Μπορεί μια Bugatti να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακή;

  Η λογική λέει πως όχι. Ωστόσο ο designer Romain Gauvin δεν ακολουθεί πάντα τη λογική. Για αυτό, εμπνευσμένος από το Γαλλικό brand, σχεδίασε μια τετράτροχη μοτοσυκλέτα που μοιάζει να έχει βγει από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

   

  Αν η Bugatti αποφάσιζε να δημιουργήσει μια μοτοσυκλέτα, τότε αυτή θα είχε 4 τροχούς και θα έμοιαζε κάπως έτσι.

  Είναι εξαιρετικά πιθανό ότι δεν θα οδηγήσουμε ποτέ στη ζωή μας ένα τετράτροχό της. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να θαυμάζουμε τα αυτοκίνητά της, να μας αρέσει να τα βλέπουμε σε βίντεο και να ονειρευόμαστε ότι ένα τέτοιο ίσως κάποια μέρα γίνει δικό μας – άλλωστε τα όνειρα δεν κοστίζουν.

  Φυσικά και μιλάμε για τη Bugatti, ένα brand που έχει ως στόχο να βγάζει συνεχώς όσο πιο ντιζαϊνάτα και γρήγορα αυτοκίνητα γίνεται. Αυτοκίνητα που έχουν ξεφύγει από την κλασική έννοια του «τέσσερις τροχοί και ένα τιμόνι» και θυμίζουν σαν να έχουν πέσει από το διάστημα. Αυτοκίνητα που στο μυαλό μας δεν μπορούν να γίνουν πιο εντυπωσιακά.

  Η Type 100M Concept είναι μοτοσυκλέτα, αλλά διαθέτει 4 ρόδες, έχει ειδικό «κόκπιτ» ώστε να είναι καλυμμένος ο οδηγός και είναι ηλεκτρική.

  Και κάπου εδώ έρχεται ο Romain Gauvin και σου δείχνει ότι όλα είναι δυνατά. Ο γνωστός designer, που ανά περιόδους έχει παρουσιάσει διάφορα project πάνω σε τέσσερις τροχούς, αναρωτήθηκε πώς θα έμοιαζε μια μοτοσυκλέτα made by Bugatti και αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα τη σκέψη του. Το αποτέλεσμα; Η Type 100M Concept.

  Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, η Type 100M Concept είναι μοτοσυκλέτα, αλλά διαθέτει 4 ρόδες, έχει ειδικό «κόκπιτ» ώστε να είναι καλυμμένος ο οδηγός, ενώ είναι ηλεκτρική. Το design του ξεχειλίζει από καμπύλες, θυμίζοντας σε όλα του τις γραμμές της Γαλλικής εταιρίας, ενώ φυσικά και τα χρώματα έχουν εμπνευστεί από τη Bugatti, με το μπλε, το μαύρο και το άσπρο να κυριαρχούν.

  Όχι, μην ρωτήσετε πόσα χιλιόμετρα πιάνει, ούτε πόσο κοστίζει. Η Type 100M Concept βρίσκεται για την ώρα στον υπολογιστή του Gauvin, αλλά αν η Bugatti αποφασίσει κάποτε να δοκιμάσει την τύχη της στις μηχανές τότε σίγουρα σε αυτόν θα απευθυνθεί.

  //Περισσότερες πληροφορίες για τις concept δημιουργίες του Romain Gauvin θα βρείτε εδώ.

   

  Διαβάστε ακόμα: Microlino – Ποιος δεν θα ήθελε να αποκτήσει αυτό το μικρό;

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Πιο δημοφιλή

  Κοντό ή μακρύ; Με φράντζα ή με χωρίστρα; Πώς πρέπει να κουρεύουμε τα μαλλιά μας (και να τα συνδυάζουμε με το μούσι μας, αν έχουμε) ανάλογα με το σχήμα του προσώπου μας. Ακολουθούν χρήσιμες συμβουλές.

  Andro Ο Άνδρας από την αρχή

  Τα φοράμε γιατί μας αρέσουν και γιατί δεν υπάρχει κανένα γυναικείο «κάστρο» που να μας απαγορεύει την είσοδο. Πού τα φοράμε, τι σημάνει η επιλογή και από τι υλικό πρέπει να είναι; Ακολουθούν οδηγίες χρήσεως.

  Andro Ο Άνδρας από την αρχή

  Μικρές, διορθωτικές κινήσεις που ενώ δεν κοστίζουν, θα αλλάξουν άρδην (και προς το καλύτερο) το ταλαιπωρημένο ή φτηνό κοστούμι μας.

  Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

  H εμβληματική σειρά του οίκου από την Φλωρεντία ανανεώνεται διατηρώντας τα κλέη του παρελθόντος: τέσσερα ρολόγια με μιλιτέρ καντράν, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες ακριβείας των Ο.Υ.Κάδων, αλλά φοριούνται κι από εμάς τονίζοντας την αρρενωπότητά μας.

  Andro Ο Άνδρας από την αρχή
  Button to top Andro