Το Athens Pride του 2010. (Φωτογραφία από τον χρήστη του Flickr theodoritsis)

Ο Κουβέλειος αυτοεξευτελισμός και ο Μηταφίδειος σαλταπηδισμός/βενεζουελαπολογητισμός ευθέως ποδοπατούν και ταπεινώνουν τα ίδια τους τα πρόσωπα. Βαθέως, όμως -και δευτερογενώς-, τσακίζουν τον φαιδρό μύθο περί «ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς» τον πασπαλισμένο με το δυσανεκτικό εξάμβλωμα «ή εμείς ή αυτοί!».

Μαζί κυριαρχεί η δυσανεκτική μιζέρια τύπου «τα-Ωραιόκαστρα-θα-σου-‘χα-αγορασμένα», όπου Τάγματα Εφόδου ναζί και αναρχοναζί εν-ου-παικτοίς αντιμάχονται για την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων. Μαζί και η άρνηση των Αγρινιωτών να ιδρυθεί εμπορικό κατάστημα H&M… Μαζί και οι γελοίες/άθλιες/φασιστικές αγροτικές (και κάθε άλλες αντίστοιχες) καταλήψεις δημόσιου χώρου.

Όσοι δεν τιμάνε την ιδιόχειρη εκδοχή της υψηλόφρονος χειράντλησης σπέρματος, καθ’ α εδίδαξε ο Άγιος Ανδρέας Εμπειρίκος, το κάνουν με υποκατάστατα στο αυτοκαταστρεφόμενο Αποενοχοποιημένο Τρελοκομείο της Αυτοδικίας.

Όθεν, ιδού η λογική αντίδραση. «Anywhere out of the world» ποθούσε ο Κάρολος Βωδελαίρος. Να ένα σινιάλο για να δραπετεύσει/μεταναστεύσει μαζικά, όποιος ασφυκτιά στη σκοταδισμένη χώρα του φωτός, για εξωγήινη ζωή στον Trappist-1 και τους εξωπλανήτες του.

Κομμουνιστική/Ελληνορθόδοξη ίωση

Πίσω από όλες αυτές τις (πολύτιμες για την εθνική υγεία;) καθημερινές αντιβιωτικές εκπτώσεις του «αριστερού» παλαιοημερολογητικού προτάγματος, υπάρχει κάτι ακόμα πιο δομικό ως χαρακτηριστικό της εθνικής παρακμής.

Δεν είναι μόνο η «κομμουνιστική ίωση», που έκανε την κοινωνία μας κουμουνιζμένη και την κατεδάφισε. Είναι μαζί της και η συγγενής (ως εξίσου κολλεκτιβιστική/«κοινοκτημοσυνίζουσα», άρα αντιατομικιστική/αντιδυτική/αντιφιλελεύθερη) «Ελληνορθόδοξος» ίωση. Αμφότερες συναποτελούν την ενιαία κομμουνιστική/ελληνορθόδοξη ίωση του καθ’ ημάς σκοταδισμένου ισλάμ (να-‘σαι-καλά-Πατροκοσμά-μ’).

Όλα αυτά μαζί τα υπο-φαινόμενα δηλητήρια ως ανορθολογικό πλαίσιο, εδώ και δεκαετίες, καθημερινά δηλητηριάζουν λίγο-λίγο το λογισμικό μας και μιθριδατισμένους μας μεταλλάσσουν και μας οδηγούν στο καταστροφικό καθοδικό σπιράλ που τόσο πονάει.

Δεν θέλει πολλά λόγια, για να τεκμηριωθεί η αιτιοκρατική σχέση τους με τις διαρκείς χρεωκοπίες μας. Μα οι γιατροί το φάρμακο δεν ημπορούν να βρούνε, γιατί στην λαστ-γήαρ ανάλυσή τους ουδέποτε μπαίνει η έννοια Εθνολαϊκισμός.

Ας δούμε σήμερα μια ακόμα από αυτές τις μικροεκδηλώσεις της ασθένειας, που διασταλτικά θα μπορούσαν να ερμηνεύσουν τα λόγια του Νομπελίστα: «όπου και να ταξιδέψω, η Ελλάδα με πληγώνει».

