429785_10150515906219023_1576587895_n

“Θα χρειαστεί να κόψεις πολύ κόσμο για να ευτυχήσεις στην προσωπική σου ζωή”, υποστηρίζει η sex editor Ειρήνη Χειρδάρη.

Αργά το απόγευμα λοιπόν, ή το βραδάκι, της στέλνεις πρώτα ένα μήνυμα αν μπορεί να μιλήσει. Αυτό ήταν. Βάλε συναισθηματική αποπλάνηση και πνευματική πρόκληση και στο τηλεφώνημα. Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο τηλεφώνημα, μην αρχίσετε να λέτε τα εσώψυχά σας τα βράδια στο τηλέφωνο, μην σου πάει στο friend zone και καταλήξετε φιλαράκια. Ωστόσο, να μπει γραμμή εξαρχής ότι εσείς οι δύο, όταν τελειώνετε τη μέρα σας, τηλεφωνιέστε.

Ζήτα εξαρχής σταθερό τηλέφωνο. Για να αποκλείσεις ότι έχει άλλον. Οι παντρεμένες δεν δίνουν ποτέ σταθερό. Αν δεν έχει σταθερό τηλέφωνο στο σπίτι, πήγαινε σιγά-σιγά τα τηλεφωνήματα πιο αργά από βραδάκι, κάνε το τηλεφώνημα στο τέλος της μέρας, για καληνύχτα. Αν δεν μπορεί να σου μιλάει αργά, κάτι τρέχει. Το ίδιο ισχύει εννοείται και για το φλερτ από το Internet, επιδιώκεις εξαρχής να μιλάτε σε σταθερό ή τα βράδια στο κινητό -χωρίς sexting.

Εννοείται ότι της έχεις ζητήσει ήδη ραντεβού από το πρώτο τηλεφώνημα. Μην περιμένεις να το κάνει εκείνη, μην αλλάζεις τους ρόλους, είναι αντρική δουλειά τα ραντεβού, ο άντρας τα κανονίζει αυτά.

Ο δεύτερος στόχος σου είναι να καθιερώσεις ότι εσείς οι δύο βγαίνετε ραντεβού Σαββατοκύριακο. Πρόσεξε, το ραντεβού του σαββατοκύριακου είναι το σημαντικό ραντεβού στην ζωή των εργένηδων, γυναικών και αντρών. Την Κυριακή, μια εργένισσα ξεκουράζεται, όπως κι εσύ, οπότε το Σάββατο είναι πιο χαλαρή, μπορεί να ξενυχτήσει, να σου δώσει όλο το χρόνο της, και, όταν αργότερα αρχίσει το σεξ μεταξύ σας, κοιμάστε μαζί το Σάββατο, κι έχετε μια χαλαρή μέρα, την Κυριακή, να κοιμηθείτε αγκαλιά μέχρι αργά, να ξανακάνετε σεξ, να φάτε πρωινό, να δείτε ταινίες στο DVD κ.λπ.

Ακόμη και αν βλέπει κι άλλους άντρες τη στιγμή που την γνωρίζεις -εφόσον είναι single ακόμη μπορεί να βλέπει κι άλλoυς-  θέλω να καθιερωθείς εξαρχής στο μυαλό της σαν το σημαντικό της ραντεβού. Και να της δείξεις με τη σειρά σου ότι εκείνη είναι το δικό σου σημαντικό ραντεβού. Οπότε, όταν της ζητήσεις ραντεβού στο τηλέφωνο, ρώτα την κατευθείαν τι κάνει Σάββατο βράδυ, αν θα ήθελε να βγείτε. Ωστόσο, αν συναντηθήκατε Κυριακή, για παράδειγμα, το ερχόμενο Σάββατο πέφτει μακριά, μπορεί να δώσεις διφορούμενα μηνύματα. Πες της λοιπόν για μεσοβδόμαδα, και από το δεύτερο ραντεβού σας καθιερώνεις το Σάββατο.

Είναι κακός οιωνός όταν μια γυναίκα σε βάζει ραντεβού Τρίτη και πάλι Τρίτη ή Τετάρτη, και εσύ της λες για Σάββατο, αλλά έλα που όλο και κάτι της τυχαίνει τα Σάββατα. Κόψ’ την. Έχει άλλον ή άλλους.

Θέλω να αποφύγεις με κάθε τρόπο τη ματαίωση των ραντεβού. Δίνει λάθος εντυπώσεις και μπερδεμένα μηνύματα. Σκέψου πολύ καλά αν όντως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ακυρώσεις το ραντεβού τη μέρα που πρόκειται να συναντηθείτε. Αν υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα να μην προλάβεις ή να μην μπορέσεις να αναβάλεις μια υποχρέωση που έχεις, μην το κλείσεις εξαρχής, πες επειδή δεν είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις για Τετάρτη που θέλει εκείνη, να το βάλετε Πέμπτη, που θα είσαι σίγουρα ελεύθερος.

Seduction-cover-menΌπως και εσύ, πρόσεξε πάρα πολύ τη γυναίκα που σου ματαιώνει τα ραντεβού. Έχει χαμηλό Επίπεδο Ενδιαφέροντος για σένα. Αν στα ακυρώνει την τελευταία στιγμή, σημαίνει ότι της έτυχε κάτι καλύτερο. Μια ματαίωση επιτρέπεται μόνο αν πραγματικά η δικαιολογία που σου είπε στέκει, ή σου είπε κάτι πολύ σοβαρό, ότι αρρώστησε η μητέρα της, η γάτα της ή της έδωσαν τρελή δουλειά για το σπίτι.

