Aπό το 1992, το ποσοστό των γυναικών που επιδίδονται στο πρωκτικό σεξ έχει διπλασιαστεί, για να φτάσει το 40%. (Φωτογραφία: Sonia Sieff)

Θα ξεκινήσω μ’ ένα statement. Στις γυναίκες αρέσει να κάνουν έρωτα όσο και σε μας. Το απολαμβάνουν εξίσου με μας. Μπορεί μάλιστα και περισσότερο: διαθέτουν περισσότερες νευρικές απολήξεις, μπορούν νά ‘χουν πολλαπλούς οργασμούς κ.λπ.

Ωστόσο, κανείς δεν το παραδέχεται κι αυτό για δύο συνήθως λόγους: Α. Οι άνδρες χρειάζονται την ψευδαίσθηση της αγνότητας, για να νιώσουν ότι η γυναίκα τούς αγαπάει. Β. Οι γυναίκες ενίοτε εκμεταλλεύονται την υποτιθέμενη αγνότητά τους ώστε να κάνουν τον άντρα να δεσμευτεί. Το ωραίο σ’ όλο αυτό είναι πως και τα δύο φύλα μοιάζουν ευτυχή ζώντας αυτό το ψέμα.

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε ίδιοι. Οι γυναίκες λατρεύουν τα ανδρικά οπίσθια, τη βρίσκουν να μας κάνουν να εκσπερματώνουμε. Αν θέλετε να γοητεύσετε μια γυναίκα, πρέπει ν’ αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα μ’ αυτό το μάτι. Κάντε λες και καμακώνετε τον εαυτό σας.

Οι γυναίκες μεταξύ τους μιλάνε όπως κι οι άντρες. Συζητάνε για το ποιος είναι καλή περίπτωση, ποιος είναι ωραίος, με ποιον θά ‘θελαν να πάνε. Απλώς δεν χρησιμοποιούν τις ίδιες λέξεις για να εκφράσουν τις ανάγκες τους.

Ωστόσο, αρκετές ψοφάνε να κάνουν σεξ με δυο άντρες ταυτόχρονα, για παράδειγμα. Στην περίπτωση αυτή τις αποκαλούμε «βρόμες» (το λιγότερο), αλλά φυσικά δεν ισχύει. Αν το πιστεύετε, είστε είτε γαϊδούρια είτε υποκριτές. Οι γυναίκες, όπως και οι άντρες, βγαίνουν το βράδυ γυρεύοντας την ηδονή. Και σήμερα κάνουν ό,τι γουστάρουν το σώμα τους. Οπότε σταματήστε να τη σπάτε στη φίλη σας, ρωτώντας τη συνέχεια για τις προηγούμενες εμπειρίες της.

Όταν καταφέρουμε να δούμε μια γυναίκα κι έναν άντρα ως ίδιους, θα έχουμε καταλάβει τα πάντα για το σεξ. Μην ξεχνάτε πως, όταν «πηδιέστε με μια γκόμενα», σας πηδάει κι εκείνη. Σας χρησιμοποιεί με τον ίδιο τρόπο που τη χρησιμοποιείτε. Η φάση είναι win-win. Το σεξ κι οι γουρουνιές τις διεγείρουν το ίδιο τρελά.

Σύμφωνα με τις έρευνες, αυτό που κυρίως απολαμβάνουν οι άνδρες στο πρωκτικό σεξ είναι το «απόλυτο δόσιμο» της γυναίκας. (Φωτογραφία: IMDb)

Γιατί το πρωκτικό σεξ αρέσει στους άνδρες

Στο προκείμενο τώρα. Κατ’ αρχάς, γιατί στους άνδρες αρέσει ο σοδομισμός. Έχουν γίνει έρευνες για το θέμα, όχι αστεία. Και τα συμπεράσματα ήταν κάπως απρόσμενα. Αντί να επικαλεστούν αχαλίνωτες ηδονές και φαντασιώσεις ή τα ταμπού, αυτό που απολαμβάνουν στο σύνολό τους σχεδόν είναι το «απόλυτο δόσιμο» στην περίπτωση της γυναίκας.

