Το Amanzoe στο Κρανίδι 4o καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης, για τους αναγνώστες του Condé Nast Traveller

Μάλιστα στην 20η θέση βρίσκουμε το ιστορικό Elounda Beach Hotel & Villas της Κρήτης, το πρώτο resort αυτού του επιπέδου στη χώρα μας που κτίστηκε το 1971.

 

Σύμφωνα με τους αναγνώστες του Condé Nast Traveller, το ξενοδοχείο Amanzoe στο Κρανίδι είναι το 4ο καλύτερο της Ευρώπης.

Το Amanzoe, που γιόρτασε εφέτος πέντε χρόνια του, βρίσκεται και πάλι ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία του πλανήτη. Σύμφωνα με τα Travel Awards 2017, που διοργανώνει κάθε χρόνο το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller, οι αναγνώστες του από όλο τον κόσμο το κατέταξαν στην 4η σειρά από την κορυφή για την Ευρώπη και στην 26η παγκοσμίως.

Οι νικητές παρουσιάζονται στο νέο τεύχος Οκτωβρίου που μόλις κυκλοφόρησε και αποτελεί το επετειακό τεύχος για τα 20 χρόνια της Βρετανικής έκδοσης. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας προκύπτουν σε κάθε κατηγορία από τον υπολογισμό του μέσου όρου κριτηρίων όπως το επίπεδο των υπηρεσιών, η αρχιτεκτονική, ο σχεδιασμός, η πολιτιστική αξία, η ασφάλεια, η σχέση ποιότητας τιμής κ.α.

Πίσω από τον σχεδιασμό του Amanzoe βρίσκεται ο γνωστός Αμερικανός αρχιτέκτονας Ed Tuttle.

Τη λίστα των κορυφαίων ξενοδοχείων στην Ευρώπη ολοκληρώνει, στην 20η θέση ένα άλλο ελληνικό διαμάντι, το ιστορικό Elounda Beach Hotel & Villas της Κρήτης, το πρώτο resort αυτού του επιπέδου στη χώρα μας που κτίστηκε το 1971.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας προκύπτουν σε κάθε κατηγορία από τον υπολογισμό του μέσου όρου κριτηρίων όπως το επίπεδο των υπηρεσιών, η αρχιτεκτονική, ο σχεδιασμός, η πολιτιστική αξία, η ασφάλεια, η σχέση ποιότητας τιμής κ.α.

Δείτε την πλήρη λίστα και τις βαθμολογίες των ξενοδοχείων:
Six Senses Douro Valley, Πορτογαλία 93.65
Le Bristol, Γαλλία 92.09
Hotel Du Cap-Eden-Roc Antibes, Γαλλία 90.69
Amanzoe, Ελλάδα 89.45
The Capri Palace Hotel & Spa, Ιταλία 88.96
Grand Hotel a Villa Feltrinelli, Ιταλία 88.73
Belmond Hotel Cipriani, Ιταλία 87.90
Conservatorium Hotel, Ολλανδία 87.22
Four Seasons Hotel Firenze, Ιταλία 86.51
The Gritti Palace, a Luxury Collection Hotel, Ιταλία 85.27
Le Royal Monceau, Γαλλία 84.59
Hotel de Russie, Ιταλία 83.62
Hotel le Meurice, Γαλλία 82.30
Four Seasons Hotel Ritz, Πορτογαλία 80.80
Belmond Grand Hotel Timeo, Taormina, Ιταλία 79.36
Le Sirenuse, Ιταλία 77.74
Ett Hem, Σουηδία 77.13
Mandarin Oriental, Τουρκία 75.97
Hotel Crillon le Brave, Γαλλία
Elounda Beach Hotel & Villas, Ελλάδα 75.01

 

Διαβάστε ακόμα: 45 χρόνια μετά το Godfather, το bar Vitelli στη Σικελία είναι ακόμα ανοικτό

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή του μήνα

Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης γράφει για ένα από τα τελευταία ταμπού -την ανδρική κατάθλιψη- και εξομολογείται τη δική του εμπειρία. Οι άνδρες δύσκολα ομολογούμε μια ψυχική αδυναμία. Μια στάση που η κοινωνία ενισχύει, συχνά με τραγικές συνέπειες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Βασίλης Χαρίτος, επίμονος λάτρης της αυτοκίνησης και της οινογνωσίας (αλλά όχι ταυτόχρονα), επισκέπτεται ένα ακόμη κορυφαίο οινοποιείο, στο τιμόνι της X-Class, του πρώτου pick-up από τη Mercedes-Benz.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο δικηγόρος και αρθρογράφος της Athens Voice Κίμων Αλεξανδρόπουλος μας αποκαλύπτει το αγαπημένο του σπορ, τι τρώει κάθε πρωί, ποιο νόημα αντλεί από την προσπάθεια και μας βάζει στα fitness μυστικά του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα αποτελέσματα της μελέτης που πραγματοποίησε το Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Αξιολόγησης Κινδύνου της Γερμανία παρουσιάστηκαν πρόσφατα στο 15ο συνέδριο για τον Έλεγχο του Καπνίσματος, που διοργάνωσε το Γερμανικό Κέντρο Έρευνας του Καρκίνου (DKFZ) στη Χαϊδελβέργη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top Andro