Philips Sonicare ProtectiveClean 6100: το πλύσιμο των δοντιών έγινε «έξυπνο»

Ανιχνεύει την πίεση που ασκείται κατά το βούρτσισμα. Σε ειδοποιεί για να πετύχεις τον ιδανικό καθαρισμό. Σε ενημερώνει για το πότε πρέπει να κάνεις αλλαγή της κεφαλής και γενικώς γίνεται ο καλύτερος σύμμαχος των δοντιών μας.

 

Mε την «έξυπνη» οδοντόβουρτσα Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 το πλύσιμο των δοντιών γίνεται πανεύκολο.

Η άβολη και δύσκολη στιγμή που λες στο παιδί σου να πλύνει τα δόντια του λίγο πριν κοιμηθεί και το πρωί αφού έχει ξυπνήσει. Βαριέται, δεν το θεωρεί σημαντικό μέρος των καθηκόντων του, κουράζεται να κάνει την ίδια κίνηση με την οδοντόβουρτσα.

Η αλήθεια είναι ότι κάποιες οδοντόβουρτσες είναι σαν τα παλιά τιμόνια που για να στρίψεις το αυτοκίνητο έπρεπε να έχεις κάνει προηγουμένως βάρη στο γυμναστήριο. Αυτές οι οδοντόβουρτσες θα έπρεπε να αποσυρθούν αμέσως από το εμπόριο και να μπουν σε κάποιο μουσείο παλαιών αντικειμένων. Σίγουρα όχι να χρησιμοποιούνται για να βουρτσίζουμε τα δόντια μας.

Αν η διαδικασία δεν είναι λίγο pop μαζί με άκρως χρηστική, τότε όχι μόνο το παιδί μας, αλλά κι εμείς οι ίδιοι θα βαρεθούμε κάποια στιγμή. Λάθος, διότι ο καθαρισμός των δοντιών μας είναι εκ των ων ουκ άνευ. Εκτός αν θέλουμε να κάτσουμε στην καρέκλα του οδοντίατρου και να ακούμε πάνω από το κεφάλι μας τον τρομακτικό ήχο του τροχού να έρχεται κατά πάνω μας.

Η έξυπνη λαβή ενημερώνεται για το ποια έξυπνη κεφαλή βουρτσίσματος χρησιμοποιεί ο χρήστης και προσαρμόζει αυτόματα τη λειτουργία και την ένταση καθαρισμού.

Επειδή, όμως, η τεχνολογία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι σημαντικός σύμμαχός μας, δεν χρειάζεται να βάζουμε κι άλλες σκοτούρες στο κεφάλι μας. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν για να μας κάνουν τη ζωή (εν προκειμένω το πλύσιμο των δοντιών) να μοιάζει με παιχνίδι.

Παράδειγμα η νέα οδοντόβουρτσα Philips Sonicare ProtectiveClean 6100. Πρόκειται για την πρώτη «έξυπνη» ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με ενσωματωμένη την τεχνολογία BrushSync, η οποία χάρη στους έξυπνους αισθητήρες που διαθέτει, «ανιχνεύει» την πίεση που ασκείται κατά το βούρτσισμα και ειδοποιεί τον χρήστη μέσω μίας ελαφριάς δόνησης ώστε να επιτύχει τον ιδανικό καθαρισμό.

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 περιλαμβάνει θήκη ταξιδιού και φορτιστή για να διατηρούν οι χρήστες την οδοντόβουρτσά τους φορτισμένη όπου και εάν βρίσκονται.

Αυτό που κάνει τη νέα ProtectiveClean 6100 της Philips Sonicare να ξεχωρίζει είναι ότι απλοποιεί αλλά και τελειοποιεί το βούρτσισμα. Λευκαίνει τα δόντια μέσα σε μόλις 1 εβδομάδα, αφαιρεί έως και 7 φορές περισσότερη πλάκα σε σχέση με μία συμβατική οδοντόβουρτσα και βελτιώνει αποδεδειγμένα έως και 100% την υγεία των ούλων, χαρίζοντας ένα υγιές και πιο λευκό χαμόγελο.

Επιπλέον, η τεχνολογία BrushSync με τις «έξυπνες» ειδοποιήσεις αντικατάστασης, «ενημερώνει» τους χρήστες μετά από τρεις μήνες χρήσης, μέσω μίας φωτεινής ένδειξης στη λαβή, για να αντικαταστήσουν την κεφαλή της οδοντόβουρτσας. Ακόμη, χάρη στη λειτουργία σύζευξης που προσφέρει η τεχνολογία BrushSync, η έξυπνη λαβή ενημερώνεται για το ποια έξυπνη κεφαλή βουρτσίσματος χρησιμοποιεί ο χρήστης και προσαρμόζει αυτόματα τη λειτουργία και την ένταση καθαρισμού. Το μόνο που έχει αυτός να κάνει είναι να πατήσει το κουμπί λειτουργίας.

Οι χρήστες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς ότι κάνουν το καλύτερο για τη στοματική τους υγεία.

Χάρη στον αισθητήρα πίεσης, την επιλογή μεταξύ 3 ρυθμίσεων έντασης και τον συνδυασμό με τις νέες ανταλλακτικές κεφαλές της Philips Sonicare, οι οποίες είναι εξιδεικευμένες ανάλογα με την ανάγκη του κάθε χρήστη, Λεύκανση, Καταπολέμηση της πλάκας ή Φροντίδα των ούλων, οι χρήστες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς ότι κάνουν το καλύτερο για τη στοματική τους υγεία.

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα ProtectiveClean 6100 της Philips Sonicare περιλαμβάνει θήκη ταξιδιού και φορτιστή για να διατηρούν οι χρήστες την οδοντόβουρτσά τους φορτισμένη όπου και εάν βρίσκονται για έναν ήπιο και αποτελεσματικό καθαρισμό κάθε φορά. Αυτό κι αν το χρειαζόμαστε όσοι κάνουμε συνεχόμενα ταξίδια.

 

Διαβάστε ακόμα: Μαλακό και στιλπνό μούσι; Yπάρχει τρόπος.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ξέρετε ότι στο Andro προτιμάμε τα κλασικά looks, αλλά δεν θέλουμε να είμαστε βαρετοί. Ιδού τα items που ξεχωρίσαμε στις πασαρέλες, αλλά στην διαχρονική εκδοχή τους. Η αλλαγή του καιρού δεν να μας πτοεί -προετοιμαζόμαστε με στυλ για το επερχόμενο κρύο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι το πιο συνηθισμένο παντελόνι στη ντουλάπα μας. Μας συντροφεύει σε πολλές περιστάσεις και δεν πρόκειται ποτέ να μας προδώσει. Ωστόσο, ξέρουμε να διαλέγουμε το τζην που μας ταιριάζει; Ακολουθούν πρακτικές συμβουλές πριν το αγοράσετε. Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το Μουσείο εγκαινιάζεται σήμερα (1η Οκτωβρίου) και φιλοδοξεί να γίνει πόλο έλξης διεθνούς σημασίας και ακτινοβολίας. Το αρχιτεκτονικό γραφείο Ι.&α. Βικέλας ΑΕ μάς ξεναγεί στο εσωτερικό του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μας ενδιαφέρει πώς ντύνονταν οι πλούσιοι του 19ου αιώνα; Ναι, διότι το στυλ ξέρει να «μιλάει» πάνω μας ανεξάρτητα την εποχή. Μπορεί το χρήμα να ανοίγει πολλές πόρτες, όμως, το προσωπικό μας στυλ μπορεί να ανοίξει περισσότερες. Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top Andro