Ο πολυπράγμων (προαλειφόμενος πλέον ως και νέος «Εθνάρχης» από διακεκριμένα πρωτοσέλιδα της καθ’-ημάς-παραδημοσιογραφίας) Μητροπολίτης Σεραφείμ πρόσφατα επετέθη κατά των ομοφυλοφίλων, αποκαλώντας τους μεταξύ άλλων και «εγκληματίες». (Φωτογραφία: YouTube)

Είναι η ομοφυλοφιλία αντισυνταγματική;

Λίγο-πολύ αυτό ισχυρίζεται ο νομικολογών Σεβασμιότατος Σεραφείμ και Πάσης, διασκεδάζοντας(;) το Πανελλήνιον. Ο πολυπράγμων (προαλειφόμενος πλέον ως και νέος «Εθνάρχης» από διακεκριμένα πρωτοσέλιδα της καθ’-ημάς-παραδημοσιογραφίας) Ιεράρχης πρόσφατα επετέθη κατά των ομοφυλοφίλων, αποκαλώντας τους μεταξύ άλλων και «εγκληματίες».

«Ψήφισα τον Καμμένο και δεν το κρύβω. Τον εκτιμώ και τον αγαπώ», ισχυρίζεται ο Σεραφείμ. Μην ξεχνάμε -μάλιστα- ότι για τον ψιλοομόδοξό του Αμβρόσιο ο Αρχιεπίσκοπος έχει εξηγηθεί: «Λέει τα σωστά πράγματα με λάθος τρόπο». Δηλαδή, όλη η Ιεραρχία διατηρεί ψιλοενιαίο πρόσωπο και δεν απομονώνει τους (πιο) ακραίους…

Τα δικαιώματα των γκαίυ αναδείχθηκαν/θεσμοθετήθηκαν κατά την πρόσφατη ανάπτυξη της πρωτοφανούς στον Ανθρώπινο Πολιτισμό «Δημοκρατίας Χωρίς Διακρίσεις», που άνθισε με την Ευρωπαϊκή Ένωση της Ελευθερίας/Ευημερίας τις τελευταίες δεκαετίες.

Συχνά, μάλιστα, ασκούμε κριτική σε κάποιες (τις θεωρούμε) υπερβολές του διεθνούς ομοφυλοφιλικού λόμπυ και της κορρεκτίλας του, που σηκώνουν περισσότερη συζήτηση. Όπως, φερ’-ειπείν, η τεκνοθεσία ζευγαριών χωρίς μητέρα. Όλα αυτά, όμως, λύνονται στο πλαίσιο μιας λογικής συζήτησης. Όχι με την μέθοδο Σεραφείμ.

Μην ξεχνάμε, τέλος, ότι ο εν λόγω Ιεράρχης αποδίδει τις προαναφερθείσες επιτυχίες του ομοφυλοφιλικού κινήματος στον Διεθνή Σιωνισμόν(γέλια…), επιδιώκοντας έτσι με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Διότι, τοιουτοτρόπως, συνεπάγεται ότι ΚΑΙ οι κακοί Σιωνισταί είναι αδελφαί ΚΑΙ οι (αντιπαθείς) γκαίυ είναι απεχθείς εγκληματίαι…

Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ θεωρεί εγκληματίες αντιανθρώπινους τους γκαίυ, ενώ συνάμα θεωρεί απλώς «παγανιστές» τους κατά τα άλλα κακουργηματικούς μαχαιροβγάλτες Ναζί. Είναι θέμα προτεραιοτήτων, που δεν τις λες και χριστιανικές, μέσα στην τόση υποκρισία τους.

Ή μήπως είναι αντιανθρώπινη;…

Δεν θα επαναλάβουμε όσα περί της τεχερανικής πρωτοτυπίας μας για το διάτρητο σκοταδιστικό Σύνταγμα (δείτε στο τέλος σχετικές παραπομπές), που απάδει για χώρα ευρωπαϊκή/δυτική (τρομάρα-μας). Ούτε θα μπούμε στο επιστημονικό πεδίο, που εύκολα εκθέτει τον Ελληνορθόδοξο Σκοταδισμό, όταν αυθαίρετα «αρσενοκοιτο»λογώντας (και «δύο μόνον γεννητικά όργανα έχει ο άνθρωπος: αρσενικόν και θηλυκόν»…) συμπεραίνει ότι είναι «αντιανθρώπινη» η ομοφυλοφιλία…

