Το πιο στιλάτο «ταπεράκι γραφείου» είναι Ελληνικό

Δέρμα, φελλός, αδιάβροχα υφάσματα και παραμετροποίηση κατά το δοκούν. Τελικά, ψώνιο το γιουβετσάκι.

 
younique_kolaz1

Ακόμα και οι απλές καθημερινές συνήθειες χρειάζονται στυλ.

Το σύμμαχό σας στο καθημερινό «LunchBox» ή αλλιώς στο «ταπεράκι» του γραφείου φέρνει η εταιρεία Younique, στη νέα της συλλογή Fall Winter 2016. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση τόσο στη χρήση δέρματος και φελλού, με σκοπό τη διατήρηση του πάντοτε υψηλού ποιοτικά επιπέδου των προϊόντων της όσο και στο luxurious everyday living, η εταιρεία εισάγει στην γκάμα της και μια νέα σειρά με lunchbags/minibags… που θα λατρέψετε.

Όπως σε όλη τη φετινή της σειρά επικρατούν τα φυσικά υλικά, έτσι και στα lunchbags χρησιμοποιούνται 3 διαφορετικοί τύποι φελλού, λεπτομέρειες από δέρμα και αδιάβροχα υφάσματα.

Κάθε τσάντα κατασκευάζεται σε περιορισμένο αριθμό, αποκλειστικά από το εργαστήριό της εταιρείας.

Στόχος, άλλωστε, είναι η αισθητική αναβάθμιση της καθημερινότητας, εισάγοντας πολυτελή προϊόντα και για τα πιο απλά πράγματα που κάνουμε καθημερινά, όπως η μεταφορά ενός γεύματος στο γραφείο.

younique_kolaz2

Όπως σε όλη τη φετινή σειρά της Younique επικρατούν τα φυσικά υλικά, έτσι και στα lunchbags χρησιμοποιούνται 3 διαφορετικοί τύποι φελλού, λεπτομέρειες από δέρμα και αδιάβροχα υφάσματα.

Κάθε τσάντα, μάλιστα, του brand έχει τρία χαρακτηριστικά: Κατασκευάζεται σε περιορισμένο αριθμό, αποκλειστικά και μόνο από το εργαστήριό τους και είναι σχεδιασμένο ώστε να εξυπηρετεί πρακτικά και αισθητικά τον παραλήπτη της.

Επίσης, λόγω του ιδιόκτητου εργαστηρίου της παρέχει τη δυνατότητα παραμετροποίησης του κάθε προϊόντος της στις προτιμήσεις του κάθε ιδιώτη ή εταιρείας που θα θελήσει κάτι τέτοιο. Εσείς ποια θα επιλέξετε;

 

Διαβάστε ακόμα: Ο σεφ Νίκος Μπίλλης ταξιδεύει τις γεύσεις του Πηλίου σε όλον τον κόσμο.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή του μήνα

Περισσότερο καλό κρέας στην πόλη: Το πιο ενδιαφέρον νέο στέκι του Κορυδαλλού αυτή τη φορά, έχει τα φόντα να γίνει υπερτοπικό σουξέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η οινολόγος και οινογράφος Μαρία Νέτσικα εξηγεί γιατί το Syrah έχει εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα των οινόφιλων και επιλέγει πέντε σπουδαίες φιάλες από τον ελληνικό αμπελώνα – μαζί με τις ιδανικές τους αρμονίες στο τραπέζι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το μαγαζί, που από το 2010 έως το 2014 ψηφίστηκε 4 φορές ως το Καλύτερο Εστιατόριο του Κόσμου από το περιοδικό Restaurant, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, κρατώντας ένα τραπέζι της βραδιάς εγκαινίων του για δύο τυχερούς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Όταν τα ψάρια πιάνουν στεριά, πηγαίνουν για ποτά στο The Clumsies. Και ο Βασίλης Δημαράς βγαίνει για ψάρεμα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro