Το Amanzoe στο Κρανίδι 4o καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης, για τους αναγνώστες του Condé Nast Traveller

Μάλιστα στην 20η θέση βρίσκουμε το ιστορικό Elounda Beach Hotel & Villas της Κρήτης, το πρώτο resort αυτού του επιπέδου στη χώρα μας που κτίστηκε το 1971.

 

Σύμφωνα με τους αναγνώστες του Condé Nast Traveller, το ξενοδοχείο Amanzoe στο Κρανίδι είναι το 4ο καλύτερο της Ευρώπης.

Το Amanzoe, που γιόρτασε εφέτος πέντε χρόνια του, βρίσκεται και πάλι ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία του πλανήτη. Σύμφωνα με τα Travel Awards 2017, που διοργανώνει κάθε χρόνο το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller, οι αναγνώστες του από όλο τον κόσμο το κατέταξαν στην 4η σειρά από την κορυφή για την Ευρώπη και στην 26η παγκοσμίως.

Οι νικητές παρουσιάζονται στο νέο τεύχος Οκτωβρίου που μόλις κυκλοφόρησε και αποτελεί το επετειακό τεύχος για τα 20 χρόνια της Βρετανικής έκδοσης. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας προκύπτουν σε κάθε κατηγορία από τον υπολογισμό του μέσου όρου κριτηρίων όπως το επίπεδο των υπηρεσιών, η αρχιτεκτονική, ο σχεδιασμός, η πολιτιστική αξία, η ασφάλεια, η σχέση ποιότητας τιμής κ.α.

Πίσω από τον σχεδιασμό του Amanzoe βρίσκεται ο γνωστός Αμερικανός αρχιτέκτονας Ed Tuttle.

Τη λίστα των κορυφαίων ξενοδοχείων στην Ευρώπη ολοκληρώνει, στην 20η θέση ένα άλλο ελληνικό διαμάντι, το ιστορικό Elounda Beach Hotel & Villas της Κρήτης, το πρώτο resort αυτού του επιπέδου στη χώρα μας που κτίστηκε το 1971.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας προκύπτουν σε κάθε κατηγορία από τον υπολογισμό του μέσου όρου κριτηρίων όπως το επίπεδο των υπηρεσιών, η αρχιτεκτονική, ο σχεδιασμός, η πολιτιστική αξία, η ασφάλεια, η σχέση ποιότητας τιμής κ.α.

Δείτε την πλήρη λίστα και τις βαθμολογίες των ξενοδοχείων:
Six Senses Douro Valley, Πορτογαλία 93.65
Le Bristol, Γαλλία 92.09
Hotel Du Cap-Eden-Roc Antibes, Γαλλία 90.69
Amanzoe, Ελλάδα 89.45
The Capri Palace Hotel & Spa, Ιταλία 88.96
Grand Hotel a Villa Feltrinelli, Ιταλία 88.73
Belmond Hotel Cipriani, Ιταλία 87.90
Conservatorium Hotel, Ολλανδία 87.22
Four Seasons Hotel Firenze, Ιταλία 86.51
The Gritti Palace, a Luxury Collection Hotel, Ιταλία 85.27
Le Royal Monceau, Γαλλία 84.59
Hotel de Russie, Ιταλία 83.62
Hotel le Meurice, Γαλλία 82.30
Four Seasons Hotel Ritz, Πορτογαλία 80.80
Belmond Grand Hotel Timeo, Taormina, Ιταλία 79.36
Le Sirenuse, Ιταλία 77.74
Ett Hem, Σουηδία 77.13
Mandarin Oriental, Τουρκία 75.97
Hotel Crillon le Brave, Γαλλία
Elounda Beach Hotel & Villas, Ελλάδα 75.01

 

Διαβάστε ακόμα: 45 χρόνια μετά το Godfather, το bar Vitelli στη Σικελία είναι ακόμα ανοικτό

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή του μήνα

Ο αρχισυντάκτης του Andro Φροίξος Φυντανίδης μας πάει μια βόλτα στη Μεσσηνιακή Μάνη και σε αυτή την περιοχή, που αν ήταν γυναίκα θα ήταν και ο μεγάλος του έρωτας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

O διαιτολόγος-διατροφολόγος Δρ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου γράφει για την πάθηση που ταλαιπωρεί περισσότερους από 700 εκ. ανθρώπους στον πλανήτη, αλλά και για μια ολόκληρη βιομηχανία που «θρέφεται» από την ευκολοπιστία των απανταχού υπέρβαρων.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Βλέπουμε τις διατροφικές διαταραχές μέσα από την ανδρική σκοπιά, με τη βοήθεια του ψυχίατρου-ψυχοθεραπευτή Δημήτρη Παπαδημητριάδη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μάλιστα στην 20η θέση βρίσκουμε το ιστορικό Elounda Beach Hotel & Villas της Κρήτης, το πρώτο resort αυτού του επιπέδου στη χώρα μας που κτίστηκε το 1971.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top Andro