Αν ωστόσο μια γυναίκα συνηθίζει να σου ματαιώνει ραντεβού, κι ας τα βάζει άλλη μέρα, δεν είναι καθόλου καλός οιωνός. Πες εντάξει εκείνη την ώρα, δεν πειράζει, να είσαι ευγενικός, αλλά μην την ξαναπάρεις τηλέφωνο για να της ζητήσεις ραντεβού. Αν σου ακυρώνει το πρώτο, και δεν είσαι σίγουρος αν λέει αλήθεια ή κάτι τρέχει, πες εξαρχής, «εντάξει γλυκιά μου, στείλε μου εσύ όταν θα έχεις χρόνο και θα σε καλέσω να κανονίσουμε».

Να ξέρεις ότι είναι κακός οιωνός όταν μια γυναίκα σε βάζει ραντεβού Τρίτη και πάλι Τρίτη ή Τετάρτη, και εσύ της λες για το Σάββατο, αλλά έλα που όλο και κάτι της τυχαίνει τα Σάββατα, και άντε πάλι Τετάρτη, κι έρχεται μια μέρα που γίνεσαι το αγόρι της Τετάρτης για σεξ. Κόψ’ την. Έχει άλλον ή άλλους. Εκτός και αν δεν σε πειράζει, αν θέλεις μόνο σεξ από κείνη, όχι μεγάλο έρωτα. Δεν είσαι εσύ πάντως το σημαντικό της ραντεβού.

Αν σε πονάει αυτό, αν τη θέλεις ή αν πληγώνεται το Εγώ σου, δεν χρειάζεται να γίνεις αυστηρός ή να βγάλεις κακίες. Το κόλπο είναι να μη χάνεις τη γοητεία και το σεξαπίλ σου, ακόμη και όταν στέλνεις τις γυναίκες. Πες με ζεστή φωνή «λυπάμαι γλυκιά μου, φοβάμαι ότι θέλουμε διαφορετικά πράγματα, εγώ ήθελα να περνάμε μαζί τα Σαββατοκύριακα, που είμαι πιο χαλαρός».

Μη φοβάσαι να στέλνεις τις γυναίκες που δεν είναι ΟΚ. Θα χρειαστεί να κόψεις πολύ κόσμο για να ευτυχήσεις στην προσωπική σου ζωή. Και θα κόψεις και γυναίκες με τις οποίες είσαι καψούρης. Mην φοβάσαι να κόβεις τις γυναίκες. Αν μάλιστα το κάνεις με τακτ και γοητεία,  μπορεί αυτή η γυναίκα στο μέλλον να σου επιστρέψει βελτιωμένη…[…]

(Συνεχίζεται…)

*Στη ΣΧΟΛΗ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ, η sex editor Ειρήνη Χειρδάρη σάς διδάσκει τη θεωρία για την ολοκληρωτική κατάκτηση μιας γυναίκας: μικρά και μεγάλα μυστικά, µε τα οποία οδήγησε σε δυνατούς έρωτες τους singles στους οποίους έκανε συμβουλευτική. Έξι σεμινάρια που αλλάζουν ζωές:

-H ευγενής Τέχνη της Αποπλάνησης: Πώς αναπτύσσεσαι για να γίνεις παίκτης, πώς καλλιεργείς τη φυσική έλξη, το σεξαπίλ και τη γοητεία, πώς κατακτάς την αυτοπεποίθηση.
-Η Γλώσσα του Σώματος: Κινησιολογικά μυστικά για να φλερτάρεις αποτελεσματικά και τεχνικές για να κοιτάζεις με εύγλωττο τρόπο το αντικείμενο του πόθου σου.
-Μίλα της: Πώς, με τα πρώτα κιόλας λόγια, την αποπλανείς συναισθηματικά (τη γραπώνεις από την καρδιά) και την προκαλείς πνευματικά (ελέγχεις το μυαλό της).
-Κάθε αρχή και δύσκολη; Όχι πάντα: Τα do’s και τα dont’s στα πρώτα τηλεφωνήματα και ραντεβού. Με απλές αλλαγές στη συμπεριφορά σου, μπορείς να κάνεις μια γυναίκα να σε σεβαστεί και να σε δει σαν ενδεχόμενο μεγάλο της έρωτα. Γιατί αν δεν σε σεβαστεί, δεν θα σε αγαπήσει.
-Η Θεωρία της Κατάκτησης: Πώς κάνεις μια γυναίκα να σε ποθεί, να μην μπορεί να ζήσει χωρίς εσένα και να σε αγαπά για πάντα.  Ή, για να το πούμε διαφορετικά, να σε ερωτευτεί ταυτόχρονα µε τρία διαφορετικά εγκεφαλικά της συστήματα: λαγνεία, ρομαντική αγάπη, συντροφική αγάπη.
-You’ve got the Power: Πώς να µη γίνεις δεδομένος και να µη χάσεις τη δύναμή σου, όσο ερωτευμένος κι αν είσαι.

Τα σεμινάρια της Σχολής Αποπλάνησης κυκλοφορούν και σε DVD και αφορούν στο πώς κατακτάμε ολοκληρωτικά μια γυναίκα, πώς την κάνουμε να μας ερωτευτεί και πώς την κρατάμε ερωτευμένη μαζί μας. H Σχολή Αποπλάνησης διατίθεται μόνο μέσω του www.sexelixis.gr. Με την Ειρήνη Χειρδάρη μπορείτε να επικοινωνήσετε προσωπικά στο [email protected]

 

Διαβάστε ακόμα – Ειρήνη Χειρδάρη: “Η φιλοσοφία του έρωτα πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα!”

 

 

1 2 3

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top