Ορισμένοι μάλιστα το θεωρούν κορυφαίο: μια γυναίκα που φτάνει στο σημείο να αδιαφορήσει για τον πόνο, το φόβο και συχνά τις προκαταλήψεις της δίνει την αίσθηση ότι σου αφήνεται πλήρως. Και η εγκατάλειψη αυτή, η εμπιστοσύνη αυτή, δίνει όλη της την αξία στην πρακτική. Δεν είναι τόσο η αίσθηση της κυριαρχίας όσο της κατάκτησης.

Φαίνεται πως για τους άνδρες η γυναικεία αντίσταση είναι το κλειδί της επιθυμίας τους. Χωρίς άλλο, για να έχουν την ικανοποίηση να τη νικήσουν (την αντίσταση). Αλλά δεν είναι μόνον αυτό. Κι οι γυναίκες θέλουν να αποσπάσουν από τον άλλο μια ηδονή που δεν έχει γνωρίσει με καμιά άλλη.

Η σεξουαλικότητα είναι πάντα μια μικρή μάχη. Τα παιχνίδια του πόθου και του σεξ είναι παιχνίδια εξουσίας. Στο πίσω μέρος του μυαλού, υπάρχει πάντα η ελκυστική ιδέα να πας εκεί όπου δεν έχεις προσκληθεί, εκεί όπου απαγορεύεται.

Όταν καταφέρουμε να δούμε μια γυναίκα κι έναν άντρα ως ίδιους, θα έχουμε καταλάβει τα πάντα για το σεξ.

Γιατί το πρωκτικό σεξ αρέσει και σε πολλές γυναίκες

Αυτό που βρήκα συναρπαστικό είναι ότι, από το 1992, το ποσοστό των γυναικών που επιδίδονται στο πρωκτικό σεξ έχει διπλασιαστεί, για να φτάσει στο 40%. Ρώτησα ένα φίλο πάνω στην εμπειρία του σχετικά και έδειξε κατάπληκτος: «Γιατί, ξέρεις καμία που να μην το κάνει;».

Μάλιστα τα στοιχεία δείχνουν ότι έτσι πολλές έχουν περισσότερους οργασμούς από το «κανονικό» σεξ ή και την αιδοιολειξία. Δυο-τρεις παρατηρήσεις εδώ. Τα στοιχεία δείχνουν ότι το ταμπού καταλύεται. Είναι αρκετές οι γυναίκες πια που δηλώνουν ανοιχτά και με ενθουσιασμό ότι τους αρέσει. Και αποτελεί λάθος ο ισχυρισμός ότι ο οργασμός οδηγεί στο σοδομισμό παρά το αντίστροφο. Συν βέβαια το ότι πολλές αποδέχονται το πρωκτικό σεξ για χάρη του καλού τους.

Υπάρχει κι άλλο. Τα ζευγάρια που έχουν μια «παιχνιδιάρικη» σεξουαλική ζωή, είναι «ανοιχτόμυαλα» και σέβονται τις επιθυμίες του συντρόφου τους θέλουν να δώσουν όσο γίνεται μεγαλύτερη ευχαρίστηση στην καλή τους. Πράγμα που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά.

Η θεωρία αυτή είναι αυθορμήτως ελκυστική. Χώρια ότι συμφωνεί με τις πρόσφατες έρευνες, οι οποίες διαπιστώνουν μια έντονη επιθυμία για ποικιλία. Συνήθως, το κολπικό σεξ αρκεί. Υπάρχουν, όμως, και οι υπέρμαχες της ελευθεριότητας. Που λένε ότι οι γυναικείοι οργασμοί μπορούν κάλλιστα να συνδέονται με το δέσιμο, τα παιχνίδια ρόλων, την ποικιλία των στάσεων και με οποιοδήποτε άλλο «βίτσιο» μπορείτε να φανταστείτε. Και που ο σοδομισμός τις ερεθίζει. Γιατί δεν είναι μπανάλ. Ιδίως στα ζευγάρια. Ξέρω. Και είναι γεγονός ότι οι πολυοργασμικές γυναίκες έχουν μεγαλύτερη έφεση σε τέτοιου είδους «παραστρατήματα». Ιδίως όταν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε σωστά τα δάχτυλά μας.

Πράγματι και τα porno sites έχουν βοηθήσει. Όταν ο κόσμος βλέπει φετιχισμούς τόσο συχνά στις οθόνες του, το θέμα λύνεται πιο γρήγορα. Το πρωκτικό σεξ παύει να είναι ταμπού και ασκείται με ενθουσιασμό κι από τους δύο συντρόφους.

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top