Ο Σεβασμιότατος, ειρήσθω-εν-παρόδω, θεωρεί εγκληματίες αντιανθρώπινους τους γκαίυ (που κανένα δεν ενοχλούν). Ενώ συνάμα θεωρεί απλώς «παγανιστές» (αυτό το πταίσμα μόνο τον ενοχλεί…) τους κατά τα άλλα κακουργηματικούς μαχαιροβγάλτες Ναζί (όπως παρατηρούσαμε και προ τετραετίας: «Το Χρυσαυγές ή το Χρυσόφως της Χρυσοπηγής;»)… Είναι θέμα προτεραιοτήτων, που δεν τις λες και χριστιανικές, μέσα στην τόση υποκρισία τους.

Η κυρίαρχη διάτρητη δημοσιογραφία μας, όσο και η εκκλησιόδουλη πολιτική μας, ουδέποτε τολμούν να αντιπολιτευθούν τέτοιες αυτονόητα ακραίες/βλαμμένες/σκοταδιστικές δοξασίες. Και τις αφήνουν μιθριδατιστικά να μπετονάρουν έτι περαιτέρω το ανορθολογικό εθνικό λογισμικό, οδηγώντας σταθερά τον τόπο σε διαχρονική μιζέρια, φτώχεια, δυστυχία.

Η «και τι καλός που είστε, Σεβασμιότατε!» δημοσιογραφία δεν βοηθάει στην ανάδειξη των προβλημάτων. Όπως και η Αντιπολίτευση στην κυριαρχία της Εκκλησιαστικής «ηθικής» είναι ψιλοανύπαρκτη στο κομματικό πεδίο.

Προς τιμήν της, πρόσφατα, η τηλεπερσόνα Μαίρη Συνατσάκη (όσο και αν λοιδορήθηκε για μελοδραματική καταγραφή του σκοταδιστικού φαινομένου) πήρε μια δημόσια πρωτοβουλία να στιγματίσει θαρραλέα τον ποικιλώνυμο αντιμειονοτικό ρατσισμό.

Τέτοιες σποραδικές εκδηλώσεις συνιστούν μοναδική κοινωνική αντιπολίτευση απέναντι στην σχετική σκοταδιστική κυριαρχία, που καταθλιπτικά ασκούν επί της δημόσιας σφαίρας τα φονταμενταλιστικά Σεραφείμ, Νεφελίμ, Ελλοχίμ και λοιπά γκρέμλινς.


Διαβάστε ακόμα: Χωράει ένα γκέι ζευγάρι γονιών σε ένα καρτούν;


Αντιανθρώπινη άρνηση της εξαίρεσης ως κανόνα

Στην αντιφατική Φύση ένας είναι Ο Κανόνας: ότι κάθε κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις του. Αυτό αρνείται, εντελώς αντιανθρώπινα, κάθε φονταμενταλιστής ιμάμης. Ας δούμε γιατί αυτό είναι απαράδεκτο.

Γενικότερα, πάντα εμφανίζονται βλαμμένοι/τρελοί επιστήμονες, αγνοώντας ότι ο άνθρωπος είναι γνήσιο υποσύνολο, εσωτερικό γέννημα, της αντιφατικής ατελούς Φύσης, άρα θα είναι και αυτός ατελές αντιφατικό ον. Και φτιάχνουν τελεολογικές θεωρίες, που γίνονται θρησκείες. Και ονειρεύονται ότι με αυτές κάποτε θα γίνει τέλειος και μη αντιφατικός ο επί γης αντιφατικός ατελής ανθρωπάκος, βάζοντας έτσι σε περιπέτειες την ανθρωπότητα.

Άλλως ειπείν, ανωμαλία δεν είναι η εξαίρεση, ως πεμπτουσία της πολύμορφης/πολύχρωμης/πολυδιάστατης φύσης και της εντός της αναπτυσσόμενης ατελούς κοινωνίας, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Ανωμαλία είναι να θέλεις/επιδιώκεις να καταργήσεις την φυσική ομαλότητα του να υπάρχουν στην κοινωνία ωραίοι και άσχημοι, χοντροί και αδύνατοι, έξυπνοι και χαζοί, στραίητ και γκαίυ, κουλ και δυσανεκτικοί (που καίνε τη σημαία του Άλλου, τον βιάζουν, τον σκοτώνουν…), γενικότερα Ίδιοι και Άλλοι…

Εξ ίσου ομαλό είναι να υποκύπτεις στην αρχέγονη ανθρώπινη ανάγκη της προσπάθειας για μια καλύτερη κοινωνία. Μόνο που εδώ χρειάζεται προσοχή: να μην σαλτάρεις επιζητώντας προκρούστικα την Αδύνατη Κατάργηση της Διαφορετικότητας μέσω ευγονικών και εξισωτιστικών ανησυχιών, αν μ’ εννοείς…

Στόχος-ή-αποτέλεσμα αυτής της άρνησης των εξαιρέσεων, είναι μια γκρίζα κοινωνία από ομοιόμορφα στρατιωτάκια-ακούνητα-αμίλητα-αγέλαστα. Χωρίς ανθίζοντα ποικίλα/πολύχρωμα λουλούδια. Μια ολοκληρωτικότητα που εκτείνεται σε κάθε νοητή ή υλική έκφανση της ζωής στο καθ’ ημάς ελληνορθόδοξο ισλάμ. Αυτή είναι η ανωμαλία! Όχι η ομοφυλοφιλία! (Φωτογραφία από τον χρήστη του Flickr kokotron bcm)

Μόνο ο κόσμος χωρίς εξαιρέσεις είναι ανώμαλος!

Παρατηρώντας πόσο μίσος χύνουν οι Σεραφείμιοι χαρακτηρισμοί για τους γκαίυ, φανταζόμαστε πως αν ο Ιησούς αντιμετώπιζε σήμερα ένα ομοφυλόφιλο θα του έπλενε τα πόδια. Ας το συλλογιστεί και ο Σεβασμιότατος, όπως και την αυτονόητη ιδεολογική συγγένεια με τους Ναζί: είναι ανωμαλία το «αντιανθρώπινον», είναι μια Εξαίρεσις που (δια της Ευγονικής) πρέπει να καταργήσωμεν, άλλωστε… ΝΕ-ΤΙ;

Ό, τι δεν (ή και ό, τι νομίζω ότι δεν) μου μοιάζει ή δεν καταλαβαίνω, αυτομάτως το αποκλείω/εξαιρώ/εξοστρακίζω… Και το καταστρέφω. Στόχος-ή-αποτέλεσμα αυτής της άρνησης των εξαιρέσεων, είναι μια γκρίζα κοινωνία από ομοιόμορφα στρατιωτάκια-ακούνητα-αμίλητα-αγέλαστα. Χωρίς ανθίζοντα ποικίλα/πολύχρωμα λουλούδια. Μια ολοκληρωτικότητα που εκτείνεται σε κάθε νοητή ή υλική έκφανση της ζωής στο καθ’ ημάς ελληνορθόδοξο ισλάμ. Αυτή είναι η ανωμαλία! Όχι η ομοφυλοφιλία!

Η Ελληνορθόδοξη ομοφοβία/ξενοφοβία/ετεροφοβία και οι Ελληνορθόδοξοι κανόνες και εξαιρέσεις (Σεραφείμ, το ξέρεις μ’ αρέσεις), δίνουν τον τόνο για την δυσανεκτική κοινωνία μας. Από εδώ εκκινεί η εθνική δυστυχία. Μην κάνουμε τα κορόιδα ότι δεν το καταλαβαίνουμε. Οι διεθνείς δείκτες το λένε ξεκάθαρα. Οι ελεύθερες/ανεκτικές/ανοικτές κοινωνίες ευημερούν, οι ανελεύθερες/δυσανεκτικές/κλειστές δυστυχούν.


Παραπομπές:
Ο Καυγάς Σεραφείμ με την Καινούργιου
Διάβημα Συνατσάκη
Σεραφείμ στον Ρ/Σ ΑΛΦΑ (εν πολλαίς αλλαξοκολακείαις)

Και κάτι δικά μας για πληρέστερη τεκμηρίωση των ανωτέρω:
Ελληνορθόδοξες αποτυχίες
Μακαριστά, Μακαριώτατα, Όπισθεν Ολοταχώς


 

Διαβάστε ακόμα: Και η ΝΔ τον καθωσπρέπει χαβά της με τα… μπλεϊζεράκια

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top