8

«Ας μην κρυβόμαστε πια, η αλήθεια είναι ότι ακατάλληλοι αρμόδιοι ανέθεσαν σε ακατάλληλους ανθρώπους να ετοιμάσουν ακατάλληλα σχέδια που υλοποιήθηκαν με ακατάλληλο τρόπο».

Αθηναϊκή Ριβιέρα: Το δικαίωμα σε ένα όνειρο

Ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Ποτηρόπουλος γράφει για την Αθήνα, που θα μπορούσε να είναι ένα υπέροχο μέρος. Άλλωστε, η τοπογραφία της, το εύκρατο κλίμα και η ιστορία της το επιτρέπουν. Όμως, δεν είναι.


Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ


 

EOY_KOUTSOLIOUTSOS_GEORGIOS_1

Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος παραλαμβάνει το βραβείο «Διεθνώς αναπτυσσόμενος επιχειρηματίας» από τον Θεόδωρο Βασιλάκη, Πρόεδρο της Aegean Airlines.

Το Νόημα της Επιτυχίας: Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου FF Group

Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, ο οποίος αναδείχθηκε Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» για το 2015, αποκαλύπτει τα μυστικά και το νόημα της επιτυχίας στο Andro. Όπως τονίζει, «Ο αληθινός πλούτος δεν είναι στα χρήματα, αλλά στις εμπειρίες, στη δημιουργία, στον ελεύθερο χρόνο…»


Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ


 

tselepos - IMG_3519 (1)

Ένα εξαιρετικά αρωματικό κρασί από το ομώνυμο ιδιόκτητο αμπελοτόπι του Γιάννη Τσέλεπου στη Μαντίνεια.

Τα top5 ελληνικά ξηρά Gewürztraminer

Όσο δύσκολο είναι να προφέρεις το όνομά του τόσο εύκολο είναι να αναγνωρίσεις το άρωμά του. Στην Ελλάδα, ανήσυχοι οινοποιοί φύτεψαν το Gewürz σε αμπελώνες δροσερούς, σε μεγάλα υψόμετρα, σε πλαγιές που δροσίζονται από τους ανέμους και μας χαρίζουν ένα υπέροχο απεριτίφ. Γράφει η οινολόγος και οινογράφος Μαρία Νέτσικα.


Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ


 

mihail_kolaz3

«Το κύριο χαρακτηριστικό του κακού γούστου είναι ότι δεν σέβεται».

Το Νόημα του Στυλ: Παύλος Μιχαήλ

Ο αρχιτέκτονας και interior designer Παύλος Μιχαήλ μιλάει στο Andro για το στυλ, την αισθητική στη ζωή του, τις κακογουστιές που του αρέσουν, αλλά και τις αρετές που ξεχωρίζει σε έναν άνδρα και μια γυναίκα.


Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ


 

vlavianos st

«Ήδη από τότε που σπούδαζα Ιστορία και Πολιτική Θεωρία στο Πανεπιστήµιο της Οξφόρδης, προσπαθώντας να διεισδύσω στο ζόφο του ‘’αιώνα των άκρων’’, επιχείρησα να βρω τις απαντήσεις», γράφει ο Χάρης Βλαβιανός.

Χάρης Βλαβιανός: Γιατί έγραψα το «Κρυφό Ημερολόγιο του Χίτλερ»

Ο Χάρης Βλαβιανός εξηγεί γιατί, σήµερα, που µια νέα βαρβαρότητα κυριαρχεί σε όλον τον πλανήτη, που ο εθνικισµός αναζωπυρώνεται επικίνδυνα και ο ρατσισµός εξαπλώνεται, µία εκ νέου προσέγγιση του Χίτλερ και του ναζισµού είναι χρήσιµη και αναγκαία. Γράφει ο Γιάννης Τζανετάκης.


Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ


 

 

Διαβάστε ακόμα: «Έτσι κάναμε το Γύρο του Mont Blanc με ποδήλατο!»

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top