρία χαρακτηριστικά: Κατασκευάζεται σε περιορισμένο αριθμό, αποκλειστικά και μόνο από το εργαστήριό τους και είναι σχεδιασμένο ώστε να εξυπηρετεί πρακτικά και αισθητικά τον παραλήπτη της.

Επίσης, λόγω του ιδιόκτητου εργαστηρίου της παρέχει τη δυνατότητα παραμετροποίησης του κάθε προϊόντος της στις προτιμήσεις του κάθε ιδιώτη ή εταιρείας που θα θελήσει κάτι τέτοιο. Εσείς ποια θα επιλέξετε;

 

Διαβάστε ακόμα: Ο σεφ Νίκος Μπίλλης ταξιδεύει τις γεύσεις του Πηλίου σε όλον τον κόσμο.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ο δημιουργός της Βασίλισσας, Δημήτρης Λίτινας παρουσιάζει φέτος στο νησί της Αίγινας ένα ξεχωριστό εστιατόριο – μπαρ με έμφαση στα ψαρικά και τα θαλασσινά, αλλά και με εκλεκτές δόσεις από αλκοόλ στο bar του μαγαζιού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μπήκαμε πρώτοι στο νέο «παιδί» του pastry chef Κρίτωνα Πουλή, το Bon Bon στον Πειραιά. Ένα πρότυπο κατάστημα, εργαστήρι και χώρο παραγωγής ιδεών. Συγκρατήστε το όνομα του Κρίτωνα, θα πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια στην εγχώρια ζαχαροπλαστική.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία του εμπορικού τριγώνου, το ατμοσφαιρικό «42 barstronomy» έχει γράψει -και συνεχίζει να γράφει- τη δική του ιστορία. Είναι το κατάλληλο μέρος για να πιεις τον εκλεκτό Taf καφέ σου. Συναντήσαμε τον δημιουργό του, Σπύρο Κερκύρα, για τη νέα στήλη «The Taficionados».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κοντά στις γραμμές του τραμ, στον Νέο Κόσμο, το καινούργιο μαγαζί των Φώτη Φωτεινόγλου και Θοδωρή Κασσαβέτη δεν έχει συμπληρώσει καλά καλά δύο βδομάδες ζωής, αλλά είναι ήδη talk of the town.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro