Τσαρούχια Κόγια: ένας αιώνας ελληνικής παράδοσης

Ταξιδέψαμε στην Καρδίτσα για να συναντήσουμε δυο αδέλφια που κρατούν ζωντανή μία τέχνη που χάνεται, με συντροφιά την ιστορική μπύρα ΜΑΜΟΣ: Ήταν το 1876 όταν ο Λορέντζος Μάμος ίδρυσε το ζυθοποιείο του στην Πάτρα. Ο γιος του Πέτρος, ο 1ος διπλωματούχος Έλλην ζυθοποιός, έδωσε νέα πνοή στον χώρο εστιάζοντας σε ποιότητα και καινοτομία. Μετά από μία πορεία 100 χρόνων γεμάτη βραβεία και διακρίσεις, η ΜΑΜΟΣ επέστρεψε φέρνοντας το μεράκι άλλων εποχών #opwstote στο σήμερα.

Σκηνοθεσία :
Βασίλης Κανταράκης
Παραγωγή:
Αndro TV

Button to top